יש משהו בזה.להתאסלם זה להירצח !!
יש משהו בזה.להתאסלם זה להירצח !!
נו באמת על מה החמאס והפלסטינים בכלל נלחמים אם לא על "מרחב מחיה"?העובדות הפוכות.
החמאס לא מקיים את שלושת העקרונות עליהם עומדת הפילוספיה הנאצית.
אתה בהחלט מקיים אותם,
ולכן התואר יהודו-נאצי תואם אותך עובדתית.
אני יודע שעובדות לא מדברות לאספסוף נחות בינה,
אבל זו השפה היחידה שאני, כאדם אינטליגנטי, מבין.
הם לא נילחמים על מרחב מחייה, מעבר לגבולות הבינלאומיים המוכרים שלהם.נו באמת על מה החמאס והפלסטינים בכלל נלחמים אם לא על "מרחב מחיה"?
קודם כל החמאס לא מוכן להסתפק בגבולות האלה ושנית גם בריה"מ רצתה שטחים מעבר למה שנקבע בגבולות של חבר הלאומים והיא לא נקראה נאצית ואפילו השאיפות האימפריאליסטיות של מוסוליני באתיופיה לא נחשבו לנאציות.הם לא נילחמים על מרחב מחייה, מעבר לגבולות הבינלאומיים המוכרים שלהם.
אך העיקר,
שהחמאס לא גיזעני,
ובעיקרון, כל גזע שמקבל על עצמו את האיסלאם, מתקבל אצלהם,.
הבנה זה לא החלק החזק שלך.קודם כל החמאס לא מוכן להסתפק בגבולות האלה ושנית גם בריה"מ רצתה שטחים מעבר למה שנקבע בגבולות של חבר הלאומים והיא לא נקראה נאצית ואפילו השאיפות האימפריאליסטיות של מוסוליני באתיופיה לא נחשבו לנאציות.
מרחב מחייה הוא ביטוי שנשמע גם בפורום הזה על ידי מי שמצדיק הגירה של יהודים לשטחים הכבושים.נו באמת על מה החמאס והפלסטינים בכלל נלחמים אם לא על "מרחב מחיה"?
תלוי איך אתה מגדיר אותם, אם אתה מתכוון לאנשים כמו ג'ק טייטל, ברוך גולדשטיין ואולי עמי פופר, אז כן? אם כפי שטענת בעבר כל יהודי שגר מבחירה בצד המזרחי של הקו הירוק הוא יהודו-נאצי, אז בהחלט לא!!!גם היהודו-נאצים?
אני מצתכוון לכל אזרחי ישראל,תלוי איך אתה מגדיר אותם, אם אתה מתכוון לאנשים כמו ג'ק טייטל, ברוך גולדשטיין ואולי עמי פופר, אז כן? אם כפי שטענת בעבר כל יהודי שגר מבחירה בצד המזרחי של הקו הירוק הוא יהודו-נאצי, אז בהחלט לא!!!
סתם להשכלה כללית ובלי להתייחס לאידיוטיזם המוחלט בשימוש במושג נאצי כלפי יהודים (גם לא גזענים וקיצונים בניגוד לדברי @evglev1) שפשוט רדוד ושיח שנאה מכדי להתייחס לכך, אין לישראל גבול מזרחי בינלאומי מוכר. ליתר דיוק יש לו וזו בקעת הירדן, אבל זאת הגדרה ע"פ הסכמי אוסלו ולא באמת ההגדרה הרשמית, אז נשאיר אותה בצד. מעבר לכך אין לישראל כאמור גבול כמו שאתה טוען שכל יהודי שחושב אחרת ממך לגביו הוא נאצי, אמירה שרק חתיכת אידיוט אנטישמי שלא מבין מאומה ממה שהוא מדבר עליו יכול להשמיע.אני מצתכוון9 לכל אזרחי ישראל,
שהחליטו להתיישב מחוץ לגבולות הבינלאומיים הרשמיים של מדינת ישראל
בניגוד לחוק הבינלאומי.
לכולם עומדים 3 הרגליים האידאולוגיות הנאציות של:
גזענות, מרחב מחייה, המדינה כערך עליון.
הם דווקא מואשמים שהמדינה היא לא ערך עליון עבורם ולכן הם לכאורה תוקפים חיילים. אחד הנציגים שלהם שכבר לא איתנו אף כתב בפירוש שמבחינתו ארץ ישראל זאת האישה האהובה ומדינת ישראל היא רק עקרת בית, כך שהם מואשמים שהם נלחמים בחיילים שמפנים אותם ממאחזים לא מאושרים ובגלל זה מואשמים בצדק או שלא בצדק שארץ ישראל יותר חשובה להם ממדינת ישראל, כך שזה לגמרי סותר את טענת המדינה כערך עליון.אני מצתכוון9 לכל אזרחי ישראל,
בניגוד לחוק הבינלאומי.
מי הוא זה ואיזה הוא שאמר זאת?הם דווקא מואשמים שהמדינה היא לא ערך עליון עבורם ולכן הם לכאורה תוקפים חיילים. אחד הנציגים שלהם שכבר לא איתנו אף כתב בפירוש שמבחינתו ארץ ישראל זאת האישה האהובה ומדינת ישראל היא רק עקרת בית, כך שהם מואשמים שהם נלחמים בחיילים שמפנים אותם ממאחזים לא מאושרים ובגלל זה מואשמים בצדק או שלא בצדק שארץ ישראל יותר חשובה להם ממדינת ישראל, כך שזה לגמרי סותר את טענת המדינה כערך עליון.
טענתי לגבי טענות סטריאוטיפיות של השמאל. דברי היו לגבי אורי אליצור ז"ל.מי הוא זה ואיזה הוא שאמר זאת?
יש יהודי שארץ ישראל לא חשובה לו ממדינת ישראל? אלא שאין סתירה הכרחית בין השניים. מדינת ישראל היא מה שיש לנו היום ואי"ה בקרוב ממש כל ארץ ישראל תהיה בידינו. אגב לא נכון לצייר את כל המתיישבים היהודים ממזרח לקו הירוק ככאלה שתוקפים חיילים, ככל שבכלל יש כאלה.
יפה, כמו רוב דבריו של אליצור, דברים יפיםטענתי לגבי טענות סטריאוטיפיות של השמאל. דברי היו לגבי אורי אליצור ז"ל.
המדינה, שעבורם אמורה להיות כל א"י,הם דווקא מואשמים שהמדינה היא לא ערך עליון עבורם ולכן הם לכאורה תוקפים חיילים
זה שימוש במגן חי והקרבת האוכלוסייה. אז אם אתה טוען שהחמאס מבצע טבח באוכלוסייה שלו אני מסכים איתך.ומה זה כל יום 100 הרוגים אם לא טבח?
אני מצתכוון לכל אזרחי ישראל,
בניגוד לחוק הבינלאומי.
הוא אפילו לא יודע שבאנגליתאמרת שאתה אינטליגנט...
וככזה, אינך יודע שלמדינת ישראל אין גבולות?
כך נראה "אינטליגנט" שמאלני.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.