מתי להציג בן זוג?

Bubble Girl 27

New member
אהובה שלי../images/Emo23.gif

אני שמחה שהחלטת לספר לנסיכה עלינו
סתם סתם כמו שמ"מית גם אני חושבת שמה שמגיע טבעי נראה טבעי. המזל שלנו שהם עוד קטנים מידי כדי להבין בדיוק מי נגד מי ולא צריך לתת שם הגדרות החבר של אימא וכו'. כמו שמ"מית גם אנחנו הכרנו דרך הפורום כשהילדים היו חברים עוד לפני שאנחנו היינו יחד... היום אנחנו נפגשים גם איתם והם רואים אותנו יחד, כמובן שלא בסצנות אהבה לוהטות אבל כן רואים אותנו מחובקים וכו' אנחנו לא עושים מזה סיפור והם לא מתרגשים מזה ועושה רושם שגם לא שואלים כלום...(אולי המקסימון של גילי אמר ואני לא יודעת) אצלי גם הבאבל בוי רואה את גילי יותר מאשר שגילי ג'וניור רואה אותי ועדיין שקט בגזרה ואין בעיה עם זה... אני אומרת קחי את זה בסבבה, הוא זרם איתה והיה להם כיף והיא זורמת איתו והיה להם נחמד... אז שחררי ותראי לבד מה יהיה...

הכל עניין של גיל

לילדה בגיל של בתך אין צורך בהכנות מראש-תני לה להתרגל לבד לנוכחות של בן זוגך. ככל שהילדים גדולים יותר דרושה הכנה ארוכה יותר-כך אני רואה את זה. מנסיון אישי של 'שנינו', זה עבר טוב... בעצם הכי טוב
...ובלי עין הרע יש לא מעט גילאים :)

felka

New member
פה זה המקום להפעיל את האינטואיציה

ילדים בגלאים עד 12 מסתכלים אלינו. הם מאוד דומים בהתנהגות לחיות. אין להם עדיין יכולת אנליטית, אז הם משתמשים בכלים טבעים, כמו אינטואיציה ורגשות. במילים אחרות אי אפשר לשקר להם. הם לא מבינים את התחכום. פעם אחד הם יראו פחד בעיניים וזה מספיק שחותם הבעיה ייזכר להרבה זמן. בגיל הזה (כמו בכל הגילאים) כדי להיות איתם אמיתי. שקר יבלבל אותם ויכול לגרום לבניה של עולם דמיוני לא מקושר למציאות. ילדים למשל לעולם לא יאבו באמת את הבן זוג שאת לא אוהבת. הם מסוגלים להיקשר אבל אהבה לא תהיה שם

הילה301

New member
טוב, הרגעתם אותי לאללה.

הילדה ביקשה מהבחור שיבוא לישון אצלנו כל יום ואם הוא יכול אז איתה בחדר, כך שאני מניחה שהוא מצא חן בעיניה... עכשיו נשאלת השאלה איך אמא שלה שומרת יפה על זוגיות ולא מכניסה להילוך חמישי וטסה משם בטיל

רגיעון של הדס. ../images/Emo6.gif

או לעבור לגור בבית על גלגים. ככה פשוט...נותנים גאז........ סתאאאאאאאאאאאאאאאאאםם.תחשבי "רופא שיניים"....כי זה באמת מפחיד. ואז זה יעזור להתגבר.

הילה301

New member
נראה לך?

לא אם יש לך את רופא השיניים שלי. חתייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייך!!!!!!!!

תביאי אותו למפגש! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

לא אוהבת רופאי שיניים. נקודה.

לילי301

New member
מתי שמרגיש לך בבטן..

שזה הזמן.. אני אישית לא חושבת שצריך לעשות מזה כזה ווואוו אבל צריך לבדוק גם איך הצד השני מרגיש עם ההיכרות (בן הזוג)..

Bubble Girl 27

New member
אם רק היית עוצרת בכותרת

היית מחזירה אותי לשיחת בוקר שהיתה לי עם הילה
זה בדיוק מה שאמרתי לה בטלפון.....

הכי בטבעיות

אני יכולה להגיד לך שהאקס הציג את החברה שלו לבנות בשבוע הראשון אחרי הפרידה ועוד דאג לציין שהיא תהיה האמא החדשה שלהן והוא לא התחתן איתי.... ולמרות גילן הצעיר הן הבינו שאמא יש רק אחת וזה בסדר שלאבא יש חברה אפילו מצויין ולא נגרם שום נזק. והיות וזה לא המצב אצלך אז הסירי דאגה מליבך

טובי66

New member
לגרושה ומאושרת

אני כבר גרושה שלוש וחצי שנים. וכבר לא מאושרת בהתחלה ראיתי את הכל בעיניים של אחת עם משקפיים ורודות והיום כשאני צריכה לדאוג לכל החשבונות לבד לכל הסידורים לבד לכל הקניות לבד לכל התיקונים לבד אני מרגישה פתאום עייפות וחוסר שמחה אז כייף לך שאת מאושרת..... אבל למה לא בכייף מפרגנת לך

לטובי66

עד לגירושין הייתי חד הורית עם בעל ועכשיו חד הורית ללא בעל מבחינתי אין כל שינוי את כל החשבנות והסידורים אותם את מציינת עשיתי קודם ועושה עכשיו ההבדל כעת הוא ש"עול" הבעל הוסר ולכן אני גרושה ומאושרת ומתכוונת להיות כזו ואולי בהמשך גם בזוגיות ומאושרת אני רואה עצמי תמיד כיחידה הורית ולא חד הורית ועדיין עם כל הקושי רואה את האושר

Bubble Girl 27

New member
../images/Emo45.gif אהבתי

יש מקרים שלמרות הקשיים תחושת העול שהוסר גדולה יותר מהקושי והפחדים של ההתמודדות לבד... תמשיכי ככה

טובי66

New member
אני מאחלת לך רק אושר

והלוואי שכמו שאני מאחלת לעצמי להכיר בן זוג טוב לזוגיות חדשה וטובה ככה אני האחל גם לך שתמצאי את החלק החסר שלך שיעשה לך רק טוב ושתמיד תהיי מאושרת

פ ו ז מ ק

New member
אם יש משהו שהבנתי (לאחרונה ובכלל)

אין בנו חלק חסר, וכל אחד מאיתנו שלם לחלוטין. שהזוגיות לא משלימה אותנו. מה שכן, הזוגיות מעצימה את האינדיבודואל, עשוייה להביא אותנו לשיאים חדשים, ובכלל מוציאה מאיתנו דברים טובים. אבל החשוב ביותר הוא שזה לא "חתיכה חסרה". וכן, אושר. המון אושר. אני בדיעה שאושר מושך אליו את כל הדברים הטובים, ממש כמו מגנט, ואושר מושך גם אושר נוסף. אלה לפחות ה 2 שקל שלי בנושא..

טובי66

New member
לפוזמק

אם את אומרת אושר....... אז הלוואי ונדע למשוך אלינו אושר אמיתי אושר שבה מהלב אושר שלא יאכזב אותנו ואז הלוואי ולכולנו יהיה באמת אושר אמיתי בלב ובנשמה וכולנו נמצא את כן.... החלק החסר שלנו שישלים לנו את האושר

טובי66

New member
להילה301

בפעם הראשונה שתכירי לה את בן זוגך, תציגי אותו כמו שאת מציגה חברה שלך. הרי את בעצמך לא יכולה לדעת לאן התגלגלו הענינ ים בינך לבן זוגך אז אין טעם להגיד לילדה הנה החבר שלי...... הילד גם די פיקח לקלוט מה האדם הזה עושה בחיינו. והוא מבין שזה חבר..... שיהיה בהצלחה

למעלה