מתייעצת גם כאן

אנו לנו

New member
מתייעצת גם כאן

אני אוהבת מאד, גם מבחינת המראה עלי וגם מבחינת הנוחות חצאיות בסגנון הזה:
http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3629572
(אגב, יש לגזרה הזו שם?)

הבעיה היא שהחצאיות האלה הולכות עם חולצות בפנים או לפחות חולצה צמודה יחסית, ואני עוד לא התפטרתי מבטן קטנה אחרי הלידה שחולצה צמודה או בתוך החצאית רק מדגישה אותה יותר.

איזה סגנון של חולצות אפשר לצרף לחצאית כזו?
האם החולצה הזו למשל-
http://us.asos.com/pgeproduct.aspx?iid=3980824
יכולה להתאים?

רק אוסיף שמבנה הגוף שלי דומה לגזרת שעון חול (או אולי בעצם לא, לא ממש יודעת), רק עם בטן קטנה.

הפוך! הפוך!

חצאית כזו, שצריכה לשבת על קו המותן, אמורה להסתיר את הבטן דווקא כשהחולצה בפנים
כי החלק הצר שלה אמור להיות מעל הבטן (אלא אם יש לך קו מותן נמוך במיוחד).

אנו לנו

New member
אולי זה הכלל

אבל עלי זה לא עובד :(

דווקא יש לי מותן גבוהה, אבל כשאני שמה בה את החצאית זה עושה לי ישבן ענק, ואם אני מורידה קצת את החצאית, זה מבליט את הבטן.

sheffys1

New member
אני עם אביגיל בנושא הזה

זו בדיוק גזרת החצאית שבשילוב עם חולצה בפנים מטשטשת בטנון.
מצד שני, בדיוק כמו שרשמת - אלו חצאיות מרחיבות תחת. קחי את זה ממישהי שיש לה ירכיים/תחת מאוד עבים ביחס למותן ולובשת חצאיות כאלה בלי הכרה).
מה שכן - אם הרגלים שלך נראות סבבה (וב"סבבה" אני מתכוונת כל דבר שהוא לא גזעי סקויה), תאמיני לי שאף אחד לא יחשוד שיש לך שם איזה תא מטען חריג

אם בא לך להעלות לתמונה (אפשר בעילום שם - פשוט תחתכי את הראש...), נשמח לתת לך עזרה יותר ממוקדת

זה לא עושה לך ישבן ענק

זו הגזרה. היא דווקא מושלמת לבעלות אגן רחב כי היא ממקדת את העין באיזור הצר (המותן) ולא ברחב, ונותנת אשליה שמתחת לה את דקיקה להפליא

אנו לנו

New member
תודה לך ולשפיס

אנסה להתרגל לסגנון הזה, ומקווה שארגיש איתו בנח.

ברח לי:

אם את פחות מחצי שנה אחרי הלידה, הייתי קונה למרות הכל, בבטחון שאוטוטו הבטן יורדת.

אם לא, אני ממליצה לוודא שאת בוחרת חצאית שתתאים לך בדיוק (או מעט גדולה ותצרי אותה), כדי שלא תחך אותך בבטן. אין סיבה שהחצאית תבליט לך את הבטן אם תקני במידה הנכונה.

חצאיות כאלה אני נוטה ללבוש עם חולצה לא צמודה, שאני מכניסה פנימה ומוציאה מעט החוצה ליצירת בלון, אבל ממש בקטנה, אבל גם עם חולצה "רגילה" זה אמור להראות נהדר.

למעלה