מי מנחש, ילדים, לפי הספר, מה הסמיילי הזה?
הו, יופי שלנדאו ואביגלגליג מופיעים לפעמים.

זהו? השלימה משפחת אל חליל? חברים, איאד וחייל צה"ל זה לא טוב!

אוי, יסמין, את לא צריכה בגדים!

איפה הבחורות האלה שנמשכות לגאונים מוזרים? ולמה אני לא מוצא אותן? אגב, סלאבית עתיקה שומשה פעם לתרגום כתבי קודש, לכן לב כנראה מבין את זה. רגע... הוא דובר אלף שפות? טוב, זה יכול להיות סתם כי יש לו למדא... מה אתם רוצים, הבדיחה כתבה את עצמה!

אבל למה להראות את כל העור והבשר הנחתכים?ולמה הרופא האידיוט ההוא הזכיר פוליטיקה? טוב, אני לא מבין ברפואה כמו איאד... אז אין לי מושג אם צריך להוציא או לא. אני לא יודע אם זה איאד ודרור רבים על אסמא או שדרור חושב שאיאד מנסה לחבל בכוחות צה"ל בעזרת השארת קליעים בתוכם.

אוי, לב, אתה כזה דביל. דנה לא מבינה שזה שלב קורא מחשבות זה קצת מוזר? או שהיא בטוחה שזה פשוט הכוח שלו? מה יולה קשורה עכשיו? לילית חרמנית.

ד"ר ענבר: "אולי טעיתי"... נהדר.

בטח, סלאבה, אתה מה זה חסין ללילית. רומנטי. אבל מה לילית רוצה?

שיר בטח שמחה מאוד כי הנה מוריס. אוף, מספיק עם עליזה מאונקולוגית! גריז!

איאד הזה חתיכת נחש.

ראיתם מה לב קורא? כל התשובות נכונות, לב. "לא פיקס" זה בלשון המעטה. אופס, שיר, את באה לצאת על עליזה בגלל מה שהיא עשתה למוריס? אני עוד כועס עליה בגלל אודי ומיטל.

דרור צודק! וצריך להוציא את הקליע הזה, יא דביל! אסמא מוכנה להתפוצץ... אחרית הימים.

תמיד ידעתי שיסמין בחורה פיצוץ.

מה נראה לך, דוקטור ברגר, מצאת סנג'רית?!

אוי, לילית. אגב, אין מניעה ששירה תצטרף!

פרק עצוב במיוחד לשיר. ולשיר שירים. דו משמעי.

יסמין בלי לנדאו זאת בעיה רצינית. יסמין, את יודעת, אולי כדאי שתהרגי את הבחור הזה. מה הבטחת לו? שאתה ברוח ובדם תפדה את פלסטין?

סלאבה, בחייאת, תסביר בבהירות מה הבעיה.

אז מי גילה את הדיסק און קי? אם זה אבא של סלאבה אז זאת דרך יצירתית להשיג כסף.

אוי, פאק, יסמין החליטה לעשות את זה על עצמה שוב!

אוי, הערבים האלה והנפץ שלהם! או שיסמין הכניסה את המחבל לאחד מהם וזה מה שקרה. אסמא, את הבנת עם מי את צריכה להיות?

אז זה השיר של אסמא ודרור?