מתי בפעם האחרונה....?

יונית21

New member
../images/Emo27.gifעונה../images/Emo27.gif

מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון?מזמןןן דיברתם בסלולרי?שישי בסביבות 6 דיברתם עם אמא? לפני שעה דיברתם עם אבא? לפני 20 דק' דיברתם עם אח/אחות?
התקלחתם?לפני שעה ומשו פינקתם את עצמכם?במקלחת?חחחחחחח ולא לחשוב כחול!,תודה. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?לא שזכור לי.. חשבתם שאתם שמנים?היום חשבתם שאתם רזים? לאדעת הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? חמישי? התאהבתם?לאדעת רבתם עם מישהו?מזמן.. נישקתם מישהו?ומי זה היה? לא זוכרת רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?עכשיו נרדמתם מול הטלוויזיה?אפעם לא קרה חשבתם שאתם נכשלים במבחן?לפני רוב המבחנים חשבתם שאתם מצליחים במבחן?שהשגתי ת'טופס של המבחן. צרחתם משהו?בצהריים לחשתם משהו?לא שזכור ישנתם מחוץ לבית?היום חשבתם מהי משמעות החיים?היום לא ישנתם לילה שלם?ל"ג בעומר קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה
חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? וואלה לא חשבתם למה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?יודעת למה,יש בארץ הזאת מאיפה שבאו הזברות ייתוש שאם הוא עוקץ הוא הורג,אז הוא רואה רק שחור לבן ושהוא רואה אותם זה מטושטש לו כי הוא על השפעה של סם..חחחחחח משו כזה,עזבו אותי. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?כי בא לה?! חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לא חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לא

MikeY fReAk

New member
נו, אז גם אני.../images/Emo79.gif

דיברתם בטלפון? אמממ בשישי דיברתם בסלולרי? שישי דיברתם עם אמא? לפני כמה דקות דיברתם עם אבא? לפני שעה בערך דיברתם עם אח/אחות? כמה שעות התקלחתם? שישי פינקתם את עצמכם? נערף. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? היום בצהריים! ארטיק אננס. חשבתם שאתם שמנים? אממ לפני כמה דקות. יש כאלה שיצחקו עלי עכשיו, אבל דאמט, הבטן שלי תופחת!!;[ חשבתם שאתם רזים? אממ אתמול בלילה:p הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? יואו לפני כמה דקות עשיתי תנועה לא נכונה עם התחת (נו הכיסא לא נוח או משו!:|) ונתפס לי שם איזה שריררררר אוח כאבים זוועות התאהבתם? אני אשמור את זה לעצמי. רבתם עם מישהו? אממ עם אבא קצת נישקתם מישהו?ומי זה היה? על הלחי:p את אחי:) כפרעליו. מאוד:) רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? הוהו. שתעקו. נרדמתם מול הטלוויזיה? מזמן לא. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חחח כל מבחן שעשיתי אי פעם במ"מ. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? אממ במדעים. וקיבלתי 97:) כבוד בבקשה
(כי באותה מחצית במבחן השני קיבלתי 96!! החרישה משתלמת, אנשים..) צרחתם משהו? התאפקתי שלא. לחשתם משהו? ממ בטח בבוקר אחרי ניצנים..כאילו ברכבת חזרה..היה לי מלא מה להגיד אבל לא היה קול..אז לחשתי:p ישנתם מחוץ לבית? מי ישן? חשבתם מהי משמעות החיים? כל הזמן. לא ישנתם לילה שלם? היום.. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? מזמן. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? באחד משיעורי מ"מ האחרונים.. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? בטח בפעם האחרונה ששמעתי את גבירותי ורבותי. חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?
חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? הרבה. כי אני כן רוצה להגשים את החלומות שלי, אבל בתכלס זה לא הכי ריאלי.. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? השבת!! חשבתי על זה המון. אני חושבת על זה הרבה.

walk alone

New member
עונה.. לא שמישהו יקרא.. טוב שיהיה..

מתי בפעם האחרונהדיברתם בטלפון? יום שישי נראלי.. מתישהו.. דיברתם בסלולרי? לפני 3 שעות בערך.. דיברתם עם אמא? לפני 5 שעות דיברתם עם אבא? לפני 4 שעות דיברתם עם אח/אחות? לפני 4 שעות התקלחתם? לפני 8 שעות פינקתם את עצמכם? ניגנתי בגיטרה מספיק? לפני דקה.. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? שבוע שעבר.. קינדר בואנו
הדבר הכי טעים שאכלתי חשבתם שאתם שמנים? תמיד חשבתם שאתם רזים? אף פעם הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול מתישהו התאהבתם? הרבה זמן שלא רבתם עם מישהו? ריב רציני.. שנה שעברה נראלי.. נישקתם מישהו?ומי זה היה? לא מאוהבת.. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? נעמצות* ובשיעור גיטרה הייתי מתה מעיפות כי לא ישנתי לילה לפני כמעט.. בקיצור כמעט נרדמתי על הגיטרה.. נרדמתם מול הטלוויזיה?פעם אחרונה שניסיתי לראות סרט עם חברה ב3 בלילה.. שזה.. לא זוכרת.. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? מבחן האחרון באנגלית חשבתם שאתם מצליחים במבחן? מבחן האחרון במתמתיקה צרחתם משהו? אמ.. לא זוכרת.. לחשתם משהו? גם לא.. ישנתם מחוץ לבית? יום שלישי חשבתם מהי משמעות החיים? כמעט כל הזמן.. ולא הגעתי ממש לתשובה.. לא ישנתם לילה שלם? עכשיו.. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא חשבתי על זה וזה לא מעין במיוחד מה שגם הם מתגרשים אחרי יומיים.. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא חשבתי יש לי שאלה יותר טובה..: למה לתימנים יש צבע חום ולמרוקאים צבע בהיר כלשהו ולשילוב של שניהם יש צבע של שכנזים?!?!?!?! (לא שיש לי משהו נגד אשכנזים..) חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? לא חשבתי חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? חזק כמו סוס ומשועמם כמו תולעת?? חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לעשות במוזיקה איכשהו.. מקווה שזה יתגשם.. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? קרבי טוב זהו....מקסים ומקורי נכון?כן
סיימתי.. לילה טוב!!

shirazlovemor

New member
עונה

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? נראה לי אתמול דיברתם בסלולרי? מזמן.. הוא לא טעון כבר הרבה זמן דיברתם עם אמא? היום דיברתם עם אבא? אתמול דיברתם עם אח/אחות? היום התקלחתם? אתמול פינקתם את עצמכם? היום אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? לאידעת חשבתם שאתם שמנים? בחיים לא חשבתם שאתם רזים? כל הזמן. גם היום הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול כששטפתי לאבא תמכוניות התאהבתם? לא יודעת מתי רבתם עם מישהו? לפני כמה חודשים נישקתם מישהו?ומי זה היה? לא זוכרת ומי זה היה? אתם לא מכירים P: רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? בתחילת החופש כשלמדתי לפאקינג בגרות בהסטוריה... נרדמתם מול הטלוויזיה? לא קרה בכלל בזמן האחרון חשבתם שאתם נכשלים במבחן? מזמן ... כמה מבמבחנים של אמצע השנה חשבתם שאתם מצליחים במבחן? ממש בבגרויות האחרונות שעשיתי קצת לפני תחילת החופש צרחתם משהו? לצרוח לא. לצעוק כן לחשתם משהו? אתמול כשאני והאחיות שלי הסתובבנו בבית בלילה ישנתם מחוץ לבית? לפני איזה 3 שבועות חשבתם מהי משמעות החיים? אני חושבת על זה לפעמים לא ישנתם לילה שלם? היום

תשובות שלי

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה דיברתם בסלולרי? בלילה דיברתם עם אמא? לפני שעה דיברתם עם אבא? אתמול דיברתם עם אח/אחות? לפני כמה ימים התקלחתם? בבוקר פינקתם את עצמכם? לא זוכרת אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?אתמול חשבתם שאתם שמנים? אתמול חשבתם שאתם רזים? לא זוכרת הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול התאהבתם? לפני כמה חודשים רבתם עם מישהו? לא זוכרת נישקתם מישהו?ומי זה היה? אתמול ידיד? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? עכשיו נרדמתם מול הטלוויזיה? לפני שבוע חשבתם שאתם נכשלים במבחן? כשהיה לימודים חשבתם שאתם מצליחים במבחן? כשהיה לימודים צרחתם משהו? לא זוכרת לחשתם משהו? לא זוכרת ישנתם מחוץ לבית? לפני שבוע חשבתם מהי משמעות החיים? אתמול לא ישנתם לילה שלם? לפני שבוע קושיות ושאלות: מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא אכפת לי חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא זוכרת חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כשהייתי קטנה חחח חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא חשבתי על זה חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? הרבה בזמן האחרון חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כשהייתי צריכה למלאות את המנילה

../images/Emo42.gifעונה

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני כמה דקות דיברתם בסלולרי? אתמול דיברתם עם אמא? לפני כמה דקות דיברתם עם אבא? אתמול דיברתם עם אח/אחות? חחח בבוקר.. הוא בן שנתיים מה כבר אפשר לדבר איתו? התקלחתם? אתמול בערב.. דההה פינקתם את עצמכם? אממ... לפני איזה חצי שעה התפנקתי על המיטה בין כווול הבובות אם מאוורר... אההה החיים טוביםםם! אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול חשבתם שאתם שמנים? אווו.. בכיתה ב'? חחחחח אני רזונת וחטובה
חשבתם שאתם רזים? חחחחחח כל הזמן... הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? כל יום התאהבתם? אממ.. אתמול.. בים.. בילד חתיך.... טוב לא ניכנס לפרטים.. רבתם עם מישהו? לא שזכור לי בזמן האחרון.. נישקתם מישהו?ומי זה היה? כן.. אח שלי.. חיחיחיחי רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? אתמול אחרי הים.. נרדמתם מול הטלוויזיה? אמממממ אצל חברה שלי שישנתי אצלה די מזמן.. משו כמו אמצע השנה חשבתם שאתם נכשלים במבחן? כמעט כל הזמן
חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לעיתים.. צרחתם משהו? חח לא זוכרת.. לחשתם משהו? לא ישנתם מחוץ לבית? כן די מזמן אצל חברה חשבתם מהי משמעות החיים?
לא ישנתם לילה שלם? אצל חברה שלי... היינו ערות עד 5 וחצי בבוקר
קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא.. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן אם פסים שחוריםם חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כי היא אוהבת לישון?
חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? כייייייייייייייייייי... אפשר חבר טלפוני?? חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? כן.. אבל לא החלטתי חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? אולי לשיר בלהקה צבאית.. חח

ffiendd

New member
../images/Emo13.gif../images/Emo54.gif

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה, רועי. דיברתם בסלולרי? חמש-עשר דקות, דניאלש. דיברתם עם אמא? עשרים דקות. דיברתם עם אבא? שעה ומשהו. דיברתם עם אח/אחות? עשרים דקות. התקלחתם? אתמול בלילה. פינקתם את עצמכם? אתמול בלילה. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אצל הבויפרינד, ביום שישי. חשבתם שאתם שמנים? אתמול בלילה. חשבתם שאתם רזים? היום בבוקר. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? שלשום. אתמול רציתי אבל דיברתי בטלפון וזה היה יותר חשוב מלצאת עם האופניים. התאהבתם? שבועיים ומשהו. (D:) רבתם עם מישהו? אמא, אתמול. נישקתם מישהו? ומי זה היה? בויפרינד, יום שבת בערב. רציתם לישון, אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? יום שישי בלילה, הייתי עם אנשים ולא רציתי לישון. נרדמתם מול הטלוויזיה? כמה שבועות. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? לפני החופש, בביו'. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? בהיסטוריה. ואולי במבחן של הקורס מתמטיקה. בתקווה. צרחתם משהו? לא זוכרת. לחשתם משהו? יום שבת? ישנתם מחוץ לבית? יום שישי. חשבתם מהי משמעות החיים? יום שישי. לא ישנתם לילה שלם? יום שישי. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? אף פעם. זה לא עניין אותי במיוחד. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? שחור עם פסים לבנים. סתם בא לי. אמ, הרגע. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אוה, לפני יומיים!~ חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא, אבל זה דימויים וזה. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? כשעשיתי שאלון, לפני כמה ימים. לא ממש חשבתי, אבל נזכרתי. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לפני כמה ימים, כשדיברתי עם אנשים על הצבא. טוב, עכשיו צריך לרדת אז זהו

../images/Emo110.gif

דיברתם בטלפון
אממממ לפני כמה זמן.. חצי שעה בערך דיברתם בסלולרי
אע זה בסלולארי
^ דיברתם עם אמא
לפני כמה זמן.. חחח לפני איזה שעה
דיברתם עם אבא
אממממ לפני בערך שעתיים דיברתם עם אח/אחות
אמממ הרגע התקלחתם
בבוקר פינקתם את עצמכם
לוזוכרת
אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים
אמממממ.. במסעדה חחח לפני שבוע ויום חשבתם שאתם שמנים
אממממ אפעם נראלי
חשבתם שאתם רזים
אממממ לפני כמה ימים/: הזזתם את התחת ועשיתם ספורט
אמממממ הרבה האמת
התאהבתם
אמממ
רבתם עם מישהו
חחחחח לוזוכרת נישקתם מישהו
ומי זה היה
אמממ הרבה זמן.. יחסית חחח רציתם לישון, אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם
אממממ לפני כמה שעות.. לוידעת למה אבל אני עייפה נרדמתם מול הטלוויזיה
חחח כמעט נרדמתי היום
חשבתם שאתם נכשלים במבחן
אמממממממ מתיישו בזמן הלימודים חחחח חשבתם שאתם מצליחים במבחן
אמממ גם.. חח צרחתם משהו
אמממממממ היום לחשתם משהו
אתמול ישנתם מחוץ לבית
אממממ כשישנתי אצל חברה שלי לפני כמה שבועות. חשבתם מהי משמעות החיים
אממממ.. כל יום בערך אני חושבת על זה
לא ישנתם לילה שלם
חחחחחח מלא זמן
קושיות ושאלות
מתי בפעם האחרונה
חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים
חחחחחחחחח לע חשבתי חשבתם מה הצבע של הזברה: לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים
אחלה שאלה
חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה
כי יש לה פסים
חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"
אממממממממ לע אני המצאתי את זה אל תשאלו אותי
חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים
זה קורה כל הזמן.. אנלא יודעת
חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא
אמממ לא חשבתי חחחח

../images/Emo109.gif=../images/Emo21.gif../images/Emo128.gif

מתי בפעם האחרונה? דיברתם בטלפון? אתמול אחרי הצהריים. דיברתם בסלולרי? אתמול ב10 בלילה
דיברתם עם אמא? לפני 2 דקות... דיברתם עם אבא? עכשיו, הוא הביא לי כסף לשופיניג
... דיברתם עם אח/אחות? זה בהדחקה. התקלחתם? אתמול אחרי הצהריים. פינקתם את עצמכם? אתמול בערב. קניתי את כל עזריאלי בערך
אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? שבוע שעבר. ווג'י בורגר
. חשבתם שאתם שמנים? עכשיו, שאני מסתכלת במראה. חשבתם שאתם רזים? אתמול. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? ספורט? מה זה? התאהבתם? לא יודעת. רבתם עם מישהו? לא זוכרת. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? בניצנים
נרדמתם מול הטלוויזיה? אתמול. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? בבגרות במתמטיקה. לא נכשלתי
חשבתם שאתם מצליחים במבחן? בפסיכומטרי, בסוף הצלחתי. צרחתם משהו? שהכלבה שלי ניסתה לברוח... לחשתם משהו? לא יודעת. ישנתם מחוץ לבית? לא זוכרת... חשבתם מהי משמעות החיים? כל הזמן..
לא ישנתם לילה שלם? היום. עדיין לא הלכתי לישון... קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? שראיתי "נשות הכדורגלנים" חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? מישהו שאל את זה אתמול בפורום מתגייסים וכמובן שראיתי מדגסקר. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? היא לובשת פיג'מה? חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? עכשיו. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? every waking moment חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כנ"ל. טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? ברור

MissNusha

New member
נמנמנמנמ... הברזתי מבצפר

אז אני פה.. חח מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 2 דקות דיברתם בסלולרי? לפני יומיים דיברתם עם אמא? לפני שעתיים דיברתם עם אבא? לפני שעה דיברתם עם אח/אחות? אתמול.. חחח התקלחתם? אתמול בערב פינקתם את עצמכם? לא זוכרת אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?לפני כמה ימים. חשבתם שאתם שמנים? עכשיו חשבתם שאתם רזים? עכשיו הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? חחח אמ.... לא זוכרת. התאהבתם? אמ.. לפני 3 חודשים בערך רבתם עם מישהו? לפני שבוע נישקתם מישהו?ומי זה היה? נשיקה אמיתית? 3.6.. ידיד שלי. נשיקה על הלי - אתמול, חברות שלי. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? לא זוכרת נרדמתם מול הטלוויזיה? ^^^^ חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חחח אתמול חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לפני 7-8 חודשים צרחתם משהו? אתמול לחשתם משהו? אתמול ישנתם מחוץ לבית? אמ... לפני איזה חודש חשבתם מהי משמעות החיים? לא זוכרת לא ישנתם לילה שלם? לפני ככה חודש קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא עניין אותי אף פעם חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חח אמ... לפני כמה שנים בטח חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? לפני שנתיים בערך חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אמ..=/ חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? כל שניה, כל דקה, כל יום. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? אני ל-א יעשה צבא, מובן?! טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) חח לא מקורי:) סתם נו, מקורי ביותר.. ד"א את מוזמנת לבוא אני גרה באוסטרליה.. חח

J a M i T i

New member
../images/Emo42.gif

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? ארמ, סבתא צלצלה לפני עשרים דקות בערך. דיברתם בסלולרי? צלצלתי לאחי מהפלאפון של אמא לפני שעה+ דיברתם עם אמא? ממש לפני דקותיים דיברתם עם אבא? כנ"ל דיברתם עם אח/אחות? גמכן
התקלחתם? אתמול בערך בשש. פינקתם את עצמכם? אתמול כל היום~! אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? ארמ,. אכלנו שבוע שעבר במסעדה וזה חשבתם שאתם שמנים? נהה, אני שמנה וזה טוב~! חשבתם שאתם רזים? כשהבנו שאני במידה של בובת ראווה הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? כיתה ו'
התאהבתם? שנה שעברה רבתם עם מישהו? אני לא נוטה ממש לריב עם אנשים. נישקתם מישהו?ומי זה היה? המהמ,. בהופעה של משינה. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? כלהזמן~! נרדמתם מול הטלוויזיה? שבוע שעבר בערך חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חופש. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? חופש. צרחתם משהו? בהופעה של משינה לחשתם משהו? אחרי ההופעה של משינה
ישנתם מחוץ לבית? הלילה לא, אבל כל שלושת הימים שלפני כן חשבתם מהי משמעות החיים?
לא ישנתם לילה שלם? שלשום. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא יודעת חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אפעם לא
חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? היא לא לובשת פיג'מה בכלל חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? וואו, זו שאלה טובה. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? כל כמה זמן אני חושבת על זה חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? המ,. כשהקומונרים מתחלפים

../images/Emo3.gifהנה לך..עכשיו זה בסדר?יופי../images/Emo13.gif

מתי בפעם האחרונה: דיברתם בטלפון?לפני שעתיים בערך דיברתם בסלולרי?אחר הצהריים דיברתם עם אמא?בצהריים דיברתם עם אבא?אתמול(מתם רוצים ההורים גרושים
) דיברתם עם אח/אחות?לפני שעתיים התקלחתם?היום דה פינקתם את עצמכם?אתמול
אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?אתמול
חשבתם שאתם שמנים?היום חשבתם שאתם רזים?חחח גם היום(אני זונע משוגעת תהרגו אותי
) הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?האמ..לא מזמן התאהבתם?
no comment רבתם עם מישהו?אממ אני לא רוצה להיזכר נישקתם מישהו?ומי זה היה?לא זוכרת רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם?אתמול ועכשיו נרדמתם מול הטלוויזיה?כל יום חשבתם שאתם נכשלים במבחן?או הו
חשבתם שאתם מצליחים במבחן?מי זוכר..עכשיו חופש תנו לנוח צרחתם משהו?אתמול.."אני זונעעעעע!!" באמצע הקניון
לחשתם משהו?לא זוכרת ישנתם מחוץ לבית?נאמ..שאלה טובה חשבתם מהי משמעות החיים?כל יום לא ישנתם לילה שלם?הו מזמן קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים?אפעם..
דאמ למה שזה יעסיק אותי? חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?הא? חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?לא חשבתי..רק עניתי בשירה
חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?אפעם
[!] חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?נאמ מזמן החלטתי כבר חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא?אממ..מזמן

לילשוש

New member
../images/Emo181.gif_______

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? חודשיים דיברתם בסלולרי? שלשום דיברתם עם אמא? שלשום דיברתם עם אבא? מזמן דיברתם עם אח/אחות? היום התקלחתם? אתמול פינקתם את עצמכם? כל הזמן... אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? היום חשבתם שאתם שמנים? אממ, שלשום? חשבתם שאתם רזים? היום הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? שבועיים התאהבתם? חודש רבתם עם מישהו? אתמול נישקתם מישהו?ומי זה היה? על הלחי את אחותי הקטנה רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? עכשיו נרדמתם מול הטלוויזיה? לפני יומיים חשבתם שאתם נכשלים במבחן? בזמן הלימודים ככה שזה לפני חודש בערך חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לפני הרבה זמן צרחתם משהו?אתמול לחשתם משהו?היום ישנתם מחוץ לבית? שבוע שעבר חשבתם מהי משמעות החיים?אף פעם לא ישנתם לילה שלם?היום קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? בשביל להוסיף מעט שכל חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כי היא טיפשה חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? משהו עם כסף כנראה...עצוב אבל נכון חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? להיות במטבח טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) ו... תענו! מצטערת אני לא אומרת לאנשים זרים איפה אני גרה, אמא אמרה להתרחק מאנשים זרים...

עונה.. חמודי

דיברתם בטלפון? לפני שעה דיברתם בסלולרי? אתמול דיברתם עם אמא? אתמול דיברתם עם אבא? מקודם דיברתם עם אח/אחות? אתמול התקלחתם? אתמול
פינקתם את עצמכם? מממ אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? מממ חשבתם שאתם שמנים?אתמול
הלכתי עם מישהי ממש ממש ממש רזה לבריכה אז.. חשבתם שאתם רזים? אממ הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול התאהבתם? ? רבתם עם מישהו? מממממ נישקתם מישהו?ומי זה היה? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? מממ נרדמתם מול הטלוויזיה? מממ לפני כמה ימים... חשבתם שאתם נכשלים במבחן? מבחן אחד במתמטיקה... הלך לי חרא ברמות חשבתי יהי לי גג 40... גג.. קיבלתי בסוף 60 ומשו..
חשבתם שאתם מצליחים במבחן? מבחן אחד בספרות צרחתם משהו? אתמול
לחשתם משהו? יום.... שישי נראה לי חחח לא שמתי לב לזה במיוחד... ישנתם מחוץ לבית? שישי חשבתם מהי משמעות החיים? מממ לא ישנתם לילה שלם? לפני כמה ימים קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? חחח כמה זמן חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים כמובן L-P חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אף פעם... חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? כי סוס הוא סוס כזה תולעת באה לספריפ חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לא זוכרת חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? מזמן.... טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) לא
ו... תענו!

למעלה