מתי כדאי לעשות את 16H?

Kayben

New member
תלוי אם זאת הסימולציה האחרונה שלך

אני מתכוון לעשות אותה אחרונה, ויש לי עוד 5 לפניה... זה אומר שרק ביום שישי...

Famme Fatal

New member
שישי?!?

אתה נבחן בתנאים מותאמים? בכל מקרה, כן זו הסימולציה האחרונה בהחלט שלי

Kayben

New member
לא, אני נבחן ביום ראשון

התכוונתי לומר שרק ביום שישי תהיה הסימולציה האחרונה שלי. לצערי גיליתי שיש לי עכשיו "רק" עוד 4 סימולציות... אז אני מתלבט איך לפצל... נראה לי אני, אני אעשה אותם יום אחרי יום ואסיים ביום רביעי ואז חמישי-שישי אני אחזור על מילים. וזהו.

Kayben

New member
ממש לא.

וכבר עשיתי עכשיו 1 בבוקר-צהריים. אז נשארו רק 3 של האוגדן, שהן קלות - וקצרות, אז זה בכלל שטויות.

dasoona1

New member
מממ..

בתכלס מה זה משנה? אני עשיתי אותה בשישי האחרון והיום הייתה לי את הסימולציה האחרונה בהחלט ביואל גבע. לא מתכננת לעשות עוד סימולציות עד הבחינה, אלא תרגולים שהשארתי לי לימים האחרונים, פרקים נפרדים ואוצר מילים. תני למוח שלך קצת לנוח, תעשי אותה הכי מוקדם שאת יכולה. זו דעתי. שיהיה בהצלחה!

Kayben

New member
לתת למוח לנוח, זאת סתם אשליה

סתם לשם עיניין, המוח לא נח בשום מצב, גם לא בשינה. אולי הכוונה היא להרפות מן הלחץ שבו אתה כביכול שרוי במהלך סימולציה... אבל אני לא חושב שמישהו שהחליט לעשות יום לפני סימולציה - הוא בהכרח יותר לחוץ מאשר מישהו אשר לא. בקיצור, זה לא משנה ממש אם תלמד או לא למוח - הוא לא ירגיש בהבדל :)

dasoona1

New member
ממ

לא ממש עוזר מבחינה נפשית לדעת שהיום עשיתי את הסימולציה האחרונה שלי, לא יודעת איך להסביר את זה. כל אחד ומה שעוזר לו בתכלס, אבל זה עושה לי הרגשה טובה שנשאר לי רק הבחינה האמיתית וזהו. סימולציות מתישות אותי...

S a s h o K

New member
נצל"ש בעניין...

נשארו לי 3 סימולציות: גבע ד', גבע ה' ו16H אני ניגש ביום חמישי, כדאי לעשות מחר את גבע ד', יום שלישי גבע ה' ויום רביעי 16H ? או לעשות מחר את גבע ד' וביום שלישי את 16H וזהו? תודה

S a s h o K

New member
לא יכול לקרות מצב ש...

אני אהיה יותר תשוש ביום הבחינה כי יום לפני עשיתי סימולציה? פשוט הבנתי שממליצים יום לפני לנוח וכו'... תודה :)

Kayben

New member
תשובה

אתה מרגיש תשוש יום אחרי שעשיתי סימולציה? אני מניח שאתה בכלל לא זוכר, או אולי אפילו סוג של הקלה. אז הנה לך התשובה.

S a s h o K

New member
טוב צודק... מצטער על הטיפשות -

לא מנוסה בכל העניינים עם המבחן הזה ...

למעלה