עוד דרך למות
חשבתי לעצמי שלמיכאל אלוני אין מזל. עד שהוא נחלץ מסוכנות ממשלתית אחת, הוא מתחפש למלאך ואז יש עוד סוכנות ממשלתית שרודפת אחריו. אדם, אין מזל. למה כל המסוממים רצו להיות זמרים... והמסוממת מדברת על לחזור נקי? וואו, לב באמת מצליח להשתחרר.

ציון מהשיר שלנו! או הסוכן מכוכב הצפון! יש לו יותר מדי חברות. למה, שיחזיר לך המליין את הכסף!

איכס... לא לזה הוא בא לליבי. כן, הבנתי שהיא לבושה ככה. מי מחזיק שם שעה? לא, ליבי, הוא עושה את זה רק עם ערביות. היי, היי, עלמה, נופר, ליבת, לא! לא לחשוף!

עליזה יודעת שלב מת. יופי. אוי, שיר, שמחת כשעליזה-עירית-אילנה-חבצלת הודתה באהבה שלה למוריס-מנשה-דבש-אליישר?

שירה לא במצב עכשיו לחיות. היא רוצה למות. ממש למות. ולחזור.

ציון, אין לך מזל עם בחורות. וגם לא טאקט. אבל ביצים יש. זירו יורד מהמדפים! ציון, אתה נסחף, אתה נסחף! לא פלא שהיא ברחה. אוי, הרגשות האלה משפיעים על הגוף חזק.

לנדאו חכם מאוד ומאמין...

בית שיינפלד! שמסובלט למנהלת שמסבלטת לסוזי את משרת ראש המועצה.

מסכנה ליבי. דרור מפגר אנג'ל. נכון, לא זנב לעשירים, ובגלל זה עברת לחבורת הפיילוט! פעם אחרונה שמישהו לקח סמים מהמחסן הוא גמר מת.

סלאבה באמת לקח בסוף את הכסף. חשבתי שהוא לא יעשה את זה. יולה ההאקרית. הרעלה ממה שהיא מנקה איתו, מה לא ברור?!

לא בא לו לשכב איתך! פער של אחת עשרה שנים! אוי, הניסוי קופים... אאוץ', דרור, יש רופא באזור?

אתם יודעים שאסור אלכוהול ותרופות...

מעניין מה יש במכתב.

טמפונים... לא! לא להתאהב בנרקומנית! עדיף ערביה על נרקומנית!

אלכוהול ותרופות. כל כך פשוט... איזה רומן מפגר והזוי. שני חבר'ה בלי יכולת התבטאות.

מה זאת אומרת אני לא יכול לקרוא רק אריה?! אם כבר דיברנו על שניים בלי יכולת התבטאות... עליזה מאונקולוגית?! סתם, זאת לא היא.

"לב בסדר, יששכר פחות". הדבר הכי מוזר ששמעתי.

הם פורצים לחשבון שלו... בגלל שהוא חושש שיפרצו לחשבון שלו. הוא זורק את סלאבושקה בשביל צ'יבורשקה?! אז זה כן וולף בסוף?! שיר, אני אמרתי לך ואת גרמת לי לחשוב אחרת! לחשוד בטוהר!

טוב, לב מתמקד במשימה שלו.

לעזאזל, זה הסרסור הזה וליבי! איך הם עושים את זה?!