יוסי חייט חדש
New member
פיצוץ יהיה, יהיה פיצוץ, יהיה פיצוץ בבטן של דרור
זה בסדר בכלל שהם מנתחים אחד את השני? שירה נראית כמו מצטרפת זרה לכל הצער הזה. לא, איאד, דרור לא יהיה חייב לך כי אתה זה שבגללו הכול קרה!

אסמא, אני מקווה שאת מבינה שאי אפשר לשבור לדרור את הלב עכשיו. נכון?

לילית דווקא אחלה... מגניב הפרצופים שלהן כשהן קולטות את יסמין.

יש לי בעיה רצינית בזיהוי שחקני המשנה כי הזוג הזה מוכר לי. טוב, הבחורה כנראה לא ממש, כי לפי מה שבדקתי היא כולה הייתה בראש גדול ולא ראיתי. כמה אנשים מסתירים שם בבית החולים...

דנה, את מבינה שהם לא יענו לך, כן? שירה פוגשת את יסמין...

ברור שהמדדים תקינים, שכחתם שהיא יסמין לפידות?

רגע, אז יש מחבל עכשיו שבמוות קליני?

תגידי תודה שזה לא איאד, יסמין. שירה קרעה אותי בסצנה הזאת. התכוונו תודה, שירה. דוקטור יסמין לפידות טובה עכשיו.

אויש, בחייך, אסמא! את יודעת מה צריך להחליט!

איזה קטע, אסמא למדה משהו ממטופל אבל המטופל הוא בכלל רופא... אה, גם לו יש המופיליה... לא בדיוק חלק, אסמא. או שכן חלק. אסמא קרעה אותי עם ה"סתם צחקתי". ולמה זה קרע אותי? כי מסתבר שיש רגשות לרובוט הזה!

היי, השר לשעבר! מסכנה יולה. יאללה, לילית...

איזה קשר? את הרגת את שלומי ומשכת אותו לשם... מי זה השטן... לב זה השטן?

אסמא, את מבינה מה זה אומר?

זה לא שירה בלי פרררררינסטון. כן, גם אני חושב שהיא זוממת משהו ומצחיק אותי איך שיולה הכחישה בלי לשנות טון. חשבתי על זה... דרור, יולה ודנה היו מאושפזים העונה. מתי אסמא וסלאבה יהיו?

ייששששששששששששששששששששש... לקח קצת זמן לרובוט לקלוט אבל היא קלטה בסוף עם מי היא צריכה להיות.

אה, השר... ושירה שיכורה. הההההההההההההה! לילית מפתה נשים! בעצם אני לא מבין למה בדיוק יולה עושה את זה...

לב ויסמין, האיחוד.
זה בסדר בכלל שהם מנתחים אחד את השני? שירה נראית כמו מצטרפת זרה לכל הצער הזה. לא, איאד, דרור לא יהיה חייב לך כי אתה זה שבגללו הכול קרה!

אסמא, אני מקווה שאת מבינה שאי אפשר לשבור לדרור את הלב עכשיו. נכון?

לילית דווקא אחלה... מגניב הפרצופים שלהן כשהן קולטות את יסמין.

יש לי בעיה רצינית בזיהוי שחקני המשנה כי הזוג הזה מוכר לי. טוב, הבחורה כנראה לא ממש, כי לפי מה שבדקתי היא כולה הייתה בראש גדול ולא ראיתי. כמה אנשים מסתירים שם בבית החולים...

דנה, את מבינה שהם לא יענו לך, כן? שירה פוגשת את יסמין...

ברור שהמדדים תקינים, שכחתם שהיא יסמין לפידות?

רגע, אז יש מחבל עכשיו שבמוות קליני?

תגידי תודה שזה לא איאד, יסמין. שירה קרעה אותי בסצנה הזאת. התכוונו תודה, שירה. דוקטור יסמין לפידות טובה עכשיו.

אויש, בחייך, אסמא! את יודעת מה צריך להחליט!

איזה קטע, אסמא למדה משהו ממטופל אבל המטופל הוא בכלל רופא... אה, גם לו יש המופיליה... לא בדיוק חלק, אסמא. או שכן חלק. אסמא קרעה אותי עם ה"סתם צחקתי". ולמה זה קרע אותי? כי מסתבר שיש רגשות לרובוט הזה!

היי, השר לשעבר! מסכנה יולה. יאללה, לילית...

איזה קשר? את הרגת את שלומי ומשכת אותו לשם... מי זה השטן... לב זה השטן?

אסמא, את מבינה מה זה אומר?

זה לא שירה בלי פרררררינסטון. כן, גם אני חושב שהיא זוממת משהו ומצחיק אותי איך שיולה הכחישה בלי לשנות טון. חשבתי על זה... דרור, יולה ודנה היו מאושפזים העונה. מתי אסמא וסלאבה יהיו?

ייששששששששששששששששששששש... לקח קצת זמן לרובוט לקלוט אבל היא קלטה בסוף עם מי היא צריכה להיות.

אה, השר... ושירה שיכורה. הההההההההההההה! לילית מפתה נשים! בעצם אני לא מבין למה בדיוק יולה עושה את זה...

לב ויסמין, האיחוד.