מתים לרגע שבוע 8

dar dahan

Member
מתים לרגע שבוע 8

מה יקרה ללב?
האם דרור יצליח לגלות מה קרה לרוח שנכנסה בו ואיך היא מתה?
ולמה לעזאזל השטן רודף אחריי יולה והחבורה?
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד שבוע של מתים לרגע.

דיברגנט חדש

Well-known member
הסדרה מתים לרגע מבוססת על גילוי מדעי

פריצת דרך מדעית – יש חיים אחרי המוות

פרק 29

אז האם לב נפטר? (לא!)
&nbsp
מי סוחט את סלאבה? (כנראה טוהר!)
&nbsp
מה קרה לנעמה ומה דרור יוכל לעשות בנוגע לכך?
&nbsp
והאם השטן הוא בכלל איאד שרוצה לעשות לאסמא ילד ולהרוס כל חלקה טובה?!

איזה נפטר, בחייכם

דוקטור יסמין לפידות חיה טוב, אני אומר לכם... יששכר קריפי... אבל צודק, היא מדהימה.
&nbsp
איזה מת, איזה מת... דנה מקשיבה ללב של לב. גם דנה וגם יסמין חיוורות.
&nbsp
מה לילית עושה כשהיא קמה בבוקר... את אותם הדברים, אבל לאט כי טוהר נמצאת גם בדירה. דרור, עזוב את העציץ. איזה משפט מוזר. סלאבה הזה, איזה כיף לו ששירה שוכבת עליו.
&nbsp
יותר מדי אנשים בדירה. ועדיין חסרה אסמא. סלאבה בדיוק עזר לנזקקים. דרור מסייע למישהי שנהרגה, דנה מגנה על מלאך ויולה... טוב, היא רופאה!
&nbsp
מוכרת האישה של רפי... טוהר הייתה מכורה לפוקר?
&nbsp
דרור ממש חוקר. יום בריאות מרוכז. תראו איך יולה מגיבה לזה...
&nbsp
אוי ווי... לוציפר קלט שסלאבה רוצה למות והרג את היריב שלו? פחד! אוי, לנדאו גילה.
&nbsp
האמת שלא קלטתי את זה, אבל אם לנדאו קלט שסלאבה חזר לקרבות, הוא מבין שסלאבה עבר את הפרוצדורה... זאת הפעם הראשונה שרופא אומר לסטאז'ר להוריד את החולצה ולא לסטאז'רית. סלאבה כוח העזר.
&nbsp
גם המורה הזאת מוכרת לי.
&nbsp
פעם ראשונה שיולה מתעטשת ולא מאוהבת.
&nbsp
פעם היינו מדברים לאט. מדברים בשקט. היית מסתכל ליולה בעיניים כשהיא דיברה איתך!
&nbsp
אה, זה שיתוק בל! או פרקינסון, בסדר... לא ילך לי להיות רופא.
&nbsp
האחות הזאת בעייתית, היא גם אמרה שלב מת. למה נעמה לא משתלטת על דרור עכשיו?
&nbsp
הסכום הוכפל. נהדר. אז טוהר בטח צריכה את הכסף מסלאבה.
&nbsp
כוס אימא שלהם. כן, ידעתי שהיא הימרה.
&nbsp
מצחיק שיסמין מדברת על שיערות לבנות מול בראון, שמלאה בהן. איכס, שיחות סקס.
&nbsp
לב, אתה מלאך, אתה לא צריך להציץ לבחורות! או לישון איתן! או לגעת בהן!
&nbsp
המפגש בין שירה ויסמין. היי, סליחה, זה שהתנשקת עם יעל לא אומר כלום! זה סתם היה כיף! האם שירה תעבור את הפרוצדורה? והאם לב מצליח לחדור ליסמין?
&nbsp
כנראה שכן.

dar dahan

Member
האישה של האבא של יובל
הופיעה כדייט של חבר של

קרמיט (אביב אלוש
) בפרסומת לקפה, אין קרמיט הזה עם הקפה השחור, עשה הון מההיסטוריה הזאת

מה שלא ברור לי זה מתי הוא הספיק לברוח מהכלא ולהכיר את אותה, ומתי היא הספיקה להפרד מהדייט שלה?

אההההההה... היא הופיעה ב-70 מיליון סיבות לעושר!

וכן, מהקפה...
&nbsp
תשמע, אני לא יודע מה להגיד לך. אני אשאל אותה. יובלי? אתה יודע אגב שהיא גרה אצלי מאז התקרית? מה אכפת לכם, היא במילא לא בנעלמים...

panda0zombie

New member
נעמה משתלטת על דרור רק בזמנים גרועים

או ככה זה נראה לפחות

שירה בטוח תעבור את הפרוצדורה.. בכל זאת היא הבחורה הצעירה שינסו להכניס בתוכה את השטן

שיר m

Well-known member
באמת אסמא חסרה.

נעמה לא משתלטת על דרור כי הוא עוזר לה... אבל מה זה צריך להיות, הוא עושה מה שבא לו שם!
ואיך לנדאו ידע?!

panda0zombie

New member
איזה מסכנה שירה

נאיבית וחסרת ביטחון כל כך וקל לשחק עליה בגלל זה.. נראה שהכל הולך נגדה עכשיו. בטח שיסמין בונה עליה

לב מצליח לחדור לראש של יסמין ומה שהוא מצייר זה את היציאה של הבר. לא שימושי מיוחד הייתי אומרת

אז יסמין הבינה שלב חי?

טוהר

דרור היה צריך לדעת ששולמית תגלה על כל המזימה הזאת מתישהו. הוא לא הבן אדם היחידי בבית החולים
אני היחידה ששמה לב לכך שיש לנעמה פה שני שמות משפחה שונים? בהתחלה של הפרק אמרו עטיה ואז בסוף גואטה

dar dahan

Member
פרק 70 (30)

מה יקרה לשירה אחריי הפגידה עם יסמין?
מי סוחט את סלאבה?
ולמה הסדרה הזאת ממכרת?
&nbsp
כל התשובות לשאלות הללו ועוד בעוד פרק של מתים לרגע.

כוס אימא של טוהר

הפאה הזאת מחמיאה לדוקטור.

איזה להתחבא?! הוא בדרך ליסמין!

לב די שימושי, חייב להגיד. אה, יסמין עלתה על זה.

אסמא, לעזאזל, עברת לתא קולי בערבית. לא חשוב, באמת לא חשוב. יכול להיות שלב ערום?

אוי, מסכנות האחיות אלפנדרי.

דנה, באמת שאלת מה יקרה אם תהיה זליגה?

אני לא מבין, קשה לשלוח שליחים לווילה בנרקיס ולמצוא את יששכר? אני לא טועה, כן, זה הבית של השיינפלדים או לפחות היה אתר צילום בשכונה, מה שמסביר למה המנהלת דרורה נמצאת שם. כן, לגמרי בית שיינפלד. אני לא מבין, משכירים את זה להם, לנועה הולנדר? לא פלא שיש להם מלא כסף.

ממתי גילי מתיכון השיר שלנו מדברת צרפתית? אני חייב להגיד שכל המטופלים שם גרועים בלהסתיר סודות.

למה סלאבה מביא שרשרת ליולה? הוא לא אמור להתרחק? עיניים מהממות יש לאביגיל.

בנק צואה... נשמע מגעיל. ברצינות, עשו דיון כזה בתכנית! על קקי!

סלאבה לא רוצה לנסוע ל... הוא מוריש בעודו בחיים?! טוב, שתמות המורה.

נשים לא מפליצות ולא עושות קקי! ממש לא!

מסכן סלאבה.

מי משחקת את שולמית? אה... נזכרתי מאיפה אני מכיר אותה, מהקלמרים. ממש טרגדיה יוונית.

היה רצח, ולכן הסצנה הבאה עם שירה חייכנית ושמחה. כן, אמרתי לכם שגילי מתיכון השיר שלנו לא צרפתייה. אני ידעתי. אגב, גם כשהיא בכתה לא היה לה מבטא, אז חשבתי שזה רמז. היה יכול להיות יותר גרוע, ליזי. היית יכולה להיות מפתח תקווה.

יולה מתפקרת. מונח יפה. זאת טוהר, סלאבה! טוהר! היא הייתה בחדר גם כן! עוד פעם הם עושים סקס פרוע כשהם "פרודים". שיר, אני חושב שהכי כדאי שהם יהיו פרודים, זה הרבה יותר סקס מאשר התקופה שהם ביחד. זה לא מה ששירה צריכה עכשיו.

המוזיקה מתחילה להפחיד... בעיקר כשאתה מכיר את השם של השיר, "I hate everything about you". שמתם לב איך פתאום המנורה נדלקה?

אין להם על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים. אמרת את זה כי התאהבת בלב, הפגום והדפוק. אפשר לחזות מה יקרה לפי המוזיקה. אגב, לא יכול להגיד שלא קצת חייכתי כשהמלאך התחיל לעשות סקס עם בת האדם, ועלול לצאת מזה נפיל!

למה יסמין הורידה את המטפחת? היא בטוח מתכננת משהו. אולי סתם לא טוב שמלאך יראה סקס עם מלכת סאדו. אבל למה היא רוצה למשוך את לב לשם?

אז קודם כל, דנה באמת התקלחה ובאמת התכוונה לעשות את זה.

אלוהים אדירים, יסמין מזכירה את שרון סטון. רוצחת גברים. למה? אה... הבנתי מה הכוונה שלה, אבל למה שתרצח את יששכר? אולי היא סתם כועסת שהוא עזב אותה ותכננה לחסל שני ציפורים במכה אחת.

אז שירה והפרוצדורה...

כן, יופי, דוקטור לפידות, את חכמה. למרות שאני לא יודע, לב מלאך ויכול לצאת מהרבה דברים.

שיר נחמד בסוף...

panda0zombie

New member
כן הייתי מצפה מדנה לדעת מה יקרה אם תהיה זליגה או לפחות לנחש

היי מה רע בפתח תקווה?

שירה לא צריכה כלום עכשיו

לב יכול לצאת מהרבה דברים אבל בספק אם מהידיים הרעות של משטרת ישראל זה אחד מהם

שיר m

Well-known member

למה היא רצחה אותו? כי הוא לא עשה את התפקיד שלו כמו שצריך! והוא מטומטם, תראו במי הוא מתאהב. זה רצח על רקע רומנטי

dar dahan

Member
לעזאזל עם היסמין הזאת...

גם כן....
מסכן לב, לא רצח אף אחד ובטח יאשימו אותו...
והכי נורא ישכר העלוב הזה שנרצח רק כי אהב את הבחורה הלא נכונה, אבל מגיע לו תכל'ס.
ושירה הולכת לאכול אותה ובענק לדעתי, הולכת להביא לעולם את השטן.
&nbsp

panda0zombie

New member
להגיד את האמת

מגיע לישכר להירצח על ידי יסמין.. היה צריך לדעת יותר טוב

שירה כבר אוכלת אותה בחורה מסכנה

שיר m

Well-known member
שירה לגמרי מסכנה

מהרגע שהיא הגיעה וזה לא נגמר, נראה לי שהיא תאלץ למות בסוף.

dorin1902

New member
דנה ולב!!!

אוי כמה חיכיתי! איזה מושלמים!! יסמין הוגדרה בהחלט כפסיכית ממעלה ראשונה. אין לה גבולות. האמת שטיפה כאב לי על שירה. מסכנה.. אבל זה ברור לכולנו שסלאבה ויולה זה לנצח. רק אני חושבת עדיין על אסמא? איך היא יכלה לעשות לו את זה? מגיע לדרור כל כך הרבה יותר טוב ממנה. אני חשבתי שיהיה לו משהו עם דנה או יולה.

למעלה