מתי כדאי לחסן?

הרעיון בתוכנית החיסונים היא לחסן לפני, מראש

וברגע שאפשר. היא בנויה כך שברגע שחיסון יכול להיות אפקטיבי לתינוק/ילד הוא יוכל להנות ממנו. או למשל אם תינוק שיונק נהנה מהחיסון של אימו פחות או יותר עד גיל חצי שנה (למחלה מסוימת, למשל) השאיפה היא לסיים לחסן אותו בגיל הזה כדי שכשהחיסוניות מאימו יורדת הוא כבר יהיה מחוסן באופן עצמאי ללא תלות בהנקה (בזכות החיסונים שקיבל). זו כמובן רק דוגמה להמחשת הרעיון, אל תתייחסי לזמנים שציינתי.

Markup

New member
הרצאה של רופאה אפידמיולוגית

ואמא בעצמה, על חיסונים והסיבות לחיסונים (למה, כמה ומתי).
כאן

פולספגן

New member
אתה באמת חי באשליות שמישהו יקשיב שעה שלמה

לשמוע שטויות במיץ עגבניות חסרות כל גיבוי, למרות שכאן חברך קומי יקבל את הדברים ללא הפניה למקור
?

אם אתה רוצה, אתה מוזמן לתמצת את הדברים או להביא את אותה רופאה כאן לאירוח בכדי שתאלץ להתמודד עם העובדות ולא עם נפנופי ידיים.

Markup

New member
מעל 2500 צופים כבר הפריכו את

האד הומינם שלך..
אבל שזה לא יפריע לך להמשיך לבזבז אותיות

פולספגן

New member
טוב שבאת - האם יש להרצאה שלה הפניות למקור?

אחרת לפי דבריך הקודמים, אין לה כל ערך, לא?

אין לא יכול, יש לא רוצה. ההרצאה פתוחה גם לך

אם היא לא מעניינת אותך, זכותך. אבל אין לי כוונה לסכם לך אותה. כל שביקשתי הוא מעט דרך ארץ והוגנות בסיסית: שעד שלא צפית, אל תבקרי, אל תשפטי ובטח שאל תוציאי דיבתה של רופאה בישראל. זו באמת לא דרישה מסובכת, אין לי ספק שאת מסוגלת לעמוד בה אם רק תתאמצי.

פולספגן

New member
למה אתה חושב שאני צריכה לבזבז את זמני על ריק?

אני בטוחה שאין כל רשימת מקורות למעט אולי ציון שזה נלקח מתדריך החיסונים, אך בוודאות לא הפנייה למחקר (מאמר).

קומרן

New member
העיקר שב"הרצאה המקצועית" שהייתה לא יותר

משיחת רחוב , כתבת שאין צורך ברפרנסים כי זאת הרצאה מקצועית...

וואחד דיסוננס

פולספגן

New member
אני לא רואה שוני בין ההרצאות ולכן לא ברור לי

על איזה "דיסוננס" אתה מדבר.

אם לדייק, יש שוני שההרצאה של הספקנית שלך היא בסה"כ דיקלום, ללא כל הבנה מה מסתתר מאחורי דבריה ואילו ההרצאות שאני צרפתי, הם של רופא עם וותק רב שיודע על מה הוא מדבר.

קומרן

New member
כמה טעויות

1. לא ראית את ההרצאה ולכן כל מה שתכתבי בנושא לא שווה קריאה. רק יהיה נחמד אם תוסיפי גילוי נאות כשאת כותבת עליה שלא באמת טרחת לצפות בה.

2. אנחנו מדברים על אותה הרצאה? זאת שצרפת על נזקי הפלרה?

למעלה