*מתחרפנת* מיקי הגיב לשרשור שפתחתי

Piece of Wood

New member
מממ...כמו שחשבתי..../images/Emo182.gif|אליהו|

זה היה דיי צפוי מבחינתי, ואני שמחה שזו אכן התגובה שלו...

Mary Mindland

New member
יש לו מזל שהוא ישראלי

כי רק כאן המדינה רכרוכית מידי כדי להכנס באנשים כאלה - אם הוא היה בריטי והיה לובש חולצה עם דגל של המחתרת האירית או אם הוא היה ספרדי ומעיז ללבוש חולצה עם דגל של המחתרת הבסקית או לחלופין אם הוא היה יווני ומעיז ללבוש חולצה עם דגל של קפריסין התורכית - היו צולבים אותו ותולים אותו על העץ הכי גבוה. אז רק שיהיה שמח שהוא גר במדינה של לוזרים שהזדהות עם האויב היא כל כך לגיטימית, אז הוא יוצא מזה חופשי חופשי.

KerenWelling

New member
אממממ....מה קשור?

זה בקשר למיקי? אם כן אז עוד מעט ישרשרו את זה למקום הנכון... והוא לא גר במדינה של לוזרים והוא לא כלום. זה חופש הביטוי, כמה שאתם תאהבו את זה או לא זה חוקי. וללכת עם חולצה של כל מחתרת אירית או כל דבר אחר באנגליה לא יגרום לו להאסר.

Mary Mindland

New member
אתה כנראה...

לא מודע לחוקים בבריטניה, תנסה ללכת עם חולצה של ה-IRA בבריטניה נראה איך תצא מזה חופש הביטוי זה דבר אחד חבירה לאוייב זה דבר אחר.

KerenWelling

New member
וד"א...מיקי לא ישראלי!

מאיפה הוצאת את זה?! מה זאת אומרת רק כאן המדינה רכרוכית מדי כדי להכנס באנשים כאלה?! אסור לשום מדינה דמוקרטית להכנס באף אחד על זה שהוא הביע את דעתו. זה דבר שינגד את זכויותיו הבסיסיות כאזרח במדינה דמורקטית ובכלל כאדם.

JoHnYmYsTeR

New member
מנהלים תעיפו את התמונה מהשער

של תפוז....סתם עושה נזק....אנשים מטומטמים רושמים פה תגובות על דעות פוליטיות

KerenWelling

New member
זה לא הם מפרסמים את זה....

זה תפוז

Mary Mindland

New member
זכות הדיבור זאת זכות בסיסית

אבל לא חבירה לאוייב, זאת לא זכות של שום אזרח בשום מדינה מתוקנת.

little bry

New member
ארממממ

אתם יכולים לשים קישור לכל השדירשור מהפורום הרשמי? אני לא מוצאת
אעעע ותודה מראש

mUdaFuckAh

New member
למי אכפת ?

לא אכפת לי מהדעות הפוליטיות שלהם, כמו שלא אכפת לי איך הם נראים\מה הם לובשים\מה הם עשו בשיער. הם עושים מוזיקה טובה, וזהו.

ReD AnGeL 89

New member
אבל זו דיעה../images/Emo187.gif../images/Emo121.gif

בדיעות אין צודקים ולא צודקים.

KerenWelling

New member
הוא צודק. צודק מאוד אפילו.

אני יודעת שכל הלהקה בעד שלום והם מעודדים שלום כל הזמן. לא אכפת לי איזו חולצה הוא לבש ולא אכפת לי אם הוא חושב שצריכה לקום מדינה פלשתינית ליד מדינת ישראל ושנחיה בשלום. זו הדעה שלו ואני לא שופטת אותו על זה- זו זכותו כבן אנוש על כדור הארץ!! בכל מקרה, המוזיקה שלהם מדהימה ואין שום סיבה שבעולם שבגלל שהבאסיסט חושב כך או כך אני אפסיק לשמוע את המוזיקה שלהם ואתחיל לשרוף דיסקים שלהם או משו!!הגזמתם!

למעלה