כוס אימא של טוהר
הפאה הזאת מחמיאה לדוקטור.
איזה להתחבא?! הוא בדרך ליסמין!
לב די שימושי, חייב להגיד. אה, יסמין עלתה על זה.
אסמא, לעזאזל, עברת לתא קולי בערבית. לא חשוב, באמת לא חשוב. יכול להיות שלב ערום?
אוי, מסכנות האחיות אלפנדרי.
דנה, באמת שאלת מה יקרה אם תהיה זליגה?
אני לא מבין, קשה לשלוח שליחים לווילה בנרקיס ולמצוא את יששכר? אני לא טועה, כן, זה הבית של השיינפלדים או לפחות היה אתר צילום בשכונה, מה שמסביר למה המנהלת דרורה נמצאת שם. כן, לגמרי בית שיינפלד. אני לא מבין, משכירים את זה להם, לנועה הולנדר? לא פלא שיש להם מלא כסף.
ממתי גילי מתיכון השיר שלנו מדברת צרפתית? אני חייב להגיד שכל המטופלים שם גרועים בלהסתיר סודות.
למה סלאבה מביא שרשרת ליולה? הוא לא אמור להתרחק? עיניים מהממות יש לאביגיל.
בנק צואה... נשמע מגעיל. ברצינות, עשו דיון כזה בתכנית! על קקי!
סלאבה לא רוצה לנסוע ל... הוא מוריש בעודו בחיים?! טוב, שתמות המורה.
נשים לא מפליצות ולא עושות קקי! ממש לא!
מסכן סלאבה.
מי משחקת את שולמית? אה... נזכרתי מאיפה אני מכיר אותה, מהקלמרים. ממש טרגדיה יוונית.
היה רצח, ולכן הסצנה הבאה עם שירה חייכנית ושמחה. כן, אמרתי לכם שגילי מתיכון השיר שלנו לא צרפתייה. אני ידעתי. אגב, גם כשהיא בכתה לא היה לה מבטא, אז חשבתי שזה רמז. היה יכול להיות יותר גרוע, ליזי. היית יכולה להיות מפתח תקווה.
יולה מתפקרת. מונח יפה. זאת טוהר, סלאבה! טוהר! היא הייתה בחדר גם כן! עוד פעם הם עושים סקס פרוע כשהם "פרודים". שיר, אני חושב שהכי כדאי שהם יהיו פרודים, זה הרבה יותר סקס מאשר התקופה שהם ביחד. זה לא מה ששירה צריכה עכשיו.
המוזיקה מתחילה להפחיד... בעיקר כשאתה מכיר את השם של השיר, "I hate everything about you". שמתם לב איך פתאום המנורה נדלקה?
אין להם על מי להישען אלא על אבינו שבשמיים. אמרת את זה כי התאהבת בלב, הפגום והדפוק. אפשר לחזות מה יקרה לפי המוזיקה. אגב, לא יכול להגיד שלא קצת חייכתי כשהמלאך התחיל לעשות סקס עם בת האדם, ועלול לצאת מזה נפיל!
למה יסמין הורידה את המטפחת? היא בטוח מתכננת משהו. אולי סתם לא טוב שמלאך יראה סקס עם מלכת סאדו. אבל למה היא רוצה למשוך את לב לשם?
אז קודם כל, דנה באמת התקלחה ובאמת התכוונה לעשות את זה.
אלוהים אדירים, יסמין מזכירה את שרון סטון. רוצחת גברים. למה? אה... הבנתי מה הכוונה שלה, אבל למה שתרצח את יששכר? אולי היא סתם כועסת שהוא עזב אותה ותכננה לחסל שני ציפורים במכה אחת.
אז שירה והפרוצדורה...
כן, יופי, דוקטור לפידות, את חכמה. למרות שאני לא יודע, לב מלאך ויכול לצאת מהרבה דברים.
שיר נחמד בסוף...