מתייעצת :)

מתייעצת :)

אז כן, גם אני נפגעת דצמבר, אחרי קורס של גבע.. עכשיו אני מתכוונת למוד לבד למועד אפריל, אז בבהתחלה חשבתי ללכת לפי הרשימה חילקו לנו בקורס. השאלה אם זה מספיק לקרוא את המבוא ולעבור על השאלות? הריי אני לא פותרת אותם, כי כבר פתרתי :/ ה-כ-ל. מה שאני מנסה להבין, זה אם כדאי לקנות ערכה אחרת של ספרים ואיזה?! או להמשיך "לעבור" על השאלות? תודה!

a p p l e m a n

New member
בירכותיי תצטרפי לסירה שלי

אומנם ניגשתי כחודש אחרי השחרור מהצבא והשירות שלי היה קרבי. אבל הפסקתי לעבור בלי קורס על גבע. ולצערי קיבלתי ציון דיי דומה לקודם (שהיה הראשון לפני מספר שנים) למרות שהסימולציות נתנו לי מספרים של ואוו. מה שאת צריכה לעשות זה קודם כל לעשות. כלומר, תשיגי קידום איי קייו ותלמדי מהם. אין טעם לעשות ספרים שאת מכירה. ובעזרת החומר בכיתה של גבע תחזרי על נושאים תיאורטית ותתרגלי מספרים אחרים. זהו.

Telperion

New member
אני באותו מצב...

בעיקרון נראה לי שהכי חשוב זה לשנן טוב את הגישות ולישם אותם, גם אם זה על תרגילים שכבר פתרת. מה שחשוב זה להפנים את הגישה ולא סתם לפתור כמה שיותר תרגילים. לא נראה לי שאני הולך לחפש עכשיו חומרים חדשים, פשוט לחזור על החומר שכבר יש ולחדד. וכמובן, מילונים וסימולציות.

ido85

New member
כמוני כמוך

היי, גם אני כמוך וכמו הכותבים מעליי נפיל יואל גבע של דצמ' שניגש שוב באפריל. אני דווקא ממליץ לך לדבוק בחומרים שהביאו לך ביואל גבע מכיוון שלכל מכון יש את הגישות שלו והדרכים שלו לתרגל את החומר (ואני לא בטוח שכולם טובים כמו אלה של יואל גבע). אני פשוט מחקתי את הספרים ואני הולך לפתור אותם שוב - אם את כל אלפי התרגילים את תצליחי בקלות לפתור נכון - אז את כבר בדרך הנכונה ל- 750+, אך אם לא.... תוכלי להתמקד ולשפר את הנקודות החלשות אם בכל זאת תרצי חומר של מכונים אחרים - הייתי ממליץ רק על סימולציות, אבל של מכונים טובים בלבד. בהצלחה !!!

akineret

New member
וולכם טו דה קלאב ../images/Emo24.gif

תקשיבי לעבור על השאלות וזה, זה טוב ויפה ויעזור לך להפנים יותר טוב את החומר אבל איך שאני רואה את זה, זה ממש לא מספיק זה חומר שאת כבר מכירה ויודעת , ויש שאלות טריקיות כאלה פה ושם, שאת פשוט תכירי כבר זה די מפספס את המטרה יאלה לכי לסטימצקי או איפה שקונים את הדברים האלה, וקני לך חוברות חדשות דנדשות (כן של מכון אחר,למרות שגבע הוא ה
ובניגוד למה שרשמו לפני, תירגול זה אחד הדברים החשובייייייים עכשיו איזה, אין לי מושג

למעלה