מתי להציג בן זוג?

ramoni1

New member
אח שלי....

אני מכיר אותך לא מהיום
וגם אתה מכיר אותי לא מהיום.... ויודע שאני מביע דעה ולא בצביעות, החוכמה היא לדעת מתי להפסיק את הבאלגן כשאחד הצדדים ניפגע והוכך שהוא \היא ניפגעו\הועלבו

זו דרכו של עולם

וגם עם זה צריך להתמודד.. יכול להיות שאם בן אדם אחר היה בא לכאן ואומר את המילים שאני אמרתי, אולי בכלל אתה לא היית מגיב לו.. מה שאני אומר זה - שאם אני והגברת לולי 301 לא הייתי נתקלים זו בזה בפורום השכן .. ולא היה שם את מה שהיה שם.. אז מה שקרה פה, לא היה קורה.

ramoni1

New member
אח שלי...

לא קשור לאנשים אם אני מכיר או לא מכיר... עובדה על ההיתקלות בפורום השכן.... עם לילי301 אני לא ידעתי. הגבתי רק על על מה שאני חושב.... כזה אני ללא צביעות אחשלי ואני יודע שבעימקי נישמתך אתה חבר ואיש טוב

טובי66

New member
ramoni1

הייתי בטוחה שמדובר בבחורה....... פתאום מתברר שאתה בחור תרגיע את הרוחות מפני ש"אח שלך" לא התכוון לפגוע ולהעליב וכל ההמשך יצא מחוסר פרופורציה ושליטה יש דברים מעליבים יותר ופוגעים יותר חוץ מאיזה מילה חסרת משמעות

טובי66

New member
ללא נסיך ולא מושלם

אל תמעיט בערך עצמך, אני קוראת גם את הטוקבקים שלך בנושאים שונים. ולכן אני יודעת שאין לך אוצר מילים מצומצם תגיד את האמת שכתבת במכוון כדי שהיא תבין מה מותר לעשות בנוכחות הילדה ומה לא. צריך לדעת לקבל כל תגובה ולא לעשות עניין ממה שלא נראה

טובי66

New member
לramoni1

לא מבינה למה אתם כועסות על הבחור שכתב מילה כמו "שרלילה" הוא לף אחת, רק חיווה את דעתו. לבחורה ששאלה אייך מכירים לילדה את בן זוגה הוא כתב בכוונה כך כדי שהיא תבין שמקבלים ומייצגים את הבן זוג כמו שמקבלים חברה אולי די לפגוע ולהיפגע ממה שלא נאמר להרע?

טובי66

New member
ללא נסיך ולא מושלם

מעניין שאני בגילי לא יודעת מה זה המושג "תפייד" אז אולי אתה יכול להסביר במילים מובנות? ואם אני לא יודעת את הפירוש, אז ברור שגם ילדה קטנה לא תדע מה זה..... ועוד משהו? מה הוא אמור ליפלוט.... כתבת מה שיפלוט.... גברים פולטים.....לפעמים בלי שליטה מאוד מעניין אותי.... מה?

Bubble Girl 27

New member
טובי

עזבי את נכנסת באמצע דיון שמעורבב בו כעס ופליטות מדיון אחר שבו נכתבו דברים פוגעים בין שני אנשים. קשה לך להבין והוצאת מההקשר את הציניות של הנסיך. אנשים רדו מהנושא הזה כבר... שרלילה היא לא מילת גנאי היא דרך חיים

טובי66

New member
למה אני מכניסה את עצמי לבעיות של אחרים?

רציתי להראות שאין טעם לריב על מילה כמו שרלילה..... ולא הבנתי שהם כבר בהתקפי הזעם שלהם פוגעים סתם כך בעצמם ובסובבים אותם. צודקת..... וטוב שענית לי כדי שאדע לא להתערב בויכוחים לא לי...... העיקר יום חם מהתנור או כל חימום אחר. ובלבד לא מעצבים וכעס

Rtitan

New member
פשוט מאד... כשאת מרגישה שזה נכון...../images/Emo28.gif

את מתארת מצב שבו נתקל כל הורה גרוש שנכנס למערכת יחסים חדשה. במצב הזה, נדבר רגע על המצב שבו את זו שמתלבטת בשאלה "מתי להכיר בין בן הזוג החדש שלי לבין הילדה שלי?", בלי קשר לשאלה האם זה רלוונטי או לא: במצב הזה - את מצויה בקדקוד "משולש" שאינו שווה צלעות, ואפילו אינו שווה שוקיים, ומתמטית, אפילו אינו משולש כלל - מאחר ואין קו מחבר (צלע) בין הילדה לחבר. ואת מנסה ליצור אותו כעת כך שיהפוך להיות משולש - משולש אמתי שבו הקודקודים שבהם מצויה בתך והבן-זוג, מתחברים להם בקו... את הולכת לסגור את המשולש הזה. את - מצויה בדיוק בנקודה שבה את יכולה להרגיש את שני הקדקודים האחרים של המשולש, ועל כן את זו שתוכל לקבל את המידע ולהרגיש כל אחד משני הקודקודים האחרים במשולש העתידי. גם, בעיקר את הילדה, וגם את בן הזוג החדש ואת זו שתוכל להרגיש מתי שני הקודקודים "מבשילים" להכיר את הקדקוד הבא ולאפשר את מתיחת הצלע ביניהם. אף אחד לא ממש יוכל לתת לך את ההבנה מתי לעשות את זה - אבל ההרגשה שלי היא שכשיגיע הזמן שבו תרגישי מספיק בטוחה בקשר איתו, ומספיק רגועה מבחינת ההשפעה של ההכרות הזו על הילדה - את כבר לבד תכירי ביניהם... שיהיה בהצלחה

navy123

New member
../images/Emo45.gif מסכים לכל מילה

לכי עם האינטואיציה שלך. עושה רושם ממה שכתבת שאת אדם עם ראש על הכתפיים, מודעת מאוד וגם אחראית. תסמכי על עצמך. בהצלחה.

shon שון

New member
יש לך יתרון אדיר

היכולת להכניס אותם הביתה בטיבעיות בגלל ריבוי המבקרים ולראות את הזרימה או הכימיה מבלי ביכלל לחכות לזמן המתאים, גם באופן כללי אני לא חושב שיש זמן מתאים, כמובן שאני לא יוצא בהצהרות ומשתדל להגביל את גילויי החיבה לידן מלבד זה, מה זה שונה מכל ידידה אחרת שלי ?

magic40

New member
בשלב הראשון

לדעתי וככה גם נהגתי ,להציג את הבן בתור ידיד ולפי התקשורת והדינמיקה אני יודעת אם ובכלל להציגו כבן זוג

שאלה קשה

אני האמנתי שחשוב לא להכיר מיד את בן הזוג לילדים כדי לא לבלבל אותם. מצד שני, את האיש המקסים שלצידי הכרתי פחות או יותר בזכות הילדים (בטיול פורום) כך שהם היו בתמונה מההתחלה. יחד עם זאת, שנינו מאוד קשובים לילדים. הילדים שלי מאוד (ומאוד זו מילה לא מספיק חזקה במקרה הזה) אוהבים אותו. יחד עם זאת, את היורש מביך כשאנחנו מתנשקים לידו, אז אנחנו מקפידים על זה. ובכל מקרה, אני חושבת שכדאי לא לעשות מזה עניין. אני מסכימה שאם את תנהגי בצורה טבעית, כל גם הנסיכה

מתנשקים???!!!.................

סתאאאאאאאאאאאאאאאם - כפרה עליכם ועל הפיצים האלה! אני חושבת שכדאי לנהוג בזהירות מחד ובטבעיות מאידך - כמו שחבריי המלומדים כאן כבר אמרו... כלומר - כשזה נעשה "רציני" ....אז להציג לה אותו...כמו כל ידיד אחר או ידידה שנמצאים בנוף... ולאט לאט כשהוא משתלב ברקע ונעשה לה נוח איתו, אפשר להראות לה שזה משהו יותר קרוב... וכמובן - באמת להיות קשובה.

שרשירית

New member
לא הייתי מציגה אותו בתור בן זוג

יש לי ילד בן 3.5 ולא חושבת שהוא צריך את הפרמטר הנוסף בחייו - "החבר של אמא".זה לא יועיל ואולי יבלבל. לא הייתי מציגה את החבר החדש ב" נעים מאוד זה החבר החדש של אמא". תני לילדה להתרגל לנוכחות שלו באופן טבעי, עם הזמן היא תלמד לקבל ואף לאהוב. לא כדאי להכניס דרמות מיותרות למשהו שהוא לא בטוח ולא הולך לשנות את מהלך חייכן כרגע. את החבר שלי לא הצגתי באופן רישמי. אנחנו עושים דברים משותפים עם הילדים ומבחינתנו מתנהגים כמו ידידים. במקביל מנסים להימנע מגיפופים לפני הילדים כדי לא לבלבל. כל דבר בעיתו, יש להתחיל את התהליך באיטיות ובתשומת לב.
שמחה בשבילכם

למעלה