מתי אפשר כבר לשחק?!
G Guid New member 8/12/10 #3 לבנתיים, ב1 בלילה. אבל לפי מה שנראה לי, הם הולכים לדחות את זה עוד כמה שעות קדימה... צריך פשוט לעקוב באתר שלהם ולראות מה קורה עם זה.
לבנתיים, ב1 בלילה. אבל לפי מה שנראה לי, הם הולכים לדחות את זה עוד כמה שעות קדימה... צריך פשוט לעקוב באתר שלהם ולראות מה קורה עם זה.
מ מ י ל ר New member 8/12/10 #4 עדכון (מספר5) ***Update5*** We are finally open! The Big Bang update is complete as of 3 PM Pacific. Thank you all very much for being patient with us. שלוש שלהם זה ה-1 שלנו אם אני לא טועה, ויש מצב שאני טועה. עכשיו 1:12 ואין משחק ואין נעליים
עדכון (מספר5) ***Update5*** We are finally open! The Big Bang update is complete as of 3 PM Pacific. Thank you all very much for being patient with us. שלוש שלהם זה ה-1 שלנו אם אני לא טועה, ויש מצב שאני טועה. עכשיו 1:12 ואין משחק ואין נעליים
L LaChicaDeLasNovelas New member 8/12/10 #5 יש משחק.. מורידה את הפאץ'../images/Emo70.gif הבעיה היא שהלחץ כביכול עדיין OFFLINE אבל הוא לחיץ ופעיל....
יש משחק.. מורידה את הפאץ'../images/Emo70.gif הבעיה היא שהלחץ כביכול עדיין OFFLINE אבל הוא לחיץ ופעיל....