מתיחת בטן

rikki11

New member
מתיחת בטן

שלום לכולם
לפני כמה שנים עברתי ניתוח קיצור כיבה. ירדתי כ 50 קילו. בספטמבר השנה אושר לי ע"י ועדה להסרת עודפי עור במכבי ניתוח מתיחת בטן מעבר ל 6 חודשים אני מחפשת רופא ("פרטי")- דרך מכבי זהב שעושה את הניתוח וללא מענה. התקשרתי מספר פעמים רבות לאסותא ולצערי כל המידע שלהם כולל מספרי הטלפונים של הרופאים לא מעודכנים. חלק מהמזכירות (ממש אחדות) שם כל כך מנסות לעזור אך גם הן מבינות את הבעיה,שהמידע שמופיע להן אינו מעודכן. חייבת לציין שבין לבין היה ניצוץ של אור אך לאחר המתנה של חודשים לפגישה עם הרופא ביום הייעוץ עם הרופא נאמר שהוא כבר לא מקבל מכבי זהב שנים (כלומר הרבה שנים לפני שמספרו נמסר לי מאסותא או ממכבי). אתמול שוב דיברתי עם אסותא אבל עדיין המידע שלהם לא מעודכן. נגשתי למכבי למשרדים וגם הם הוציאו לי רשימות של רופאים אבל גם שם אין מנתח כל הרופאים הם רק לייעוץ בלבד ולא מבצעים את הניתוח דרך מכבי זהב. אני שואלת את עצמי האם זה יתכן שאין רופא אחד שמבצע את הניתוח דרך מכבי מגן זהב? צריכה את עזרתכם בדחיפות. (גרה באזור המרכז למרות שבררתי בכל הארץ)
בנוסך ...יש לי ביטוח הראל ושלחתי להם את החלטת הועדה להסרת עודפי עור של רופאי מכבי וגם מכתב מרופא מנתח. הם סירבו לכסות את הניתוח וטענתם היא...."קיים סייג בשל מצב רפואי קודם: "המבטח לא יהיה אחראי ולא יהיה
חייב לשלם תגמולי ביטוח בגין טיפול רפואי המהווה מקרה ביטוח כאמור בכל אחד מפרקי הפוליסה, שהגורם העיקרי לו היה מהלך רגיל של מצב רפואי קודם". אכן הצטרפותי להראל הייתה לאחר הניתוח קיצור כיבה אבל הוא התבצע לפני שנים רבות במדינה אחרת בה התגוררתי מעבר ל 20 שנה . כיצד ניתן להגיש שוב את הבקשה ולקבל אישור . כלומר מה ניתן לכתוב במכתב ערעור ולקבל אישור מביטוח הראל.
אודה לכם על כל עזרה.

זה באמת לא המקום לברור בעיות אדמיניסטרטיביות,

אך אנסה לענות כפי שידיעתי מגעת. לגבי מכבי זהב. הסידור אינו שמכבי זהב מספק לך רופא. עד כמה שאני מבין את צריכה למצוא לך רופא פרטי , את תשלמי לו, ואת הקבלה תעבירי למכבי זהב והם יחזירו כמה שהם מחזירים. את יכולה להתקשר אליהם ולברר האם מה שאני אומר זה נכון וכמה הם יחזירו לך עבור הנתוח. אין ספק שהם לא יחזירו אפילו 50% ממה שיעלה לך הנתוח.

לגבי הראל, יש מפקח על הבטוח ואני חושב שרק אצלו ניתן לקבל תשובה, אם בכלל.

כמובן שהאופציה השניה היא לעבור הנתוח בבי"ח ציבורי, באיכילוב, למשל. רק שם התורים הרבה הרבה יותר ארוכים מאשר בפרטי.

בהצלחה

למעלה