מתי לאחרונה?

mayakol

New member
הזנחה?

אני רק הבהרתי לשתיכן את כל הבעיתיות של התפקיד ההוא... להיות מוזכר כל רגע... בעעע....
ראיתם איך מוצארט השתגע מזה?
אבל עוד מעט יום שלישי גילתי... כך שאם באמת בא לך, התפקיד יכול להיות שלך! (רק שבשבילו צריך לחזור לשיחות איי סי יותר בקצב... כי מזמן לא דיברנו וכך יהיה לי קשה יותר להזכיר אותך...
)

עכשיו תורי...

בעזר"ה שמחתי: במפגש פורום. דיכאון: בשבת. אמרתי לא אעשה את זה יותר: ממממ... לא יודעת. התחרטתי על דבר שאמרתי: לפני כמה ימים לחברה שלי. קראתם/ראיתי: "עלים נושרים". שינתם את דעתכם: קשה לשנות לי דעות. הייתי בבנ"ע: זה הבית השני שלי. הצטערתם שאתם לא מישו אחר: לא. שמחתם שאתם אתם: לא תמיד. ראיתי סרט: "תעביר את זה הלאה". שכחתם דבר: זה קורה לי תמידי... הייתי בפורום: אתמול בלילה. נכנעתי ללחץ: לא קורה לי. הגשמת חלום: אמרתי שאין לי חלומות. אמרו לי דבר חיובי/שלילי: כול הזמן אומרים. התעצבנתם: כול הזמן. שכנעתם מישו: לפני כמה ימים. חשתם צורך להיות לבד: בשבת. למדתם משו על עצמכם: נראה לי שכול הזמן אני לומדת על עצמי משו. איכזבתם את עצמכם: משתדלת שלא.

lali37

New member
../images/Emo12.gif

זה שבנ"ע זה הבית השני שלך... זה לא רציני נכון?!

ממממ...

בעזר"ה זה היה רציני.. מותק בתור אחת שכבר 3 שנים קומונרית אין מה לעשות... בני עקיבא זה כבר בנשמה שלי...

שרוך

New member
הנה תשובתי

בס"ד הי לכולם 1) שמחתי ביום שלישי !! ואני שמח עצוב לטיסה !! 2) אני עכשו בדיכי כי אני לא יראה אותכם ולא את אחי ואחותי חודש וזה הרבה !! 3) אווו הרבה למשל הצאט !! אני לא רוצה להכנס אבל אני מכור !! 4) בשבת !! נכנסתי לחדר של הבנות משבט שלי וכמעט רצחו אותי!! 5) תאמת לא !! 6) ברור ביום שני בערב !! 7) אוו בשבת !! בסמרניון וב"ע זה בית השני שלי 8) לא!! חושב 9) מאוד לאחרונה !! שמחתי 10) אני לא קורא ספרים 11) לא קורה הרבה אבל יש !! 12) אוייש הייתי בלילה אתמול אחרי 3 ימים בלי זה קשה!! 13) לא נכנעתי !! 14) אוו הוא בדדרך הוא מתקיים בכל רגע ורגע !! 15) או הרבה לאחרונה !! גם וגם!! 16) זה לצערי קורה לי כל יום!! 17) כן שכנעתי 1! אני לא כזה טוב אבל הצלחתי !! 18) לא ממש לא אני איש של חברה !! ובעיקר זקוק לה!! 19) אני כל יום לומד על עצמי לטוב ולרע 20) כן במפגש הפורום שלא דברתי עם מה שרציתי אבל אני לא רק אשם בזה שמרו על קשר אני יתגעגע אליכם!! שרוך נ.ב ללי אחלה חתימה

אז ככה..

ב"ה 1. שמחתם מאוד? תמיד 2. הייתם בדיכאון? שבוע שעבר הייתי במיני דיכאון כבד 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? תמיד 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? שבוע שעבר 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני?לא זוכרת 6. שינתם את דעתכם? כל יום 7. הייתם בבנ"ע? לפני שנתיים וחצי 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? תמיד 9. שמחתם שאתם אתם?תמיד 10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? לפני חצי שנה 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? תמיד 12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)?אתמול בערב 13. נכנעתם ללחץ חברתי? לא זוכרת 14. הגשמתם חלום? בחופש הגדול של כיתה ז' בין ז' לח' 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? תמיד גם זה וגם זה 16. התעצבנתם? שבוע שעבר 17. שכנעתם מישהו? היום 18. חשתם צורך להיות לבד? שבוע שעבר 19. למדתם משהו על עצמכם? כל יום 20. איכזבתם את עצמכם?כל הזמן

o.k.

1.בפעם האחרונה... אתמול הלכתי לחבר שלי וכולם נפגשו בגן משחקים ודיברנו ושיחקנו בסוף הלכתי לבית של חבר שלי ואני היחיד שקיבל מסטיק 2.וואו שאלה קשה... 3.נראה לי ביום חמישי שיחקתי כדורעף ואמרתי שאני לא יגיש ככה יותר כדור ככה ואני יגיש אחר. 4.הייתי צריך ללכת לסרט אם חברים אבל לא היה לי כוח ללכת. 5.אממ קראתי לאחרונה ספר בדיחות..\ראיתי... שאני ממש טוב בכדורעף... 6.היית אמור ללכת אם חבר שלי לסניף אבל בסוף נפגשתי אם חברים אחרים והלכתי איתם בסוף לסניף!! 7.וואו שאלה קשה...אתמול,שעה 9 ו3 דקות עזבתי! 8.זה לא קורה לי...ככה הקב"ה החליט שאני יהיה... 9.אה כן... שדיברתי אם מישהי...על משהו.. 10.ספר קראתי אתמול ספר בדיחות\שסרט שאהבתי זה מהיר והעצבני 11.חחח אמא שלי ביקשה ממני לזרוק זבל. 12.וואו כל 2 דקות אני בפורום 13.שיחקתי שש בש ואמרו שאני לא ינצח ובסוף לא שיחקתי למרות שאמרתי להם שאין לי כוח לשחק... 14.אה זה סודי... למרות שאני יגיד לכם שזה היה בסביבות ט"ו בשבט. 15.חיובי- שהשם שלי יפה!ובלונדינים יפים!שלילי- שאני לא מדבר טוב כל כך. 16.אמממ... בשבת שעברה נראה... 17.אה כן אתמול שיכנעתי את המדריך שלי משהו אני לא זוכר מה... 18.אה פעם הייתי אם חבר שלי ואז היה איתי עוד (חבר-מהשכונה-דתי אגב) ואז דיברנו והוא תמיד היה צמוד אליי ורציתי שאני יהיה לבד ולא איתו! 19.לא זוכר. 20.שאלה טובה... לא זוכר...

יאללה,

1. שמחתי מאוד? האמת היא שאפילו היום, אבל כאן המקום להודות למיטל ולרבקה על אתמול... 2. בדיכאון? במהלך השבוע שעבר 3. לא אעשה את זה יותר? אהמ, אני חושבת שכשדרסתי אי שם את החתול של השכן 4. התחרטתי על דבר שעשיתי? אהמ, לקטגוריה הזאת נכנס יום רביעי וקוטף בגדול 5. במפגש אחותי נתנה לי ספר שהיא הכינה לי-עליי, והיו כתובים בו דברים שהיא קלעה בול, טוף נו, אחרי כמעט 15 שנה איתי.. 6. אהמ, ושוב, שיניתי את דעתי והתבאסתי וביאסתי והתחרטתי באותו יום ממש, הכל ביום רביעי. 7. הייתי ועודני. אני חניכה גאה בבנ"ע מגיל 11 8. למה לי להצטער שאני לא מישו אחר?.. 9. בטח שאני שמחה שאני זאת אני-ואולי לא?
10. קראתי ספר מדהים לאחרונה-טוף,קראתי כמה, אבל הכי הכי זה "הנזיר שמכר את הפרארי שלו"- לא פרארי אדומה,לא מדובר בך. 11. כן, שכחתי דבר חשוב מאוד.. 12. הייתי פה בלב אם לא באופן פיזי בימים האחרונים 13. ברור שמתישהו זה קרה. אבל בלי עין הרע ובעזרתו של ההוא שם למעלה זה כבר מזמן לא רלוונטי כלפיי. 14. הגשמתי כמה וכמה, ויש לי עוד כמה על הפרק, בתיכנון לזמן הקרוב. 15. אומרים לי בכל יום כמה דברים שליליים וכמה חיוביים, זה דבר בונה מאוד. וזה קורה פשוט מעצם העובדה שבכלך יום אני מכירה מסה של אנשים חדשים, מחזור חדש של חולים וכשהם משתחררים תמיד יש להם מילה בשביל הבחורה ההיא שעוד לא הבינו מה התפ' שלה שם.. 16. על מה התעצבנתי? על הביקורות? למה אני ילדה קטנה? אני לומדת מפנימה וממשיכה הלאה. 17. לצערי חלק מהעבודה שלי זה כושר שכנוע :) 18. ברור. תמיד יש את הצורך להיות עם עצמי כמה דק',מה שלא ממש קורה (אולי בגלל הפיצול?
) 19. כן,אני לומדת על עצמי בכל יום. 2. ברור, חלק ממערך הלמידה זה לאכזב את עצמי ואז לקרוא לשמוליק לבירור מה עושים הלאה ומה לא היה נכון במעשינו עד כה.

אוף זה ארוך....../images/Emo4.gif

1. שמחתם מאוד? היום. (עשיתי קייקים) (((גליה היה כיף מאוד
)) 2. הייתם בדיכאון? אני מעדיף לא להיכנס לזה. 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? לא עולה לי לראש משהו 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? אוייש זה באמת סיפור ארוך מי שורצה שאני יפרט שיפנה אלי אבל בקיצור עיצבנתי את המורה שלי.... 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? אני וחבר שלי (קורה לכם שפיתאום אתם וחברכם אומרים דבר כלשהו באותו שניה? 6. שינתם את דעתכם? ??? מה זאת השאלה הזאת? 7. הייתם בבנ"ע? בשבת 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? אף פעם. 9. שמחתם שאתם אתם? רוב הזמן. 10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? ביום שישי ראיתי סרט- תעביר את זה הלאה- אחלה של סרט. 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? כל יום זה קורה.... 12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)? היום בבוקר. 13. נכנעתם ללחץ חברתי? היו ימים שהיינו בביה"ס... 14. הגשמתם חלום? לא מזמן קניתי מערכת תופים. 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם?---- 16. התעצבנתם? חחח.. היום. 17. שכנעתם מישהו? היום שיכנעתי את חבר שלי 18. חשתם צורך להיות לבד? אני לא חושב שיש מצבים כאלה.. 19. למדתם משהו על עצמכם? כ רגע וכל שניה 20. איכזבתם את עצמכם? זה קורה כמה פעמים בשבוע. וואלה רשמתי מגילה..

חחחחחח מתן...

יופי העיקר שנהנית בקייקים מחר אני הולכת לירדן
חרשתי עליו אבל חייבים לחרוש עליו כמה שרק אפשר!!!! טוב, נו היה כיף להוציא 60 ש"ח על קייקים?
העיקר שנהנית-שוב. תהנה!

עשינו אבובים לא קייקים

ד.א אני ממליץ לכולם לבוא לצפון יש פה אחלה מסלולים קייקים, אבובים, מסלולי הליכה... אחרי שתעשו כמה מפלים עם אבוב נדבר

נכון, כדאי לככככ-ווולםםםםםםםםםםםםם

אין כמו הירדן אתם יכולים ללכת אליו יומיום בלי להתעצבן או להשתעמם (האמנם?), סתאם אבל זה אחלה של מקום שבאמת לא מזיק לבנאדם אם הוא יהיה באותו מקום לפחות 6 פעמים בשבוע.

אשכרה ארוך....

1.שמחתם מאוד? יום שני ל' סיוון 30.6.,או אפילו אתמול בשבת
2.הייתם בדכאון? אני לא זוכרת שהייתי בדכאון לאחרונה. 3.אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? אתמול 4.התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? היום- מה שאמרתי על הדוד והאחיינית (כמעט הרגו אותי). 5.קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? שבוע שעבר 6.שיניתם את דעתכם? לא זכור לי. 7.הייתם בבני עקיבא? אמממ השבת האחרונה הייתי בבני עקיבא אבל לא של הסניף שלי, כי הייתי בשבת חתן של בנדוד (מזל"ט לי, וכמובן- לו), ביקרתי באותו סניף, אחלה של חבר'ה. 8.הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? ממש לא זכור לי... 9.שמחתם שאתם אתם? היום!!! (תמיד
) , סתאם אבל בעיקרון אתמול.אבל זה לא אומר שהיום אני לא שמחה.
10.קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? שבוע שעבר יום שלישי אם אני לא טועה. 11.שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? יום שישי. 12.הייתם בפורום בני עקיבא- ולא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזו? היום. 13.נכנעתם ללחץ חברתי? אני? לחץ חברתי? אמממממ ממש לא זכור לי. 14.הגשמתם חלום? לא זכור לי 15.אמרו לכם דבר חיובי/שלילי עליכם? היום. 16.התעצבנתם? היום. 17 שכנעתם מישהו? אתמול. 18.חשתם צורך להיות לבד? אמממ לא זוכרת. 19.למדתם משהו על עצמכם? אתמול. 20.איכזבתם את עצמכם? לא זכור לי. חחחחחח בקושי פרטתי סתם כי אין לי כח, אבל מי שממש מעוניין
, סתאם. יאללה ההודעה הייתה מתישה. ערב מצוין לכולם!

לענות? נו, אם אתם כל כך ר../images/Emo98.gifוצים...

1. בבת מצווה של חברה שלי 2. כשדודה שלי נפטרה 3. לא זכור לי 4. לא מזמן, כשהיה לי ריב קטן עם חברה שלי 5. היום, כשקניתי דרבוקה 6. זה קורה יותר מדי פעמים ביום... 7. שבת שעברה (לא הזאת, שהייתה-שעברה) 8. לא קרה לי דבר כזה 9. היום-עכשיו! 10. ערב שבועות-"הגוניס" 11. ביום האחרון של הלמודים 12. ביום חמישי 13. כשקנינו מתנה למורה 14. שנה שעברה-בטיול השנתי, או, בעצם, השנה-בשבתנועה 15. היום 16. כנ"ל 17. כנ"ל 18. כנ"ל 19. כנ"ל 20. כנ"ל בואו נגיד שאני די מגוונת...

tamarhp

New member
OK

1. שמחתם מאוד? יום ראשון שעבר, כשקיבלתי את העבודה 2. הייתם בדיכאון? מממ... היום. 3. אמרתם אני לא אעשה את זה יותר? אתמול, נראה לי 4. התחרטתם על דבר שעשיתם/משהו שאמרתם? כל הזמן 5. קראתם/ראיתם משהו ואמרתם וואלה זה בדיוק אני? יותר מדי פעמים, כל הזמן. 6. שיניתם את דעתכם? בטח היום מתישהו 7. הייתם בבנ"ע? בכיתה ה' 8. הצטערתם שאתם לא מישהו אחר? מזמן 9. שמחתם שאתם אתם? <????> 10. קראתם ספר או ראיתם סרט שאהבתם? אתמול 11. שכחתם דבר שהייתם חייבים לזכור? כל הזמן 12. הייתם בפורום בנ"ע (לא בזמן שאתם קוראים את ההודעה הזאת)? יום שישי (אח שלי היה פה, זה לא הוגן!) 13. נכנעתם ללחץ חברתי? די מזמן 14. הגשמתם חלום? יום שני, כשהתחלתי ללכת לעבודה 15. אמרו לכם דבר חיובי/ שלילי עליכם? לא זוכרת 16. התעצבנתם? חח.. היום - בטוח 17. שכנעתם מישהו? אתמול, היום, שלשום.. 18. חשתם צורך להיות לבד? עכשיו 19. למדתם משהו על עצמכם? שאלה קשה 20. איכזבתם את עצמכם? היום

למעלה