מתי הרגשם משוחררים FULL TIME?

גל נעים

New member
מתי הרגשם משוחררים FULL TIME?

מתי הרגשתם לאחרונה שנפשכם ההזויה משוחררת מהכבלים? שיש בתוכה עליצות ושמחה ללא דאגות מיותרות? ללא איומים פסיכולוגיים? מתי?, מתי אמרתם "לעזאזל הגהנום, לעזאזל הכל-אני חיי!!!!!!!"

R a c h e

New member
זה קורה לי לא מעט....

אחרי שיחה טובה עם אחותי/אחי האהוב/ה אחרי סעודת שחיתות עם החבר'ה סתם ביום של חול....... ולא ביום שמתקשרים לעשות לי נו נו נו מהבנק.....

אבל גם ביום כזה

אנחנו אוהבים אותך מרחוק...

R a c h e

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

לא יכולתי שלא להגיב....

spag

New member
משוחרר באופן יוצא דופן

הרגשתי בפעם האחרונה שרקדתי בסוף הטיש. ב-4 לפנות בוקר , אפילו שהמוזיקה שם גרועעעההה!!!
אבל אני שמח שלא אמרתי "לעזאזל הגהנום, לעזאזל הכל-אני חיי!!!!!!!" - דווקא מאוד אהבתי את הכל באותו רגע
- - - גהנום? מה זה?

uri80

New member
בהתחשב בעובדה שאני חתום עד

2008 בערך, הייתי יכול להעביר 3.5 חודשים בהליכה על הידיים עם עיניים קשורות...
סתם בצחוק אחי- יאללה, כבר תתחיל לחשוב על הטיול הגדול

Sandstorm

New member
דווקא מקרוב זה יותר קשה

כשאתה חי בידיעה שיש לך עוד 4 שנים אתה לא רואה את האופק ומרוכז בצבא, אני לעומתך כבר סופר את הימים האחרונים וזה הרבה יותר קשה, כאסיר שמת כבר לצאת מכלאו (אף שאצלי אין זה נחשב לכלא, רק לצורך הדימוי..).

spag

New member
נצל"ש ../images/Emo32.gif

משהו מעניין שקלאסיק הפנה אותי אליו. ...במשך תקופה ארוכה נהגה העתונות הנאצית לפרסם בשערי עתוניה את תמונתו של חייל בלונדיני כחול עיניים חבוש קסדה. הכיתוב היה: ''החייל הגרמני האידיאלי''. האידיאל הארי היה לוחם בוורמאכט ורנר גולדברג ( בן לאב יהודי). והמאמר...

זה קורה לי בטישים מדי פעם

אבל השינוי הגדול ואיתו האושר והשקט קרה בערך לפני שנתיים, אז גם הרגשתי שעוד שכבת זפת (שחורה) התקלפה. אוהב אותך ושמח לשמוע שיש קצת פחות פלונטרים אצלך בבטן מני

n oy

New member
כשאני רוצה להרגיש כך- יש לי גיטרה

ושאני מנגנת זה משכיח את הכל נוי.

למעלה