מתי לאחרונה?

איילת כ

New member
מתי לאחרונה?

1. שמחתם מאוד? 2. הייתם בדיכאון? 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? 6. שינתם את דעתכם? 7. הייתם בבנ"ע? 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? 9. שמחתם שאתם אתם? 10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? 12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)? 13. נכנעתם ללחץ חברתי? 14. הגשמתם חלום? 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? 16. התעצבנתם? 17. שכנעתם מישהו? 18. חשתם צורך להיות לבד? 19. למדתם משהו על עצמכם? 20. איכזבתם את עצמכם?

lali37

New member
אממממממממממ

1. שמחתם מאוד?ביום שלישי 1.7 2. הייתם בדיכאון?ביום שני 30.6 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר?אמממממממ לא זכור אבל בטח עשיתי את זה בשבועיים האחרונים 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? לא שזכור לי... 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? לא בזמן האחרון... 6. שינתם את דעתכם? בפעולה בשישי בערב 7. הייתם בבנ"ע? בשישי בערב 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? האמת זה לא קרה לי הרבה זמן!! 9. שמחתם שאתם אתם? בעיקרון לא קרה משהו מיוחד שאמרתי מזל שאני זה אני אבל תמיד כי בזמן האחרון ממש לא הרגשתי באסה להיות אני 10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם?ספר-בשבת סרט-ביום חמישי 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? אני לא שוכחת דברים חשובים! זה מדהים! אפילו פעם חברה שלי בקשה ממני משהו ואמרתי טוב אם אני אזכור והיא אמרה לי נו באמת את אפעם לא שוכחת.. וזה נכון... 12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)?היום קצת יותר מוקדם.... וגם אתמול ושלשום ולפני שלשום וכו' 13. נכנעתם ללחץ חברתי? אמממממממ לא זכור מקרה ספציפי לאחרונה.. אבל זה בטח קרה... לפני שנה בערך התנהגתי מגעיל למישהי ממש חמודה בגלל לחץ חברתי 14. הגשמתם חלום? ביום שלישי-לכן הייתי מאושרת 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? חיובי-אמממ ביום שלישי.. אולי אמרו לי מאז אבל את יום שלישי אני זוכרת. שלילי- אמא שלי אמרה לי היום שאני חצופה 16. התעצבנתם?היום-על אמא 17. שכנעתם מישהו?היום!!! את שירה!!!!! אבל זה אישי! 18. חשתם צורך להיות לבד? ממש לא! אני לא כזאת! ממש לא קרה לי בזמן האחרון! 19. למדתם משהו על עצמכם? היום- שאני כן מסוגלת לעודד אנשים... עד עכשו חשבתי שלא 20. איכזבתם את עצמכם? לא שזכור לי.... אהה ביום שני ולכן הייתי בדיכי...

reutרעות

New member
וואו, זה הולך להיות קשה...

שמחתי- יש הרבה מקרים, מאיפה לי לזכור?!?! היתי בדיכאון- בשבת אחרי הצהריים. אמרתי אני לא יעשה את זה יותר- במוצאי שבת. התחרטתי- שהתחלתי לענות על השאלון הזה... קראתי משהו ואמרתי, וואלה זה בדיוק אני- אין לי מושג... שיניתי את דעתי- מה שהחלטתי ללבוש בשבת... היתי בבני עקיבא- בשבת אחרי הצהריים (שיחה של חבריא ב') הצטערתי שאני לא מישהו אחר- אין לי מוגש... שמחתי שאני אני- תמיד!! קראתי או ראיתי...- פחחח...לא זוכרת... שכחתי דבר שהיתי צריכה לזכור- אם שכחתי אז איך אני יכתוב את זה עכשיו?!?! היתי בפורום בני עקיבא- לפני כמה שעות... נכנעתי ללחץ חברתי- זה אף פעם לא קורה לי!! הגשמתי חלום- הלוואי שהחלומות שלי היו מתגשמים...כך היה לי יותר שקט בחיים... (והמבין יבין- זאת רק אני...) אמרו עלי דבר חיובי- בשבת אחרי הצהריים. התעצבנתי- לפני כמה דקות (על אחותי...) שכנעתי משהו- אין לי מושג... חשתי צורך להיות לבד- בשבת אחרי הצהריים למדתי משהו על עצמי-אין לי מוגש... איכזבתי את עצמי- אין לי מוגש... מצטערת שהתשובות לא מגוונות...

אני אנסה לענות...

1. שמחתם מאוד? אתמול עשינו לגילת מסיבת הפתעה 2. הייתם בדיכאון? בזמן האחרון לא הייתי אבל פעם היה לי את זה הרבה 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? על כל דבר שאני עושה או אומרת כשאני כועסת 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? כשדיברתי עם חברה שלי אמרתי לה משהו שהייתי רוצה לקחת
5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? הרבה פעמים כשאני קוראת משהו בעיתון או באינטרנט ואני באותו מצב אני חושבת על זה 6. שינתם את דעתכם? היום... הייתי בספרייה וכבר ידעתי מה אני רוצה לקחת.... אז ברגע האחרון שיניתי בעצם כל הזמן אני משנה את דעתי... בהכללללללל 7. הייתם בבנ"ע? וואו... זה היה מזמן... 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? בסרט "ברוס הגדול מכולם" כי גם אני רוצה להיות אלוהים (עבר לי די מהר...
) 9. שמחתם שאתם אתם? אחרי הסרט "ברוס הגדול מכולם" כי אני צריכה לחיות את החיים שלי וסה"כ אני מרוצה מעצמי
10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? וואו!! ספר יאאאפה שגילת הביאה לי- מאה חורפים~!~!~! ספר מדהיםםםםםם וסרט- אתמול- אף פעם לא התנשקה (אמרת לאחרונה!) 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? קורה לי הרבה...
12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)? אתמול 13. נכנעתם ללחץ חברתי? כשהצטרפתי לפורום
14. הגשמתם חלום? האמת, מזמןןןן היה לי חלום די מוזר על חברה שלי וכשסיפרתי לה היא אמרה לי שאני קצת... הממ.. משוגעת אה זה לא זה? טוב, אין לי חלומות אני לא בנאדם של חלומות 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? אמרו לי אתמול שאני ממש חמודה
16. התעצבנתם? משתדלת לשלוט בעצמי,פעם הייתי מתעצבנת מכל דבר, עכשיו כמעט מכל דבר... 17. שכנעתם מישהו? לא לאחרונה אבל את זה אני ממש זוכרת... ביום העצמאות היינו צריכים לחלק סטיקרים של |שמחה החתיך| (כי היו בחירות) אז כשאמרו לחברה שלי לא היא הלכה אבל אני לא ויתרתי לאפפפפפפפחד והצלחתי לשכנע את כולם לקחת 18. חשתם צורך להיות לבד? לאחרונה... אני לא זוכרת אבל זה קורה לי הרבה כשאני מתעצבנת או משהו 19. למדתם משהו על עצמכם? כל יום... 20. איכזבתם את עצמכם? כשאני עושה משהו שפוגע במישהו, אני משתדלת מאוד לא לפגוע אבל אם יוצא לי אני ממש מתאכזבת מעצמי

lali37

New member
נכון!

100 חורפים זה באמת ספר מדהים! ממש גדול!!!!

mayakol

New member
...................................

1. שמחתם מאוד? קורה דיי הרבה, לא זוכרת 2. הייתם בדיכאון? ברביעי חמישי... דיכאון אמיתי. הסיבה? אישית. 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? אחרי השיחה עם מוצארט במפגש, הוא אמר לי משהו שבעקבותיו החלטתי "לא לעשות משהו יותר"... בשיחה הבאה שלנו עשיתי את זה שוב
4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? בשיחה עם מוצארט אתמול, נתן לי להבין טעות מחשבתית שעשיתי... 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? אולי זה יקרה כשאראה את הסרט "לא רק בלונדינית"
6. שיניתם את דעתכם? אתמול לא, בעצם שלשום... מממ... או שהיום... סתם, האמת היא שאני בנאדם דיי החלטי.
7. הייתם בבנ"ע? הרבה זמן לא הייתי, וחבל. 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? אף פעם. למרות שתמיד רציתי להוולד למשפחה דתית רגילה ולא לסיבוך שנולדתי אליו... אבל אני מתגברת ב"ה. 9. שמחתם שאתם אתם? זה קורה כל הזמן!
10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? מממ... קראתי באמצע שנת הלימודים את "יש סיכוי לאהבה" זה לא סיפור אהבה או משהו בסגנון... יותר סיפור אמונה... משהו מדהים ומומלץ! 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? קורה לי כל הזמן! אבל בד"כ מה שחשוב לי אני זוכרת, ומה שלא חשוב לי, גם לא חשוב לי לזכור...
12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)? אתמול לפני כניסת השבת 13. נכנעתם ללחץ חברתי? כשהתחלתי לעשן כי אמרו לי שזה כייף
סתאאאאאם... אני לא נכנעת ללחץ חברתי... בכלל, אני כזו שיודעת להיות שונה כשהחברה עושה משהו שלא נראה לי... 14. הגשמתם חלום? כשהתחלתי לעוף... הגשמת חלום? מממ... אולי כשהתחלתי ללמוד פסיכולוגיה? לא יודעת... 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? שניהם קורים כל הזמן... לחיוביים אני מוחמאת אבל לא יותר מידי מאמינה... לשליליים אני מתייחסת, ומבטיחה לקחת בחשבון ולתקן. 14. התעצבנתם? מממ... זה קורה לי לא מעט... ויש לנו בפורום עדים מצויינים לכך. 17. שכנעתם מישהו? יש לי כושר שכנוע לא רע
18. חשתם צורך להיות לבד? כמעט שזה לא קורה לי. אני כזו שצריכה אנשים סביבי... 19. למדתם משהו על עצמכם? קורה כל הזמן 20. איכזבתם את עצמכם? גם קורה הרבה...

mayakol

New member
חחחחחחחח.....

כי כל פעם יש תורן שאני מציקה לו בהודעות שלי... כל יום שלישי הוא מתחלף... יש לך עוד יומיים לסבול!

mayakol

New member
את הבאה בתור...

תהני כל עוד את יכולה... עוד מעט תתחילי להתבאס!

סליחה חמודה,

את החלטת לחסוך ממני את זה. אני אמרתי לך שיש לי זמן ואת החלטת שלא.. יפה שאת מחליטה בשבילי..

שירה מה לא ברור...

בעזר"ה אמרת שאת מתעלקת כול שבוע על מישו, אז אני אמרתי שכמה שיותר שאנשים יציקו לך את לא תתעלקי על שתינו...

לא נראה לי...

בעזר"ה שהיא תפסח עלינו כול כך בקלות, עלייך בטוח שלא! אל תדאגי את תהיי גם מוזכרת אצלה...

למעלה