מתי יהיה NBA בHD

somone141

New member
קובי שוב קרוב קרוב לטריפל דאבל

29 נק', 9 ריב' ו-7 אס', ב-10 מ-15 מהשדה, 3 מ-4 מהשלוש. מספרים מעולים, וכמו אתמול, היריבה לא דורשת ממנו לתת יותר... כבר כמה משחקים שהאחוזים שלו מצוינים, והוא משחק ממש כמו מנהיג, הכל עובר דרכו, תענוג. MVP! עוד יומיים בפילי, עיר הולדתו של קובי, עוד משחק שצריך לקחת... GO LAL

somone141

New member
W חוץ גדול לממפיס בדטרויט

99-93 משחק אדיר למארק גאסול, 25 נק' ו-12 ריב', כולל הוק שוט מכריע בקלאץ', זאק עם עוד יום במשרד - 24 ו-13, וכרגיל, כל החמישיה בדאבל פיגרס, 16 לגאיי ומאיו ו-14 לקונלי. ממפיס עם מאזן של 19-25, רחוקה חצי משחק מסאן אנטוניו! ניצחה 8 בעשרת המשחקים האחרונים, וברחה ליריבות העיקריות שלה למקום השמיני, יוסטון ואוקלוהומה.. אם היא תמשיך להוציא את כל הפוטנציאל שלה לפרקט ותמשיך ביציבות, אני מאמין שהיא יכולה לסיים אפילו רביעית, כי יוטה/פורטלנד/ספרס (בכושר הנוכחי) לא יותר טובות ממנה. מקבוצה שאף אחד לא לקח בחשבון בתחילת העונה (כולל כמה פה), תכף יתחילו לדבר על אפשרות ליתרון ביתיות בפלייאוף.. כמה מגניב.

OrEl74

Well-known member
מנהל
מה גדול בזה?

הפיסטונס קבוצה גוססת לגמרי וממפיס בהחלט אמורים לנצח אותם.

somone141

New member
אם הייתי אומר לך את זה

בתחילת העונה, שW גריזלי בדטרויט הוא דבר צפוי ומתבקש, היית אומר שאין לי מושג מהחיים שלי.

somone141

New member
אבל כולם זילזלו בממפיס

אני רק דואג להזכיר לאנשים איך הם התייחסו לקבוצה הזו בקיץ, ואיך הם היום. כולם חכמים בדיעבד.

עידו17

New member
מכיר את המשל על התרנגול העיוור?

אתה היית זה שגם תמך באייברסון בממפיס, לא?

תום116

New member
מרוצה מהמשחק שהיה הלילה

אמנם רק אינדי, ואמנם כמובן שההגנה חרקה- אבל נראינו שוב כמו הלייקרס. המשחק זרם וכמובן שהכושר העולה לאט לאט של קובי מעודד, הוא נראה הרבה יותר זורם בתנועה שלו, וגם האחוזים שלו מתייצבים. חשוב שקובי יחזור לעצמו כמה שיותר מהר. אנדרו היה מפלצתי היום, לגמרי החזיק אותנו במחצית הראשונה שהמשחק עוד היה צמוד. אגב, טרוי מרפי- שחקן מהסוג שלו זה משהו שמאוד הייתי רוצה לראות בלייקרס. הלאה...

somone141

New member
מרפי היה בסך הכל השחקן התורן

שחגג על פאו גאסול.. בטורונטו זה היה ברניאני, בוושינגטון ג'יימסון, ואתמול מרפי.. פאו פשוט לא מסוגל לשמור על גבוהים שזורקים מבחוץ, מורידים את הכדור לריצפה כמו G, ובקיצור - ורסטילים. אין לו את המהירות והאתלטיות ואם כבר הוא עושה D כמו בנאדם, זה בצבע בלבד עם הידיים הארוכות שלו. דרו היה תותח! אבל לאינדי אין גבוה אחד נורמלי שיכול להתמודד איתו. הוא חזק להיברט וגבוה למרפי.. מול דלמברט הוא כבר יתקשה יותר. אני רוצה לראות יותר סאשה. בדקות המעטות שפיל נותן לו, הוא עושה אכבר עבודה בהגנה עם האנרגיות ובהתקפה עם היד המשופרת שכבר ציינתי שקיימת אצלו השנה.

תום116

New member
כמובן שלא אמרתי את זה רק על סמך המשחק היום...

אגב, רק עכשיו שמתי לב שגם מול פילי אנחנו משודרים בESPN. יופי

OrEl74

Well-known member
מנהל
ניצחו ואפילו בהפרש גדול 103:87 על הקליפרס

איזה כיף להם! יש להם כבר 4 נצחונות

חחח

אני מקווה שהנטס יסיימו את העונה עם יותר מ9 נצחונות, כי הם באמת לא קבוצה כזאת גרועה (לפחות לא נראה לי שהם הקבוצה הכי גרועה שהייתה אי פעם מבחינת סגל), יש להם 2 אולסטאר פוטנציאלים (לופז והאריס) וגם כמה משלימים טובים (דאגלס רובטס, יי ז'יאןליאן)

rapgamer4ever

New member
יש 2 אבני דרך עיקריות בדרך לשיא שלילי

האחת היא בסוף העונה- לאסוף נצחונות חסרי משמעות על קבוצות בטאנקינג (היא תפגוש את וושינגטון ואינדיאנה לקראת סוף העונה) או קבוצות שמיקומן כבר מובטח והן משחקות בלי להתאמץ יתר על המידה או בלי הכוכבים. אם הם יאספו בסוף העונה כמה נצחונות השיא כנראה לא ישבר. השנייה היא דוקא עכשיו- הם עומדים בפני 3 משחקים בית מול נמושות. וושינגטון הלילה, ובהמשך פילדלפיה ודטרויט כשיש מנוחה בין כל משחק למשחק. אם הם ינצחו שניים מהם אני גם חושב שזה סוגר את העניין של השיא השלילי. אולי בסוף הם ישוו אותו, מי יודע. ההימור שלי שהם יסיימו עם משהו כמו 11 נצחונות.

Puskas

New member
בולס בולס בולס!!!!!

מדהימים!! 4 נצחונות חוץ רצופים על קבוצות במאזן חיובי!!! ועוד איזה קבוצות.. סוף סוף חזרנו ל-50 אחוז..אני ממש מקווה שנסיים את העונה בחיובי ועם מקום 6 לפחות במזרח..

GIOVANINI

New member
במצב של היום אפשר בכיף להתסכל למקום ה5

נקווה שנגיע אליו ולפני מיאמי , ווייד יבין שהוא צריך להגיע הביתה שנה הבאה :)

השאלה היא מה באמת עדיף...

כשאני מסתכל על הרביעיה הראשונה במזרח,ממש לא ברור מה עדיף. נגד קליבלנד דווקא יש לנו מאץ-אפ טוב(אפילו ניצחנו אותם בחוץ בתחילת השנה) אבל בכל זאת אני קצת מפחד מלברון,השנה הוא רוצה אליפות ויהי מה! בוסטון למרות הסדרה הענקית שנה שעברה אני מעדיף שלא. הם טובים מדי,ומפחידים מדי,ראיתי את המשחק נגדם בבית לפני איזה חודש,הם פשוט שחטו אותנו בלי רחמים. הם פיזים מדי לשיקאגו. אורלנדו זה ככה ככה,הבעיה העיקרית זה הווארד,אני לא חושב שיש שחקן בשיקאגו שמסוגל להתמודד איתו. נואה לא מספיק,ובטח שלא בראד מילר,אם אורלנדו ישחקו נכון עליו,לשיקאגו לא יהיו תשובות. ואם תשים עליו שמירה כפולה,לואיס ובארנס יהרגו אותנו מחוץ לקשת. דווקא אטלנטה נראת כאופציה הכי סבירה,שיקאגו כבר ניצחה אותה השנה,ולמרות שהיא עברה שידרוג נחמד. היא האפוציה הכי סבירה שאפשר לבקש,לשיקאגו יש את הכלים להתמודד איתה,ברגע שהיינריך משתק את ג'ו ג'ו אטלנטה כבר יורדת ב2 רמות. ועם האופורד וסמית' אפשר להסתדר. טוב קיצר צריך לנסות מקום חמישי,אטלנטה בסופו של דבר תסיים ברביעי,ונקווה לטוב

למעלה