מתי בפעם האחרונה....?

מתי בפעם האחרונה....?

שאלון בעקבות זה ששואלים בידיעות אחרונות. במוסף 7 ימים. מתחילה: מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון? דיברתם בסלולרי? דיברתם עם אמא? דיברתם עם אבא? דיברתם עם אח/אחות? התקלחתם? פינקתם את עצמכם? אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? חשבתם שאתם שמנים? חשבתם שאתם רזים? הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? התאהבתם? רבתם עם מישהו? נישקתם מישהו?ומי זה היה? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? נרדמתם מול הטלוויזיה? חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חשבתם שאתם מצליחים במבחן? צרחתם משהו? לחשתם משהו? ישנתם מחוץ לבית? חשבתם מהי משמעות החיים? לא ישנתם לילה שלם? קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה
חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) ו... תענו!

D o o S h a

New member
עונה ראושונה<?

מתי בפעם האחרונה???? דיברתם בטלפון? עכשיו דיברתם בסלולרי? לפני כמה דקות דיברתם עם אמא? לפני שעתיים ככה דיברתם עם אבא? הרגע דיברתם עם אח/אחות? לפני 10 דקות ככה התקלחתם? לפני כמה שעות פינקתם את עצמכם? ממ.. תלוי אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? היום! חשבתם שאתם שמנים? ממ חשבתם שאתם רזים?ממ הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? שחיתי היום, זה נחשב? התאהבתם? מממ רבתם עם מישהו? ממ נישקתם מישהו?ומי זה היה? לפני כמה ימים.. חברה שלי (אתם מבינים למה התכוונתי כן? לא בפה!!) רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? חחח. לפני כמה ימים נרדמתם מול הטלוויזיה? ממ.. שלשום חח חשבתם שאתם נכשלים במבחן? אוו.. בלימודים? חשבתם שאתם מצליחים במבחן? כנ"ל צרחתם משהו? חח.. לא מזמן לחשתם משהו? כנ"K ישנתם מחוץ לבית? אתמול חשבתם מהי משמעות החיים? שונאת לחשוב על זה ובגלל זה זה קורה הרבה לא ישנתם לילה שלם? במסיבה של חברה קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? באמת למה? חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? כשראיתי מדגסקר (בעע אל תלכו לראות) חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כששרו לי ת'שיר הזה לפני שנים? חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? שאלה מוכרת... לא חשבתי על זה אף פעם חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? ואא הרבה חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? מממ

../images/Emo112.gif../images/Emo110.gif.........../images/Emo26.gif

מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון? אתמול
דיברתם בסלולרי?היום/ אתמול ב- 02:00
דיברתם עם אמא? לפני 20 דקות
דיברתם עם אבא? לפני 15
דיברתם עם אח/אחות? לפני 10 דקות
התקלחתם? ב- 14:30 היום
פינקתם את עצמכם? לא זכור
אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? היום כל היום
חשבתם שאתם שמנים? לפני כמה ימים
חשבתם שאתם רזים? היום, כשאמרו לי את זה
הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? היום בחדר כושר
התאהבתם? לפני הרבה זמן
רבתם עם מישהו? לא זכור
נישקתם מישהו?ומי זה היה? אתמול ידידים וחברות
רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? היום בצהריים
נרדמתם מול הטלוויזיה? היום
חשבתם שאתם נכשלים במבחן? הרבה פעמים
חשבתם שאתם מצליחים במבחן? בבצפר
צרחתם משהו? אתמול בהופעה של הראל סקעת
לחשתם משהו? היום
ישנתם מחוץ לבית? לפני כמה ימים
חשבתם מהי משמעות החיים? לפני שבוע בערך
לא ישנתם לילה שלם? ל]ני יומיים
קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה
חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? או כדורסלנים, היום
חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אף פעם
חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? לפני שנתיים
חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא חשבתי
חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לפני שבוע
חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? היום

moshit1

New member
../images/Emo26.gifאניי

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך דיברתם בסלולרי? אמממ אתמול בערב דיברתם עם אמא? הרגע דיברתם עם אבא? לפני כמה דק' דיברתם עם אח/אחות? לפני שניה התקלחתם? לפני שעתיים בערך פינקתם את עצמכם? מלא זמן לא אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? מלא זמן לא חשבתם שאתם שמנים? לפני כמה דק' חשבתם שאתם רזים? ממממ הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? חחח התאהבתם? דיייי רבתם עם מישהו? אני באצמע נישקתם מישהו?ומי זה היה? אףפעם רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? אתמול בערב נרדמתם מול הטלוויזיה? כל יום חשבתם שאתם נכשלים במבחן? בבצפר חשבתם שאתם מצליחים במבחן? אמממ צרחתם משהו? במח''ץ לחשתם משהו? היום ישנתם מחוץ לבית? שלשום חשבתם מהי משמעות החיים? היום לא ישנתם לילה שלם? אמממ.... לא מזמן קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? בחיים לא חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?תמיד ידעתי חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כשהייתי קטנה חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אממ לא זוכרת חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לא רוצההה חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לפני שלושה ימים טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) איפה?! ו... תענו!

Ligeiro

New member
../images/Emo11.gif

מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון? היום דיברתם בסלולרי? כשאני אמצא אותו נדבר
דיברתם עם אמא? לפני חצי שעה ככה דיברתם עם אבא? גם חצי שעה דיברתם עם אח/אחות? היום התקלחתם? לפני כמה דקות פינקתם את עצמכם? מזמן אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? לוזוכר חשבתם שאתם שמנים? לפני שנים אולי חשבתם שאתם רזים? אף פעם הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? לפני שנה התאהבתם? אף פעם רבתם עם מישהו? לפני שנה נישקתם מישהו?ומי זה היה? לא עניינכם >: רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? אתמול בערב/לילה נרדמתם מול הטלוויזיה? לפני כמה ימים חשבתם שאתם נכשלים במבחן? שאלון 007, בגרות במתמטיקה השנה חשבתם שאתם מצליחים במבחן? שאלונים 005,006 בגרות במתמטיקה השנה צרחתם משהו? אתמול בערב לחשתם משהו? אתמול בערב ישנתם מחוץ לבית? לוזוכר חשבתם מהי משמעות החיים? לפני 3 שבועות לא ישנתם לילה שלם? מזמן מזמן
קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? אף פעם חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אף פעם חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אף פעם חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אף פעם חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? המ. חודש, חודשיים[?] :$ חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כששאלו את זה למעלה :p

משעמם...עונה לעצמי../images/Emo26.gif

מתי בפעם האחרונה
דיברתם בטלפון?היום בצהריים. דיברתם בסלולרי?אתמול או שלשום אני חושבת... דיברתם עם אמא?לפני 10 דקות דיברתם עם אבא?לפני חצי שעה משהו כזה... דיברתם עם אח/אחות? לפני כמה שעות,אחר הצהריים. התקלחתם?היום, בשעה 19:30....משהו כזה, בערך... פינקתם את עצמכם?מזמן אני חושבת. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?ביום רביעי אני חושבת...גלידה מעולה!!
חשבתם שאתם שמנים?היום. חשבתם שאתם רזים?אתמול. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?היום. החלקה על רולרבליידס+הזעה מרובה נחשב נכון?!?! התאהבתם?לפני שנה בערך... רבתם עם מישהו?לפני שנה. אני מנסה שלא לריב אני פשוט לא סובלת את זה! נישקתם מישהו?ומי זה היה?בת:האחיינית שלי,לפני משהו כמו שבועיים
בן:---ביפפפ--- ב---ביפפפפ--- רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?היום, אתמול, שלשום,וכמעט כל ימי חיי
נרדמתם מול הטלוויזיה?אתמול.זה היה חרופ מעולה!
חשבתם שאתם נכשלים במבחן?אחרי המבחן בהיסטוריה ובחשבון במוסד המסריח שקוראים לו בצפר
חשבתם שאתם מצליחים במבחן?לפני ואחרי ההכתבות באנגלית,אחרי המבחן במדעים. במוסד המסריח שקוראים לו בצפר
צרחתם משהו?לפני מלא זמן אני חושבת. אם לא היה עכשיו לילה הייתי צורחת א=נ=י ר=ו=צ=ה כ=ר=ט=י=ס=י=ם ל=צ=ל=י=ל=י ה=מ=ו=ס=י=ק=ה=
=
לחשתם משהו?לפני שבועיים. כששמרתי על האחיינית שלי והיא ישנה.מעצבנת!
ישנתם מחוץ לבית?משהו כמו לפני שבועיים.כשישנתי אצל אחותי. חשבתם מהי משמעות החיים?כשכתבתי את השאלה הזאת... לא ישנתם לילה שלם?לפני שנה וקצת, במסיבה של חברה שלי. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה
חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים?לפני כמה דקות.. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?כנ"ל. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?כשהייתי ממש קטנה. חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?היום.פעמיים.פעם ראשונה לפני שקניתי ספרי קריאה ופעם שניה אחר הצהריים. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?לפני שבוע-שבועיים ככה... חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא?לפני שנים רבות... ו... תמשיכו לענות חבר'ה!יש מבין?

moranl1987

New member
עונה

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? 21:30 משהו כזה דיברתם בסלולרי? 20:35 (הסתכלתי =) דיברתם עם אמא? אממ לפני שהיא יצאה.. משהו כמו 21:15 דיברתם עם אבא? לפני 7 שנים דיברתם עם אח/אחות? משהו כמו 22:15 לא סגורה על זה.. התקלחתם? אתמול בלילה.. מה שמזכיר לי עוד מעט אני במקלחת.. פינקתם את עצמכם? לפני שעה.. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול... סופלה שוקולד =) חשבתם שאתם שמנים? כל יום בערך.. חשבתם שאתם רזים? בגדים עושים נפלאות.. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? די הרבה זמן.. ללכת ברגל 20 דקות במטרה להגיע לאנשהו נחשב? התאהבתם? לפני שנה שנתיים.. כבר לא סופרת.. רבתם עם מישהו? וואלה עבר די הרבה זמן.. לא רבתי עם אף אחד שזכור לי בתקופה האחרונה.. נישקתם מישהו? -- ומי זה היה?-- רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? תקופת בגרויות נרדמתם מול הטלוויזיה? ממ לא זוכרת חשבתם שאתם נכשלים במבחן? בתקופת מבחנים? חשבתם שאתם מצליחים במבחן? אני יענה וישאל שנית? צרחתם משהו? לפני חודשיים ככה.. לחשתם משהו? מממ אולי לפני כמה שבועות ישנתם מחוץ לבית? עבר הרבה זמן.. חשבתם מהי משמעות החיים? לפני חודשיים, בדיכאון עמוק לא ישנתם לילה שלם? שלשום קושיות ושאלות: מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא יודעת אבל זה היה לא מזמן שהזכיור את זה באיזה תוכנית חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? בסרט מדגסקר חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? לפני כמה שנים חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? חחחחחחחח חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? חושבת כל הזמן ולא מוצאת תשובה חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כשקיבלתי מנילה לפני 4 חודשים בערך..

מתוקה777

New member
עונה.... :)

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?היום בצהריים דיברתם בסלולרי?לפני יומיים בערך דיברתם עם אמא?היום (הכוונה ללדבר רגיל או בטלפון אני לא מבינה) דיברתם עם אבא?היום דיברתם עם אח/אחות?היום התקלחתם?היום ועוד מעט עוד פעם פינקתם את עצמכם?לא הבנתי את השאלה ... אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?אממ לפני שבוע חשבתם שאתם שמנים?כל יום חשבתם שאתם רזים?אף פעם הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?חודש התאהבתם?לפני חצי שעה ועדיין רבתם עם מישהו?לפני חודשיים וחצי נישקתם מישהו?ומי זה היה?לפני שנה, אקס,כפיר רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?כמעט כל יום נרדמתם מול הטלוויזיה?שנה שעברה ובאופן קבוע חשבתם שאתם נכשלים במבחן?כל מבחן במטמתיקה ותמיד אני צודקת חשבתם שאתם מצליחים במבחן?לא הרבה צרחתם משהו?חודש לחשתם משהו?חודש וחצי ישנתם מחוץ לבית?לפני יומיים חשבתם מהי משמעות החיים?לא יצא לי לחשוב על זה לא ישנתם לילה שלם?לפני כמה ימים קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים?אף פעם חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?למה שזה יעניין אותי... חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?כל פעם שאני שומעת את השיר על הזברה חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?מה אתם חושבים שאין על דברים יותר טובים לחשוב?? חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?הרבה פעמים כמעט כל יום חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא?כשחברה שלי שאלה אותי לפני שבועיים

עונה.. ואין מצב שמישהו יקרא.. חפיף.

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בסלולרי? לפני שתי דקות דיברתם עם אמא? לפני 10 דקות דיברתם עם אבא? לפני שלוש שנים דיברתם עם אח/אחות? לפני.. 15 דקות התקלחתם? היום בצהריים פינקתם את עצמכם? תלוי מה זה פינוק.. נניח שאתמול בלילה אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? היום בצהריים.. יאמי. חשבתם שאתם שמנים? לא חושבת על זה חשבתם שאתם רזים? לא חושבת על זה הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? היום אחרי הצהריים התאהבתם? לפני שנה רבתם עם מישהו? לפני חודש וחצי בערך.. נישקתם מישהו?ומי זה היה? היום בצהריים, החבר שלי. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? אתמול בלילה נרדמתם מול הטלוויזיה? ראשון בלילה חשבתם שאתם נכשלים במבחן? לא זוכרת.. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לפני שלושה חודשים בערך.. צרחתם משהו? ביום שלישי לחשתם משהו? ביום שלישי ישנתם מחוץ לבית? שבוע שעבר מתישהו.. חשבתם מהי משמעות החיים? לא חושבת על זה.. לא ישנתם לילה שלם? שלשום בלילה קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא חושבת על זה.. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אוו, שאלה טובה.. אבל אני לא חושבת על זה. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אוי ווי. חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?
לא חשבתי על זה, אבל זו שאלה די טובה.. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לפני איזה שעתיים בערך.. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? בבוקר..

ל א ק י

New member
../images/Emo39.gif

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול נראה לי, או שלשום דיברתם בסלולרי?מזמן:| דיברתם עם אמא?היום דיברתם עם אבא?היום דיברתם עם אח/אחות?היום התקלחתם?היום פינקתם את עצמכם?לפני שנים אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אמ לאזוכרתX: חשבתם שאתם שמנים?תמידP: חשבתם שאתם רזים?מזמן הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?היום, אתמול, שלשום :[ אלא אם כן טיול של איזה 5 ק"מ עם הכלבים זה לא ספורט]: התאהבתם? מזמן רבתם עם מישהו? לא ממש ריב, אבל טיפה כזה. היה כיף. יום חמישי
נישקתם מישהו?ומי זה היה? מזמן רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? כל הזמן נרדמתם מול הטלוויזיה? אמ לפני שבוע אני חושבת חשבתם שאתם נכשלים במבחן? הבגרות במתמטיקה<: חשבתם שאתם מצליחים במבחן? מזמן צרחתם משהו? מזמן.. לא אוהבת לצעוק
לחשתם משהו? תמיד מה
ישנתם מחוץ לבית? מזמן :[ חשבתם מהי משמעות החיים? מזמן לא ישנתם לילה שלם? מזמן למען האמת
איזה חודש ככה קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? אף פעם
חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? בטח שלבן עם פסים שחורים חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כי בבוקר יום א'... :[ חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אמ.. למה באמת
חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? למות, אני מניחה
חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לישון זה נחמד.. אמ לאיודעת. טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? (חסר לכם שאתם אומרים "לא". אני יודעת איפה אתם גרים!!) לא את לא
. [אבל כן. אחלה שאלון
] ו... תענו! הודגש באמצעות מדגישומטיק

אני... :)

מתי בפעם האחרונה... דיברתם בטלפון?
לפני כמה שעות. דיברתם בסלולרי?
לפני כמה שעות. דיברתם עם אמא?
לפני כמה שעות. דיברתם עם אבא?
כנ"ל. דיברתם עם אח/אחות?
^^ התקלחתם?
^^ פינקתם את עצמכם?
^^ אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?
^^ חשבתם שאתם שמנים?
מזמן. חשבתם שאתם רזים?
לא יודעת. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?
היום!
התאהבתם?
לפני שמונה חודשים. רבתם עם מישהו?
היום
. נישקתם מישהו?ומי זה היה?
לא חשוב, ולא משנה. רציתם לישון, אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?
"נאצמות"?
- *נעצמות. ומזמן... נרדמתם מול הטלוויזיה?
כל לילה. חשבתם שאתם נכשלים במבחן?
כשהייתה בגרות במתמטיקה. חשבתם שאתם מצליחים במבחן?
לא יודעת. צרחתם משהו?
היום - "סוכה בלאט דההההה!!!"
על נהגת אחת. לחשתם משהו?
היום. ישנתם מחוץ לבית?
לפני חודש. חשבתם מהי משמעות החיים?
לא זוכרת. לא ישנתם לילה שלם?
כל הזמן. קושיות ושאלות: מתי בפעם האחרונה... חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים?
לא חשבתי על זה. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?
לא חשבתי על זה. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?
למי אכפת? חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?
טווווווווווווווווווב.
חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?
לא חושבת על זה. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא?
כל יום.

D:

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? אתמול דיברתם בסלולרי? לפני... O_O חודשיים אוליי, אני פשוט שונאת פלאפון דיברתם עם אמא? לפני דקה דיברתם עם אבא? אתמול בערב דיברתם עם אח/אחות? מעולם לא דיברתי עם אחיי O: כי אין לי כאלה התקלחתם? אתמול |מסמיק| פינקתם את עצמכם? אמ... פינקתי את עצמי? O___O אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? ברגע זה :} אני אוכלת חומוס וכ''כ טעים לייי חשבתם שאתם שמנים? תמיד חשבתם שאתם רזים? מעולם לא הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? אתמול ^.^ התאהבתם? אני עדיין מאוהבת =/ רבתם עם מישהו? אני לא אוהבת לריב עם אנשים, כך ש- לא זכור לי שרבתי עם מישהו בזמן האחרון נישקתם מישהו? ומי זה היה? =/ רציתם לישון, אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? היום =/ נרדמתם מול הטלוויזיה? לא קרה לי, אני לא צופה בTV כמעט חשבתם שאתם נכשלים במבחן? הו, המון פעמים חשבתם שאתם מצליחים במבחן? המ, קרה :} צרחתם משהו? לא זכור לי :} לחשתם משהו? לפני כמה ימים >: ישנתם מחוץ לבית? לא רוצה לצאת בחוץ ^^ טוב לי לישון בבית חשבתם מהי משמעות החיים? תמיד. לא ישנתם לילה שלם? אמש |: חחח קושיות ושאלות: מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? כי הן יכולות? O: חשבתם מה הצבע של הזברה: לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? חח היא לבנה :} חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? כי הפסים שלה מתעתעים טורפים כמו אריות, ברדלסים וכו' חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אין לי תשובה >: חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? המממ כן יצא לי לחשוב על זה- עדיין אין תשובה חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כן, אבל עוד לא יודעת

Swid666

New member
מע

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני דקה דיברתם בסלולרי? המממ אתמול דיברתם עם אמא? אתמול דיברתם עם אבא? לפני כמה שנים דיברתם עם אח/אחות? לפני דקה התקלחתם? אתמול פינקתם את עצמכם? הממממ אתמול אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? שילשום חשבתם שאתם שמנים? לפני 4 ימים חשבתם שאתם רזים? דקה אחר כך הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? יום חמישי התאהבתם? לפני כמעט שנה רבתם עם מישהו? אתמול ^^ נישקתם מישהו?ומי זה היה? המממ ביום חמישי ולא משנה רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? כמעט כל לילה נרדמתם מול הטלוויזיה? מתי לא?
חשבתם שאתם נכשלים במבחן? הו, לא זוכרת...
חשבתם שאתם מצליחים במבחן? מזמן.
צרחתם משהו? אתמול לחשתם משהו? אתמול ישנתם מחוץ לבית? המממ לפני כמה ימים חשבתם מהי משמעות החיים? אני מנסה לא לחשוב, זה עושה כאב ראש
לא ישנתם לילה שלם? לפני כמה ימים קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לפני הרבה מאוד זמן חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לפני חודשיים חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אף פעם חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? המממ... לא חשבתי על זה חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לפני שלוש שנים, ארבע, חמש... חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לפני שנה

Thade

New member
עונה

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? שלשום. דיברתם בסלולרי? אתמול. דיברתם עם אמא? לפני כמה דקות. דיברתם עם אבא? כנ''ל. דיברתם עם אח/אחות? אין לי אח/אחות. התקלחתם? לפני חצי שעה,בערך. פינקתם את עצמכם? תלוי מה הכוונה... אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? שלשום,כנראה. חשבתם שאתם שמנים? אף פעם. חשבתם שאתם רזים? לא זוכרת. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? לא זוכרת. התאהבתם? אף פעם. רבתם עם מישהו? לא זוכרת. נישקתם מישהו?ומי זה היה? אף פעם,ואף אחד. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? בחורף. נרדמתם מול הטלוויזיה? כנ''ל. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? שבועיים לפני סוף השנה. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? כנ''ל. צרחתם משהו? לפני כמה ימים. לחשתם משהו? לא זוכרת. ישנתם מחוץ לבית? לא זוכרת. חשבתם מהי משמעות החיים? אתמול. לא ישנתם לילה שלם? אף פעם. קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? אף פעם. חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אף פעם. חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אף פעם. חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? אף פעם. חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לפני כמה ימים. חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? אף פעם.

Spiritfall

New member
נו, טוב.

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? מקודם, עם אח שלי דיברתם בסלולרי? אתמול בלילה. .+תקרית מוזרה שקרתה עם הפלא המוזר שלי דיברתם עם אמא? לפני 5 דקות דיברתם עם אבא? לפני 2 דקות דיברתם עם אח/אחות? אח שלי בטלפון לפני.. רבע שעה? התקלחתם? אתמול בלילה פינקתם את עצמכם? אממ.. מאז שהתחיל החופש? אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? פנקייק! לפני כמה ימים חשבתם שאתם שמנים? אוקיי, אני בת. למה אתה מצפים? חשבתם שאתם רזים? נהה הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? טאי צ'י נחשב? התאהבתם? דייב? רבתם עם מישהו? לפני שבוע נישקתם מישהו?ומי זה היה? וואלה לא זוכרת רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? תמיד? או שסתם לא הבנתי את השאלה נרדמתם מול הטלוויזיה? לפני שבוע חשבתם שאתם נכשלים במבחן? חחח תמיד חשבתם שאתם מצליחים במבחן? חח תמיד צרחתם משהו? אתמול, הלכתי מכות לחשתם משהו? מקודם, כולם ישנו ישנתם מחוץ לבית? לפני כמה ימים חשבתם מהי משמעות החיים? ברגעים של שקט לא ישנתם לילה שלם? ל"ג בעומר.. נראה לי קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? רייטינג. ולא חשבתי על זה חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לבן עם פסים שחורים. אחרי מדגסקר [מומלץ! אגב
] חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? היא לא חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא חשבתי חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? רגע, בינתיים אני מארגנת את ההופעה בפסח.. אחר כך נדבר על ההמשך חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? תמיד. אין לי מושג..

מסטולית

New member
אני :)

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני חצי שעה דיברתם בסלולרי? לפני שעתיים-שלוש דיברתם עם אמא? לפני שעה דיברתם עם אבא?גם דיברתם עם אח/אחות? עם אחותי.. לפני כמה דקות התקלחתם? אתמול בערב פינקתם את עצמכם? עכשיו
אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? נו, עכשיו! חשבתם שאתם שמנים? תמיד חשבתם שאתם רזים? אף פעם הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? די מזמן... התאהבתם? מזמן רבתם עם מישהו? אתמול :\ נישקתם מישהו?ומי זה היה? אתמול, ידיד שלי רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? ביום רביעי בניצנים נרדמתם מול הטלוויזיה? כבר כמה שנים ל חשבתם שאתם נכשלים במבחן? כל מבחן? חחח חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לא זכור לי צרחתם משהו? ניצנים, את כל השירי של מוקי :) לחשתם משהו? עכשיו לאחותי ישנתם מחוץ לבית? ברכבת נחשב? אז יום רביעי חשבתם מהי משמעות החיים? נה.. לא ישנתם לילה שלם? יום רביעי :) קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא זוכרת חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? לא חשבתי על זה חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? גם לא על זה חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? כנ"ל חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? לא מזמן חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? כל הזמן..

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לאזוכרת :O דיברתם בסלולרי? אתמול דיברתם עם אמא? לפני כמה דקות דיברתם עם אבא? אמ מקודם נראה לי P: דיברתם עם אח/אחות? מקודם התקלחתם? אתמול פינקתם את עצמכם? אמ אתמול אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? אתמול P: והיום חשבתם שאתם שמנים? אתמול :) חשבתם שאתם רזים? לאזוכרת :p הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? מזמן לא :\ התאהבתם? לא מזמן.. רבתם עם מישהו? היום נישקתם מישהו? ומי זה היה? מזמן רציתם לישון, אבל נאבקתם בעיניים הנעצמות שלכם? אתמול נרדמתם מול הטלוויזיה? לא זוכרת חשבתם שאתם נכשלים במבחן? לא זוכרת חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לא מזמן :] צרחתם משהו? אמ אתמול לחשתם משהו? אתמול? ישנתם מחוץ לבית? לפני שבועיים בערך חשבתם מהי משמעות החיים? כל יום בערך P: לא ישנתם לילה שלם? לא זוכרת קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? לא חשבתי חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? גם לא ח חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? אמ אתמול P: חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? לא :0 חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? אמ לא מזמן חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? לא חשבתי..

lol123

New member
תשובותיי..

דיברתם בטלפון? לפני שעה בערך.. דיברתם בסלולרי?בצהריים. דיברתם עם אמא? בארוחת צהריים. דיברתם עם אבא?בארוחת צהריים. דיברתם עם אח/אחות? לפני חצי שעה. התקלחתם?בבוקר. פינקתם את עצמכם? וואי..מזמן..לפני בערך 3 חודשים עשיתי מסאג' במרידיאן. אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?-לפני חודשיים בערך,אישהו שוקולד עם קרממחו"ל. חשבתם שאתם שמנים?- בצהריים. חשבתם שאתם רזים?- בצהריים. הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?- לפני שבועיים. התאהבתם? ביום רביעי בלילה. רבתם עם מישהו?ביום רביעי בבוקר. נישקתם מישהו?-לפני שבוע וקצת. ומי זה היה?-אחד שהכרתי, מהצבא. רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?-אתמול בלילה. נרדמתם מול הטלוויזיה? אתמול בלילה. חשבתם שאתם נכשלים במבחן? לפני 7 חודשים בערך. חשבתם שאתם מצליחים במבחן? לפני 7 חודשים בערך. צרחתם משהו? ביום רביעי בבוקר. לחשתם משהו? בום ביעי בלילה. ישנתם מחוץ לבית?בום רביעי. חשבתם מהי משמעות החיים?כל הזמן... לא ישנתם לילה שלם?מזמן..לפני שנה בערך.

adi121

New member
נהנה../images/Emo60.gif

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון?אתמול ב4 בבוקר דיברתם בסלולרי?אתמול ב4 בבוקר דיברתם עם אמא?|הדגשלפני כמה שעות דיברתם עם אבא?לפני כמה שעות דיברתם עם אח/אחות?לפני שעה התקלחתם?אתמול בערב פינקתם את עצמכם?אממ.. אתמול בלילה הופעה אם זה נחשב אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים?בצהריים.. אגרול חשבתם שאתם שמנים?כל היום בזמן האחרון חשבתם שאתם רזים?אממ.. לא זוכרת הזזתם את התחת ועשיתם ספורט?אוו זה היה מזממן התאהבתם?לפני חודש קלטתי את זה על מישהו רבתם עם מישהו?יום ראשון נישקתם מישהו?ומי זה היה?לפני שבוע באמת או חובה רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם?אתמול בלילה נרדמתם מול הטלוויזיה?כל לילה.. לא יכולה לישון בלי טלוויזיה חשבתם שאתם נכשלים במבחן?14/7 מועד ב' מתמטיקה חשבתם שאתם מצליחים במבחן?לא זוכרת.. צרחתם משהו?נראה לי אתמול בצחוק לחשתם משהו?גם.. אתמול בצחוק ישנתם מחוץ לבית?יום ראשון חשבתם מהי משמעות החיים?כל יום לא ישנתם לילה שלם?כל יום קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים?לא יצא לי לחשוב על זה חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים?חח שלשום בסרט מדגסקר חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה?בכיתה ג' חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"?וואלה.. עכשיו אני חובת על זה חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים?בזמן האחרון חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא?היום

תשובות

מתי בפעם האחרונה דיברתם בטלפון? לפני 2 דקות דיברתם בסלולרי? לפני 2 דקות דיברתם עם אמא? ל]ני הרבה זמן דיברתם עם אבא? גם דיברתם עם אח/אחות? הוא לידי התקלחתם? בתחילת השנה פינקתם את עצמכם? לפני יומים אכלתם משהו ממש אבל ממש טעים? חוץ מזה שאכלתי מאפין מצופה שוקולד עם קצפת וסירופ ודודבנים אני לא זוכרת.... אההה... ועם כדור גלידה בצד... אני לא זוכרת... חשבתם שאתם שמנים? זה לא חכמה חשבתם שאתם רזים? מי חושב ככה? מי שחושב ככה.... שקרן! הזזתם את התחת ועשיתם ספורט? כל יום התאהבתם? עכשיו רבתם עם מישהו? עכשיו נישקתם מישהו?ומי זה היה? את אבא... זה נחשב לאהבה? רציתם לישון,אבל נאבקתם בעיניים הנאצמות שלכם? לפני שבוע נרדמתם מול הטלוויזיה? לפני שבוע חשבתם שאתם נכשלים במבחן? מבחן?! חכו אני יראה מזה חשבתם שאתם מצליחים במבחן? אבל... מזה לעזאזל מבחן? צרחתם משהו? אני צורחת הרבה לחשתם משהו? עכשיו ישנתם מחוץ לבית? עכשיו חשבתם מהי משמעות החיים? תמיד... קורה הרבה לפני לפני שנה לא ישנתם לילה שלם? ממממ זה יקרה היום אני חושבת קושיות ושאלות:מתי בפעם האחרונה חשבתם למה דוגמניות מתחתנות עם כדורגלנים? בשביל... צומי? חשבתם מה הצבע של הזברה:לבן עם פסים שחורים או שחור עם פסים לבנים? אבל... לנו גם יש שאלה... למה שנחשוב את זה? חשבתם למה הזברה לובשת פיג'מה? חשבתי למה אני עושה את השאלון הזה? חשבתם למה מישהו חזק קוראים לו "סוס" ולמישהו שקורא הרבה ספרים קוראים "תולעת"? זה בגלל ש1=2345677 אז המנטליות לא חופפת את הצלע... בגלל זה... ותזכרו מאיפה שמעתם את זה! חשבתם מה אתם רוצים לעשות כשתהיו גדולים? להיות רזה זה מקצוע? חשבתם מה אתם רוצים לעשות בצבא? אולי... להשתחרר? טוב זהו....מקסים ומקורי נכון? נו... אז איפה אני לעזאזל גרה?

למעלה