*מתחרפנת* מיקי הגיב לשרשור שפתחתי

../images/Emo124.gif לכל המגיבים לשרשר הזה../images/Emo26.gif

אני מבינה את הכעס שלכם כלפיו ואני מבינה שחלקכם אולי לא מסכימים איתו ופגועים מזה, אבל הפורום הוא מקום מתורבת ואני מבקשת שוב מכולכם לשמור על שפה הולמת. תגובות גזעניות, מעליבות או פוגעות במגזר הערבי/פלסטיני, חברי הלהקה או חברי הפורום בדרך כלשהי ימחקו ללא אזהרה מוקדמת.

yoav1969

New member
קצת פרופורציה ....ועוד כמה עובדות..

............. ב- 1944 עשו על אדמת אירופה דברים "קצת" יותר נוראיים ליהודים [שבכלל לא ביקשו מדינה ...אלא רק לחיות ...] ואף אחד לא הביע איזו סולידריות \ חמלה \ הבנה ......עם הנטבחים . ציטוט : " ב- 1944 הייתי לובש חולצה עם דגל ישראל " ... ב- 44 כל מי שענד מגן דוד [צהוב] הלך אתו לתאי הגזים או למשרפות .

dizzy1234

New member
עדיף שתורידו בכלל את כל השרשור הזה.

האימרה שלו לא שווה אפילו התייחסות !

stock

New member
אולי הלהקה קרואה על שם

מארון הרגותי? maroon barguti

Luna Lovegood

New member
אמממ.. דעתי

אני בדר"כ רק קוראת בפורום הזה אבל זה כבר התנפח יותר מדי ואני חייבת להגיד מה אני חושבת: אז כן, הוא לבש את החולצה הזאת, הוא תומך בפלשטינאים, אז מה? לא מגיעה להם תמיכה? אני לא יודעת אם שמעתם אבל אין כזאת מדינה פלסטין. אז כן, הפלסטינאים מפוצצים אותנו ופוגעים בנו ולזה אין הצדקה, ואף אחד לא אמר שכן. וכן, גם אנחנו פוגעים בהם בצורה נוראה ולא, אין לי מושג איך זה אמור להיפסק. אני רק אומרת שגם הפלשתינאים סובלים, אין להם מדינה, ואם מישהו לובש חולצה עם הדגל שלהם זה לא אומר ישר שהוא בעד המחבלים ונגד ישראל. כי לא כל הפלשתינאים מחבלים, וזאת לא אשמתם שהם נולדו בלי מדינה משלהם. ומגיעה להם אחת. בלי קשר, יהיה טוב לכולנו אם לפלשתינאים תהיה מדינה, אז הם לא יצטרכו לפוצץ את שלנו.

Luna Lovegood ......רק כדי

שתדעי...אין לך מושג כמה ערבים יש באירופה......הם כבר השתלטו עליה והם פוליטית כבר השתלטו על אמריקה....אם כבר חצי מדינה...

CiNdErElLa3887

New member
תפסיקו כבר להפוך את הפורום הזה

לפורום פוליטיקה! כי זה לא אררררר רציתי רק להראות לכם שהוא הגיב, ושהוא לאתומך בטרור (כמו שכמה אדיוטים אמרו כאן) ואתם ממשיכים להסיק מזה מסקנות. תפסיקו כבר, זה פורום הערצה ללהקה! לא פוליטיקה, יש מספיק פורומים, לכו תדונו בזה שם! ארררררררררררררררררררררררררררררררררררררררר

תגובות לכולם...(בערך)

אוקי...נתחיל מהתרגום של הילה....כשכתבת "דוחפים בתים" ורשמת סימן שאלה...התירגום הנכון הוא הורסים בתים...סתם לידע כללי. דבר שני- תודה רבה שהעלת את זה לכאן. דבר שלישי- לי אישית כול עניין החולצה לא הפריע (למרות שאני קוראת לו מיקי הפלסטינאי...פשוט נדלקתי על השילוב) אז גם לא הייתי הכי "להוטה" לקבל תשובה אבל אם כבר קיבלנו תשובה ויש כולכך הרבה תגובות עליה אני גם אגיב- יש פה כאלה שאמרו שמיקי נגד ישראל ושזה נובע מבין השורות ועל כן יש להחרים את הלהקה...מה אני אגיד לכם? רוצים להחרים אותה בגלל חבר אחד מתוכם? אז סבבה...אין לכם מקום פה איתנו, המעריצים, אז שיהיה לכם חיים יפים וביי...אל תישארו פה כדי לקלל ולהשמיץ. התגובה שלו יכולה להתפרש לכול כיוון (כמו שכול דבר יכול להתפרש ב1000 מובנים), אז מי שפירש אותה בדרך שגרמה לו "לנטוש" את הלהקה אז סבבה....להתראות בשמחות. דבר רביעי- למי שאמר שאי אפשר להשוות פיגועים להרג שבשטחי הרשות- כן אפשר...כי בשני המקרים מתים אנשים חפים מפשע...מה שקרה וקורה כבר 4 שנים במדינה זו מלחמה שבה אין מנצחים, כולם מפסידים! אי אפשר לומר מי מפסיד יותר כי פאק! איך אפשר להשוות בין דם של אנשים? "לי מתו 200 לך מתו רק 199 אז אני סובל יותר"....מה זה השטויות האלה? לפלסטינאים כן מתים אנשים וגם לנו מתים אנשים ואין זה צודק להתעלם מכך, כמו שאין זה צודק להאשים רק את הפלסטינים או רק את צה"ל במצב הנוכחי. ועכשיו בהקשר ישיר למיקי- אם הוא בחר להתייחס ולהזדהות דווקא עם הכאב הפלסטיני אז שיבושם לו...זו זכותו האישית לבחור בצד שהוא רואה לנכון וזכותו להביע את זה החוצה- שזה מה שהוא עשה כשלבש את החולצה. זה שהוא הביע תמיכה ברשות וחושב שכול המצב שלהם לא צודק, לא אומר שהוא אנטישמי או נגד ישראל. הוא יכול להתנגד למדיניות המתנהלת בנושא הסיכסוך בלי לנקוט בשום עמדה שאמורה לפגוע אישית בכם.....גם אם אתם שונאים את הרשות.... שלום לכולם... ושוב תודה, הילה. ביי

CiNdErElLa3887

New member
בבקשה ביג רונע../images/Emo24.gif../images/Emo9.gif ואני

מסכימה עם כל מה שאמרת. ויש לי עוד משהו להוסיף, אבל אני לא רוצה כי ככה, נמאס לי מכל העניין הזה, זה יצא לי מכל החורים האפשריים בגוף (אפילו דרך החור שלי באף, יש לי אפילו אינפקציה מתפתחת בגלל זה
) ובלעעע לכל שונאי מארון פשוט תצאו מפה, אל תגיבו יותר, לא מעניין אותי לשמוע כמה אתם שונאים אותם, ובכלל מה אתם עושים פה אם אתם לא סובלים אותם?!

שימשיך לנגן וישתוק, הוא מאד טיפש

אין לו שום מושג מה קורה כאן, כמו רבים אחרים הוא לוקה בבורות וחצאי עובדות ואמיתות (ישראל יורה בילדים ונשים??, סליחה?, זה שהם נהרגים זה לא אומר שאנחנו אשמים בזה שהם נהרגו, עצם התעקשות אירגוני הטרור להילחם מהאיזור הצפוף העולם אשם), כמו רבים הוא עבר שטיפת מוח מכלי התקשורת, ראה יותר מידי תמונות ותעמולה דמגוגית ומלודרמטית בטלוויזיה, כמו רבים מהמוזיקאים חלק עם מצפון חלק כאילו עם מצפון, הוא מלא בצדקנות מזוייפת, לוקח את הדרך הקלה ביותר להיות "יפה נפש", במיוחד שמדובר באדם החי בארצות הברית (מה הוא יודע על מצוקה וסבל??), לקח לעצמו "נדכאים לדוגמא", כאלה הזוכים לסיקור הכלי התיקשורת בניגוד למיליונים רבים אחרים בכל העולם שאף אחד לא שם עליהם ומתבכיין עליהם, ממש "חסיד אומות עולם", בניגוד לרבים, יש לו השפעה, כמה מצער אבל יש לו, מזל שהם עדיין קטנים. אם הוא רוצה לעזור באמת, שיקח דוגמא מבונו, הסולן של U2 ויעזור למסכנים האמיתיים של העולם הזה, לא הפלשתינים, אלא באפריקה, במדינות כמו סודן, כמו משבר האיידס בדרום אפריקה (כמעט 20% של נשאים וחולים), זה לא זוהר, לא פופולרי, לא בתקשורת, לא מטרה קלה. היומרה של המוזיקאים האלה, פשוט חוצפה, חייבים להוריד לו את השתן מהמוח. הוא לא עוזר לכלום, רק דוחף את האף שלו ומציק.

סרן ר' הרג ילדה - הוא חריג...

הוא צריך לשבת הרבה זמן הכלא, צה"ל לא הורג (הכוונה לרוצח), נשים וילדים, כאמור סרן ר' כן.

K i R i

New member
עוד אידיוט

שחושב שגילה את הפיתרון העולמי. הוא לגמרי צבוע, וברור שלא יגיד מה הוא מרגיש לגמרי במכתב, הרי ככה הוא יאבד את כל המעריצים שלו בישראל.

למעלה