מתים לרגע שבוע 8

dar dahan

Member
פרק 69 (31)

מה יקרה עם שירה אחריי שהיא גילתה על הניסוי?
איך דרור יתקדם בחקירה הפרטית על נעמה?
ומה יהיה עם לב אחריי סוף הפרק האחרון?
&nbsp
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של מתים לרגע.

עוד דרך למות

חשבתי לעצמי שלמיכאל אלוני אין מזל. עד שהוא נחלץ מסוכנות ממשלתית אחת, הוא מתחפש למלאך ואז יש עוד סוכנות ממשלתית שרודפת אחריו. אדם, אין מזל. למה כל המסוממים רצו להיות זמרים... והמסוממת מדברת על לחזור נקי? וואו, לב באמת מצליח להשתחרר.
&nbsp
ציון מהשיר שלנו! או הסוכן מכוכב הצפון! יש לו יותר מדי חברות. למה, שיחזיר לך המליין את הכסף!
&nbsp
איכס... לא לזה הוא בא לליבי. כן, הבנתי שהיא לבושה ככה. מי מחזיק שם שעה? לא, ליבי, הוא עושה את זה רק עם ערביות. היי, היי, עלמה, נופר, ליבת, לא! לא לחשוף!
&nbsp
עליזה יודעת שלב מת. יופי. אוי, שיר, שמחת כשעליזה-עירית-אילנה-חבצלת הודתה באהבה שלה למוריס-מנשה-דבש-אליישר?
&nbsp
שירה לא במצב עכשיו לחיות. היא רוצה למות. ממש למות. ולחזור.
&nbsp
ציון, אין לך מזל עם בחורות. וגם לא טאקט. אבל ביצים יש. זירו יורד מהמדפים! ציון, אתה נסחף, אתה נסחף! לא פלא שהיא ברחה. אוי, הרגשות האלה משפיעים על הגוף חזק.
&nbsp
לנדאו חכם מאוד ומאמין...
&nbsp
בית שיינפלד! שמסובלט למנהלת שמסבלטת לסוזי את משרת ראש המועצה.
&nbsp
מסכנה ליבי. דרור מפגר אנג'ל. נכון, לא זנב לעשירים, ובגלל זה עברת לחבורת הפיילוט! פעם אחרונה שמישהו לקח סמים מהמחסן הוא גמר מת.
&nbsp
סלאבה באמת לקח בסוף את הכסף. חשבתי שהוא לא יעשה את זה. יולה ההאקרית. הרעלה ממה שהיא מנקה איתו, מה לא ברור?!
&nbsp
לא בא לו לשכב איתך! פער של אחת עשרה שנים! אוי, הניסוי קופים... אאוץ', דרור, יש רופא באזור?
&nbsp
אתם יודעים שאסור אלכוהול ותרופות...
&nbsp
מעניין מה יש במכתב.
&nbsp
טמפונים... לא! לא להתאהב בנרקומנית! עדיף ערביה על נרקומנית!
&nbsp
אלכוהול ותרופות. כל כך פשוט... איזה רומן מפגר והזוי. שני חבר'ה בלי יכולת התבטאות.
&nbsp
מה זאת אומרת אני לא יכול לקרוא רק אריה?! אם כבר דיברנו על שניים בלי יכולת התבטאות... עליזה מאונקולוגית?! סתם, זאת לא היא.
&nbsp
"לב בסדר, יששכר פחות". הדבר הכי מוזר ששמעתי.
&nbsp
הם פורצים לחשבון שלו... בגלל שהוא חושש שיפרצו לחשבון שלו. הוא זורק את סלאבושקה בשביל צ'יבורשקה?! אז זה כן וולף בסוף?! שיר, אני אמרתי לך ואת גרמת לי לחשוב אחרת! לחשוד בטוהר!
&nbsp
טוב, לב מתמקד במשימה שלו.
&nbsp
לעזאזל, זה הסרסור הזה וליבי! איך הם עושים את זה?!

panda0zombie

New member
גם אני חשדתי בטוהר

חבל שזה בסוף אבא שלו..

שיר m

Well-known member
לא לא לא, הם מבלבלים אתכם!!!

זאת טוהר! טוהר חייבת לאבא של סלאבה כסף! זוכרים שהיא פגשה אותו במעונות ונבהלה? זה כל כך פשוט.
&nbsp
וכן יוסי, שמחתי, למרות שנראה שיש עוד קצת דרך עד שעליזה ומנשה יהיהו מאושרים.
&nbsp
לבחור החביב קוראים אלי אלטוניו, ואם לא ראיתם "המקום" אז תראו. סדרה נהדרת.
&nbsp
ומי שיחקה את עדינה אני רוצה לדעת...
&nbsp
היה ברור שיקרה משהו לשולמית מהרגע שהיא פתחה את המכתב...

אהההה...

אם היא חייבת לו, אז הגיוני שזה עבר אליו.
&nbsp
למרות זאת, כבר וולף בזבז את זה?
&nbsp
אם כי אני חושב שבסוף זה כן וולף, בלי אם או אבל.
&nbsp
אלי אלטוניו זה ציון מהשיר שלנו. זה כל מה שצריך לדעת.

שיר m

Well-known member
בזבז? הוא עושה עסקים

מפוקפקים, אבל עסקים

&nbsp
זאת טוהר, אני שמה על זה כסף

panda0zombie

New member
אוי

אז זה בסוף האבא שסחט את סלאבה... ועוד הוא מעז לעשות את הסיסמא שלו סלאבושקה ומה שזה לא יהיה השני.. רק למה? סתם כי בא לו כסף???
לא ראינו מזמן יולה האקרית

שירוש
עצוב לי עליה ממש, בחורה מסכנה

לב חי והוא חוזר לתכלית שלו אני מבינה. הסצנה הראשונה איתו ועם המסוממת קרעה אותי כל כך
מה הוא מצייר עכשיו? איפה יסמין? חבל על דנה.
אנחנו לא צריכים להיות כל כך מופתעים מכך שלנדאו עלה על התוכנית של יסמין בשניות

די מסכימה עם בראון. גם אצלי הגבול שבין להעריץ את יסמין ללפחד ממנה מטשטש מידי פעם

אוי מה נהיה מהליבי הזאת. נהפכה לזונה
דרור אל תתאהב בה! יש לך אסמא שאמורה לחזור כל רגע! (בבקשה בבקשה) אוף נו. בטח עכשיו כשהיא ברשימת החשודים למה שקרה לנעמה
לרגע גרמו לי לחשוד בשולמית.. אבל לא. היא גם קורבן
מה כבר היה במכתב הזה?

איזה חמוד המקרה היומי שלנו. שני אנשים חמודים בעלי קשיי התבטאות מאוהבים.. רק שהבחור נסחף טיפה בהצהרת אהבה הגדולה
ואף אחד מהרופאים לא למד מהם מוסר השכל היום!

קראתי לעצמי את תקצירי שבוע הבא (עד רביעי) וויש שם ספויילרים רציניים פאק

שיר m

Well-known member
זאת טוהר.

שחייבת לאבא של סלאבה כסף.
&nbsp
דרור לא מתאהב בה, הוא חייב לעזור...
&nbsp
וכן הם היו חמודים:)
&nbsp
מחכה לספויילרים

dar dahan

Member
פרק 70 (32)

מה יקרה עם סלאבה ועם אבא שלו אחריי התגלית של הפרק האחרון?
מה קרה לשולמית ומה יקרה לדרור בהמשך החקירה בעקבות המוות של נעמה שנכנסה בו כדיבוק?
והאם לב יפסיק להיות מושפע מכל אדם שהוא פוגש?
&nbsp
כל התשובות לשאלות הללו ועוד שאלות בעוד פרק של מתים לרגע

אולי טוהר הרגה את שולמית... אם לא גנבה את הכסף, שיר!

מתקרבים לסיום העונה וללידתו של נה וין. או השטן. לזהות פריט ששייך לנה וין? מה הוא, אווטאר? בראון, פני את הבית, השיינפלדים חוזרים עוד מעט וצריכים אותו. את תחזרי לבית הספר. ציור יפה של בראון.
&nbsp
שאני אתחיל לדבר על אבא של אורי ולהגיד מי הוא היה לפני כן? כי זה לא ייגמר. יולה ושירה במצב בעייתי.
&nbsp
אה, גם יש לשולמית בן בנוסף לכל? תשמע, דרור, לפי התגובה שלה כנראה היא לא ידעה... הגוף יודע.
&nbsp
שירה, לא להביא דברים אישיים.
&nbsp
החייאת Staying Alive. דרור... שום דבר כבר לא יעזור. זה הסרסור, הסרסור. או שאתם יודעים מה, נגיד בשביל שיר שזאת הייתה טוהר.
&nbsp
לא קרה פעם מקרה של "עוד בדיקה מאוד כואבת"? עם הבן של שר הבריאות, לא? אגב, מה חשבתם, שלא יהיו צעקות? שלא יבואו אנשים?
&nbsp
יסמין מסתובבת קצת יותר מדי בזמן האחרון.
&nbsp
אני מפחד שכשנגלה מה יש במכתב באמת נתאכזב.
&nbsp
שירה מסבכת את כל הפרוצדורה. אגב, אסמא עברה את הפרוצדורה שוב? לא, נכון? מעניין איזה כוח שירה עומדת לקבל. או שהיא לא תחזור עם כוח אלא עם... משהו אחר...
&nbsp
ידעתי שלא סכיזופרן. האבא הזה מוכן לקבל די מהר את זה שהבן שלו סכיזופרן. אני אחסוך את הבדיחות על אלון נוימן.
&nbsp
בלי קשר אם וולף גנב או לא, הוא לא טיפוס אמין ועצם העובדה שאפשר לחשוב שהוא גנב מוכיחה שהוא מאוד לא אמין. אוי, סלאבה, אל תגיד לי שהרגת עוד מישהו!
&nbsp
באמת מסכן הילד. חתכו אותו קצת יותר מדי. עכשיו אני מנסה לחשוב מי משחקת את האימא, היא מוכרת לי. יכול להיות שהיא הייתה בגאליס? מלכת הפראים?
&nbsp
בוא'נה, הרופאים פה פשוט מפרים פקודות... אז מי שלמד מהמטופל הוא דווקא דרור. יופי, סלאבה, נהדר.
&nbsp
רק שירה יכולה להגיד כאלה דברים במהלך הפרוצדורה. ידעתי שבסוף יסמין פשוט תרדים אותה.
&nbsp
רופאים מפרי פקודות והוראות.
&nbsp
הזאב הזה חתיכת פגע רע. הוא והשטן. השקעות במניות? תשמעו, עצם העובדה שאנשים לא חושבים שוולף מסוגל להשקיע ולא להפסיד דברים בהימורים זאת בעיה. כן, אז טוהר, וואטאבר.
&nbsp
רגע, מה עם שירה והפרוצדורה?!

וקצת ספוילרים לשבוע הבא

שירה כנראה תקבל יכולת לפצוע, ראיתי את יולה מדממת.
&nbsp
דרור ידבר עם דנה.
&nbsp
דנה תגיע לבית שיינפלד... או מה שזה לא יהיה, ויסמין תחטוף אותה ותאיים לירות בה אם לב לא יצא לה מהראש.

שיר m

Well-known member
גם לי היא מוכרת, ואני רוצה לדעת מי הבן של שולמית...

dar dahan

Member
ידעתי

זה פשוט היה נראה לי חסר הגיון שאבא שלו יסחוט אותו בצורה אנונימית.
אם אבא שלו באמת היה צריך כסף הוא היה מבקש ממנו.
&nbsp
ד"א מתי אהוד גנור הפך לאבא לילד והספיק להפרד מהחברה שלו ובנוסף לשכוח ממאיה?
פשוט חצוף!
גם נפרד ממאיה ומהאקסית וגם כמעט הורג את הבן שלו.

אתה רוצה שאני אמשיך את הבדיחות על אלון נוימן?

איך הוא שכח מעלמה זק,
&nbsp
האם הוא לא מתבייש להעמיד פנים שהוא מת ולנטוש ילדה ביער גאליס,
&nbsp
איך הוא לא מתבייש להסתיר את זה שהוא עומד מאחורי דאוס ולנטוש את גאיה טראוב,
&nbsp
האם הוא לא חושב שהוא מזכיר את היועץ שחותר תחת המלך שלמה,
&nbsp
והאם הוא לא בעצם באז שנות אור פניי לשלום?

dar dahan

Member
והוא גם היה עיתונאי ששיחק אותה עיוור בג'ינג'י הסדרה הישנה

הוא פשוט מדהים הבחור, איך הוא עבר מעיתונאי ליועץ למלך שלמה ואחר כך לגאון מחשבים.
אני לא מצליח להבין איך הבנאדם הזה חי עם עצמו?
&nbsp
ד"א אני בטוח במאה אחוז שבראון זאת בעצם המנהלת של הבית ספר של נרקיס, זה למה היא הגיעה לבית של השיינפלדים!!
&nbsp
&nbsp

אמרתי לך, סוזי סבלטה לה את הדירה

עכשיו מתחילים לצלם שם את שכונה, בראון צריכה לקפל וללכת חזרה לבית הספר.
&nbsp
מה ששכחת- שהיא טיימרית, וזה מסביר איך היא גם מנהלת וגם מנהלת פרויקטים סודיים.

beatman

Member
יש מצב טוב שטוהר סוחטת את סלאבה

היא הרי היתה בחדר עם שירה ואמרה לה לזרוק את הדיסק און קי לפח, הגיוני שהיא לקחה אותו.
אח"כ כאשר שירה התקשרה, היא ענתה: "רצית שהוא יעלם ? נעלם!"

למעלה