*מתחרפנת* מיקי הגיב לשרשור שפתחתי

CiNdErElLa3887

New member
לאאאאאאאאאא פשוט לאאאאאאאא !

שלא תעזו להרשם לשם. תפסיקו לעשות בושות , מספיק יש את האדיוט הזה שנכנס ומקלל את כולם. תפסיקו. !

../images/Emo4.gif...../images/Emo41.gif

מה אני אגיד לכם? ציפיתי ליותר.. לא יודעת, להסבר למה הוא היה חייב לבוא אם החולצה הזאת בטקס כ"כ פופולרי?! הרי יש עוד כ"כ הרבה דרכים להראות שאתה בעד או נגד משהו, להציג דעה, והוא בחר בדרך כל כך.. לא במקום. ובאמת, אין לו זכות לדבר על המצב פה, שהוא לא חי פה. בטלוויזיה, לא מראים את האמת. אני לא אומרת שאנחנו הצדיקים הטובים, אבל גם לא הפלישתינאים. הוא לא רואה את הפיגועים שקורים פה, הוא לא רואה את הבתים ההרוסים פה, את המשפחות שאיבדו ילדים, תינוקות, הורים עקב הפיגועים. הוא רואה רק את מה שקורה אצל הערבים, כי זה מה שבעצם מראים בכל הערוצים האלה (CNN ו-BBC). אני לא אחרים את הלהקה, בגלל הדעות של הבאסיסט, אבל אני עדיין לא מסופקת.

little bry

New member
אוקי

נכון שזאת רק חולצה, אבל מיקי היה קצת צריך לחשוב *לא הרבה, קצת
* שעוד איזה מליארד אנשים בכל העולם רואים את הטקס הזה, ובינהם גם הישראלים. למרות שאני חושבת שהאנשים פה הגזימו יותר מדי עם הקללות וכל התגובות,אפשר להבין אותם מצד אחר. קראתי חלק מהתגובות בפורום הרשמי, ואותם אנשים שלא חיים פה פשוט לא יכולים להבין איך זה ומה זה לחיות פה וגם אין טעם לנסות להסביר להם כי הם בחיים לא יבינו. לדעתיהם זו כולה חולצה, ויש לכל בנאדם זכות ללבוש מה שבא לו בלי לשים על אפחד אחר. אבל אם היו פה במקומנו הם לא היו מתייחסים לזה ככה. ממש לא! ועם כל הכבוד למיקי, הוא גם צריך לחשוב על המעריצים של הלהקה בארץ ולחשוב שכמה שהוא בעד שלום בלה בלה יש אנשים אחרים שזה פוגע בהם. לפי דעתי התגובה שלו בפורום הרשמי היא סתם תגובה של התחמקות *אל תעלו עלי! זאת דעתי
* וסתם שאלה - אם הוא כל כך בעד שלום, למה הוא לא יכל לשים חולצה עם דגל של שתי הארצות? ככה כוווולם, אבל כולם היו יודעים שמה שהוא באמת רוצה זה רק להעביר את המסר של השלום

KerenWelling

New member
אני חושבת ש...

הבחירה של לבישת החולצה הזו באמת הייתה לא במקום. אם הוא בעד 2 מדינות שיחיו פה בשלום אחת לצד השניה - חולצה עם שני סימלי המדינות היה יכול להיות יפה מאוד. הוא לא מבין מה הולך פה, ורואים שאין לו שמץ של מושג. אבל אני מאשימה את התקשורת.

little bry

New member
תאמת, אם הוא כל כך

בקטע של להטיף לאנשים על שלום, אז למה הוא שם חולצה שהוא לא מבין מה המסר של לבישת החולצה הזאת תעשה לאנשים? כמו שאמרת, באמת רואים שאין לו שמץ מה הולך פה, אז איך הוא יכול לבחור צד, לשים חולצה ולחשוב שהכל בסדר ויפה? הוא רוצה - שיבוא לפה, שילמד על ישראל, לאדעת שיעשה משו אחר חוץ מלהקשיב לתקשורת, כי בתקשורת כמעט הכל לא נכון. לפחות בקטע של ישראל - פלסטין.

thearik

New member
cinde תיכנסי בבקשה..

גם האמריקאים מאוד אכזריים שהם נכנסו באפגניסטאן ובעירק, כי אחרי הכל הם כנראה לא רוצים שיהיה:"שלום והרמוניה בעולם"... cibde...משהו,תביני, אנחנו נלחמים בהם כי אין לנו ברירה, זה לא שאנחנו רוצים להרוג אותם בשביל הכיף, אלא כדי שהם לא ירימו את האף יותר מידי,ולא יהרגו אותנו...כן,כמו שהאמריקאים עושים לאפגניסטאן ולעירק,כי אין להם ברירה-להקדים תרופה למכה... אני מסכים איתך שאם היה אפשר לחיות איתם בשלום-נו איכשהו,בסדר. אבל לצערנו זה לא ככה, מה שכן-הם רוצים מדינה שבירתה ירושלים(שבתור אדם מסורתי אני חושב שיש כמה דברים שצריכים להיות חשובים לנו...בתור יהודים...),ולזרוק אותנו לים...זה לא משהו שאני ממציא...אם היה אפשר לחיות בשלום-יופי. אבל מה לעשות-זה לא ככה...

KerenWelling

New member
משו שהגבתי למעלה...

"ובכלל לא תוכל להיות מדינה פלשתינאית אף פעם כי הם רוצים מדינה שעיר בירתה תהיה ירושלים. לא קורה או יקרה."

../images/Emo45.gifואל תשכחו שאנחנו מ.....

מוקפים בערבים.....למה אתם חושבים שיש חוק חובה לצבא??? כי אם לא היה רוב אנשים לא היו באים לצבא כי אנחנו עם יהודי ומוקפים בערבים ואנחנו צריכים להגן על המדינה כל דקה בגלל מלחמות רבות ואף אחד לא רוצה למות.... חוץ מזה שלפני מלחמת השיחרור משו...הציעו מדינה יהודית ופלשתינית והם (היו אמורים לקבל) קיבלו שטחים טובים לא תגידו זבלה.....וירושלים הייתה אמורה להיות בינלאומית(!!!).... היהודים הסכימו...אבל!!!!הערבים לא הסכימו (כי הם רצו את הכל).. .ולפי דעתי הם עשו טעות...קיצר מה שאני רציתי להגיד זה שזב"ש..
(חח סתם) רציתי להגיד זה שהם גרמו להם את כל הבעיות....הציעו להם הרבה והם הפסידו הרבה...

לכל הפורום..!!!

מה שאמר מארון 5 מאוד אבל מאוד טוב ואני איתו וגם ככה כולם לא בעד השני אז מראון כל הכבוד אח שלי

little bry

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח ../images/Emo6.gif

לוליטה את יודעת בכלל על מה מדובר פה? כי כל מה שכתבת לא נראה לי קשור חחחחחחחחחחחחחח

r shahaf

New member
סתם מפגר

מה הוא מתערב בפוליטיקה הוא אמן לא פוליטיקאי

אין מה לעשות, בעולם רואים את זה ככה

בעיניים אירופיות, ישראל מצטיירת ככובש. ומי שמכיר את ההיסטוריה האירופית יודע עד כמה הם שונאים כובשים ואילו אסוציאציות כיבוש מזכיר להם. על כן, מאז 1945 הסימפטיה הייתה עם הנכבשים ועם העמים השואפים לשחרור לאומי. העולם למד את הלקח שלו מאז השואה היהודית, ועכשיו כל פעם שמיעוט מסוים זועק, כולם מזדהים איתו. המוחות המעוותים של האירופים והליברלים=האמריקנים לעולם לא יוכלו לעכל את נימוקי הנגד שחלקכם העלתם (ובטח שלא את הגזענים שביניהם) כל עוד ישראל תמשיך לשלוט על הערבים בגדה וברצועה. לכן, אפשר להתעצבן, אפשר להתרגז, אבל לעשות הרבה נגד זה - אי אפשר. זה גורלנו, ידידי - לחיות במדינה שכולם שונאים ולהתבייש בזהותנו ברחבי העולם.

למעלה