מתי להציג בן זוג?

הילה301

New member
מתי להציג בן זוג?

האמת, לא היתה לי התלבטות בכלל. אלא שפתאום קראתי כאן הודעות בפורום והתהפכה לי קצת הבטן. הגמדה הפרטית שלי בת 3.5. מכירה את החברות והחברים שלי. במקצוע שלי עוברים המון אנשים חדשים בחיי. לפעמים נשארים, לפעמים מתפיידים. הכל בסדר. השאלה היא מה קורה עם בן זוג? משום מה חשבתי שאין שום בעיה להמשיך ולהתנהג כמו שאני נוהגת איתה כשמדובר בחבריי וחברותיי. לא לעשות מזה כזה ביג אישו. זה לא שכל יומיים היא מכירה גברבר אחר. אז מה בעיניכם הזמן המתאים להכיר לילד את בן הזוג? ומה אומר לכם שדווקא אז זה הזמן המתאים?

תעשי כמו החברה שלך...

כאילו.. 4X4.... אחד - יזיז שני - תפייד שלישי- גברבר רביעי- בן זו.. עכשיו... אם תלכי על הראשון אז הבת שלך לא צריכה לדעת מזה, כי לכי תסבירי לה מה זה יזיז.... אם תלכי על השני- הבת שלך גם ככה בטח לא יודעת מה זה תפייד... השלישי- יש סיכוי שהיא תחשוב שהוא מאכל לילדים... ( גרבר ). הרביעי - תלוי איך את מסתכל עליו... ותלוי אם הוא ישאר איתך אחרי שהבת שלך תגיד לו שהבאת גרבר הביתה לפני כמה ימים... אני חושב ברצינות עכשיו שאם תביאי גבר הביתה בתור מכר של אמא.... אז זה די רגיל, הרי את לא יושבת בסלון מול הילדה שלך ומתחרמנת איתו, או שהוא נוגע לך במקומות הצנועים... ואתם בטח בטח לא מדברים מילים מלוכלכות כמו " שרלילה שלי" , "גרבר שלי"... נכון? רק תיזהרי שהוא לא יפלוט ... מה שיפלוט... גברים פולטים.. לפעמים בלי שליטה...

קרוואלה

New member
לא רק מזה:))..

שבוע טוב חתן

לילי301

New member
כנראה שלא שמת לב מי הוא המעליב כאן..

כדאי שתקראי כמה ימים אחורה, השפה הרדודה והנמוכה היא של המבקרים החדשים בפורום שלך/שלנו..

שמתי לב בדיוק למה שקורה פה,

שמתי לב גם למהומה שנוצרה סביב מילה אחת, מיותר לחלוטין בעיניי.

../images/Emo41.gifלילי , תגידי משהו ( תיכנסי )

האם קראת באיזה מקום שאני מפנה את המילים האלו כלפייך ? או במקרה באיזה מקום פה בפורום כיניתי אותך בכינויים מעליבים ( בנימה אישית ) כמו .. ואני מצטט : " שעוד קיימים אדיוטים, בורים ופרימיטיבים כמוך.." "להקיא....בעעעעעעעעעע" - מכוון אליי כמובן ... " יש לך שפה מלוכלכת ובור עמוק בראש ,אם ככה אתה קורא לנשים בחייך אני מאחלת לכל הנשים שעוד חשבו להתאהב בך (ייצור איכסי שכמוך) שיקבלו קצת שכל בקודקוד ויתרחקו ממך כמו מאש. אתה לא נסיך, לא מושלם, לא חכם..וממש ממש לא בן אדם!" ואני המעליבן
אני אולי לא מדבר בשפה שאת היית רוצה לשמוע , אבל את צריכה לעשות בדק בית עם עצמך .... כי אנשים בסביבה שלך ובכל מקום שאליו את הולכת הם שונים ממך , מתנהגים אחרת, מדברים אחרת, מתבטאים אחרת וכולם בני אדם ולא פחות טובים ממה שאת חושבת שאת. את באמת רוצה לדעת מהי שפה רדודה? כי יש מילים הרבה יותר קשות מאלו... קחי בקלות, אם לא מתאים לך לקרוא אז תדלגי, כמו על כל דבר אחר בחיים.

ramoni1

New member
מיצה...? ונסיך..?

מיצה? הדיון והויכוח היה והתחיל ממילה שלילי ניפגע מיזה, צולפי כך היה נכון ואף רצוי להפסיק את זה כבר ליפני כול השירשור הזה. ונסיך? אתה צריך להבין שאולי מבחינתך אולי אתה לא חושב שפגעת בלילי וזה בסדר אבל.... אתה רואה שכן!!! אפילו היתנצלת אולי בציניות ובכול זאת אתה ממשיך ליזרוק את המילה "שרלילה" וכולם יודעים באיזה הקשר זה נאמר... אז ביחיאאאת בואו נפסיק עם הצביעות הזאת אה? יש מישהי שניפגעת\ נעלבת אז אנא חבד אותה <רמוני מביע דעה >

למעלה