מתי יהיה NBA בHD

rodzila

New member
מתי יהיה NBA בHD

אין מספיק שידורים בHD זה עולה 35 שקל זה בושה שיתחילו להוסיף לשם דברים!!

שאלה

זה באמת שווה את הכסף? כשאתה רואה משחקים של בארסה או ריאל, או קבוצה אחרת שאתה אוהד בכדורגל או בכדורסל רואים הבדל, ואם כן, אתה יכול להסביר לי מה ההבדל?

Puskas

New member
אין ממש הבדל..

שמע אם יש לך YES אז התמונה שלך גם ככה טובה מאוד..אז אם תקנה חבילת HD לא תיראה ממש הבדל.. אני אישית ראיתי תמונת HD ליד תמונה רגילה במוקד של יס (עבדתי שם שנה) ואין הבדל ממש.. קצת יותר צבע אולי..אבל ממש לא משהו שמצדיק 35 ש"ח..(כנ"ל הסרטים,אותו דבר..תמונה זהה ב-99 אחוז) חשוב להבהיר עוד משהו שעולה לאנשים כסף סתם לפעמים..יש כאלה שקונים טלוויזית FULL HD במחשבה שתיהיה להם תמונה טובה יותר בשידורי הYES או HOT..טעות! בישראל אין תשתית לשידורים של FULL HD וכל שידורי ה-HD בארץ הם HD READY שזו שיטה קצת פחות חזקה של HD..תמונה פחות איכותית מעט.. לא משנה איזה טלוויזיה שלך אתה תמיד תראה READY בערוצי ה-HD של YES או של HOT..אבל על הטלוויזיה תשלם כמה אלפי שקלים יותר וחבל.. רוצה להנות באמת מ-FULL HD? קנה טלוויזיה FULL HD ותקנה נגן BLUE REY ותהנה :) הוא היחיד שתומך FULL.. לשאלתך על התכנים..זה לא שווה 35 שקל כי אין מספיק שידורים שמצדיקים את זה..בשביל פעמיים בשנה ריאל-ברסה ועוד איזה כמה משחקי אלופות טובים לא שווה לשים כל כך הרבה כסף.. כמו שאמרתי האיכות לא כזאת משופרת..אבל אם יש לך HOT אז האיכות תיהיה עדיפה די משמעותית ועדיין לא כמו ב-HD של YES... בהצלחה :)

תן לי לשאול אותך שאלה, לא קשורה לפורום.

אם יש לי גישה לתכנים של hd מלא. 1080P או 720p למשל שווה את הכסף של המסך התומך ב 100% ב hd?

Puskas

New member
מבחינת איכות תמונה?

FULL HD זה שווה את הכסף,יש הבדל מורגש מתמונה רגילה שוב..אל תצפה שבFULL HD אתה תראה באיכות של אוואטר חח אבל אתה תיראה תמונה יותר יפה וחדה מאשר תמונה רגילה וגם מאשר HD READY

3d לא מעניין אותי ואני לא הולך לצפות באוואטר

3d זה ישן ולא חדש. יש לי סרט אחד בתלת מימד משנות ה 90 ואת האמת? לא עושה לי את זה תחת מימד מלא, כי ראיתי סרט בזה כבר. מעניין אותי כמה יש שיפור בפרטים ובתמונה ב hd,יחסית למסך רגיל, כי בכל החנויות המסכים מחוברים בכבל אחד וזה מוריד את איכות השידור ולכן אתה לא רואה באמת מה המסך מסוגל לעשות או לתת לך מבחינת איכות התמונה.

Puskas

New member
נכון

בחנויות זה לא מדד כי הם מחברים הכל יחד וזה דופק את התמונה אבל כן FULL HD זה שיפור בתמונה..אתה תשים לב לשידור בהנחה שבאמת יש לך גישה לתכנים של FULL ושלא יעבדו עלייך ויחברו אותך לשידורי READY.. אם אתה רוצה לראות READY בפעולה אז במוקדים של יס אתה יכול להתרשם ותחשוב ש-FULL עוד יותר טוב.. אבל FULL HD בהחלט משפר ואתה חייב לראות אוואטר!!! זה תלת מימד ברמה שאתה לא מבין בכלל.. :)

תום116

New member
אין לי מושג על מה מדברים פה אבל יש הבדל רציני

היום במקרה ראיתי טניס ביורוספורט רגיל ואח"כ העברתי HD- אין מה לומר פשוט איכות אחרת לגמרי. לדעתי זה שווה את הכסף.

עידו17

New member
הטכנולוגיה קצת התקדמה מאז שנות ה-90, לא?

אני זוכר את הפרדי קרוגר ה"אחרון" (לפני שעשו עוד כמה אחריו) מ94' או 95', ואת המשקפיים הדביליות שחילקו בכניסה לקולנוע. הראש הסתובב מהחרא הזה יומיים אחר כך! לא ראיתי עדיין אוואטר, אבל אני מניח שדברים קצת שונים בשנת 2010.

אתה מדבר על הסרט האחרון בסידרה

אתה לא יכול להיות רציני. היה אחרי זה עוד סרט אחד עם גייסון עד כמה שזכור לי. בנוסף הסרט האחרון היה מן טויסט חלש וככה הסרטים הקודמים לו. לסידרה מדהימה הזאת היו כמה סרטים טובים של סרטים פרט לאחרונים. גייסון מול פרדי היה סרט מצויין, שהוא נכשל לחסל את גייסון ושואל למה הוא לא מת. זה היה קורע מצחוק.
אוואטר בנוסף לא כולל עלילה מדהימה לפי הביקורות, אנשים שכחו שיש דבר בשם 3D עקב החדירה של ה HD ובמאי הסרט ניצל זאת היטב לטובתו. שיחק אותה חייב לומר זאת וניצל את הפירסום הרב של ה HD לטובת הסרט שלו.

עידו17

New member
לא, התכוונתי שהסרט נקרא freddy ends

או משהו כזה בכל אופן. זה שהיו עוד אחריו, אני יודע, ודי נראה לי שגם יותר מאחד. אני בכל אופן נגמלתי מהברנש המצולק באותו פיאסקו של 3D עאלק - האימג'ים המגוכחים של הנחשים שיוצאים מהמסך גרמו לי לכזה רפלקס מותנה, שאני משתדל מאז להתרחק מהז'אנר

Puskas

New member
האמת שמבחינת עלילה

אוואטר הוא בול העלילה של הסמוראי האחרון חחח.. אבל הגרפיקה היא באמת חוויה והנופים בסרט מדהימים.. זה סרט שאם הוא לא היה 3D לא בטוח שהוא היה כל כך טוב..אבל בעזרת ה3D הוא באמת שווה צפייה מרשים מאוד!

הסמוראי האחרון עם טום קרוז?

דווקא העלילה שם חזקה מאוד ומורגשת וזה אחד הסרטים היותר טובים, שיצאו לדעתי. כולם מתים שם פרט לו. לפי דבריך, אני יכול לקחת את רוב הסרטים שלא מרשימים ולהכניס בהם 3D עם נופים מדהימים ויש לי להיט. זה יתפוס עוד כמה סרטים בודדים ואז יפסק לדעתי.

אבל אוואטאר לא סתם תפס

זה הסרט הכי מצליח אי פעם. והאמת שלא ראיתי אותו עדיין
וגם לא את טיטאניק

אתה שוכח את העלות של הסרט.

המכירות שלו הכי גבוהות זה כן, אך ההכנסות שלו פחות גבוהות מסרטים אחרים מצליחים עקב עלותו הגבוה מאוד. תעשה הבדלה בין ההכנסות לבין ההצלחה הכללית של הסרט, אלה שני מדדים שונים לגמרי. דיברו על הנושא בעוד כמה פורומים אחרים ותיקנו כמה גולשים באותה טעות שלך.

yoavj1

New member
ובאותה מידה

אם תיקח כמעט כל סרט אקשן מהשנים האחרונות שהצליח (כמו רובוטריקים), ותשים בו גרפיקה של שנות התשעים, כנראה שהוא יצליח הרבה פחות. ובאותה מידה, עוד כמה שנים (בהנחה ש 3D באמת יתפוס), אווטר לא היה מצליח אותו דבר. וזה בסדר גמור, כי הוא חידוש ובתור כזה "מגיע" לו להצליח.

Puskas

New member
כמובן

שזה יפסק בקרוב כי יש התלהבות מסרט שהוא ראשון מסוגו (ברמת הגרפיקה המהפכנית ולא ברעיון של 3D) וכן העלילה היא בול הסמוראי האחרון אבל המשחק שונה כמובן.. שווה צפייה,אמנם לא ברמה של טיטאניק ולכן לא ראוי לשבור את המכירות שלו אבל סרט טוב בהחלט

../images/Emo207.gif הנטס בדרך לניצחון!?

מובילים ב10, מחצית, בטח אני אקום בבוקר ואגלה שניחסתי אותם
...

למעלה