מתייעצת

ריניני

New member
מתייעצת

שלום בנות! כבר שנים שלא קניתי בגדים, והנה עכשיו פסח ובדיוק הבוקר יש לי קצת זמן בייביסיטר, ואפשר ללכת לחפש משהו בלי תינוק תלוי עלי. אבל מה - אין לי מושג איפה ובכמה אפשר למצוא משהו חינני, נגיד חולצה ומכנסיים, שיראה טוב עלי (מידה 48 בערך, ציצים מרשימים), ולא יצריך הלוואה מהבנק. וכל זה באזור תל אביב (אין מה לדבר על לצאת מהעיר, כולו יש לי 3 שעות פנויות בקושי). תוכלו לעזור? וראיתי פרסומת חביבה בעיתון לאיזה חנות באבן גבירול 111, לא זוכרת איך קוראים לה. מכירות? שווה לקפוץ לשם?

החורזת**

New member
החנות באבן גבירול נקראת רובנס

והיא מיועדת לבגדי מעצבים, כך שהמחירים בהתאם (צריך משכנתא לא רק הלוואה, אבל המבחר נאה). יש חנויות בדרום תל אביב באיזור בית רומנו (סביבות סלמה הרצל), יש את מתאים לי עודפים באלנבי פינת בלפור ויש שתי חנויות חביבות של אותה משפחה, האחת במרכז המסחרי של מעוז אביב והשנייה במרכז המסחרי של רמת אביב ג'. המחירים שם בהחלט סבירים והמבחר גם הוא בסדר. איני זוכרת את שם החנויות, אך הן מפורסמות פה ברשימה. אז בהצלחה

החורזת**

New member
אופס, ושכחתי את ביאליק ברמת גן

שלכל אורכו ניתן להשיג בגדים די זולים גם במידתך.

DREAM111

New member
השמות הם נאש נאש כמדומני

יש את עונות בנחלת בנימין. והאמת במידה שלך את יכולה למצוא בשוק הכרמל דברים משגעים. אמי שתחייה במידה שלך ומכנסים מכל הסוגים קונה בשוק. לגבי חולצות גם כן אבל לא אין חזה גדול כך שאת זה תצטרכי לבדוק. יש באלנבי את אנה ששמעתי מהבנות שיש לה בגדים עד מידה 52-54. קניה מהנה.

למעלה