*מתחרפנת* מיקי הגיב לשרשור שפתחתי

ישששששששש!!! ../images/Emo9.gif

יו איך אני שמחה שזה ככה בסוף!! אני ממש חשבתי ההפך...ואני מצטערת שחשבתי ככה עליו :(! אני פשוט שמחה שזה בסוף יצא ככה והכל בסדר עכשיו! אבל אפילו לדקה לא הפסקתי לאהוב את מארון 5 בגלל חולצה רק כעסתי על מיקי, אבל כרגע שהכל הסתדר אני רואה כמה מיקי חמודדדד
! תודה הילה שהסדרת את הכל
!

AGENT SHESH

New member
לא מקבל את זה...|רישיון|../images/Emo73.gif

הסבר חלש... אני בכל אופן - ממשיך בחרם עליהם, אולי אשמע מדי פעם, אבל בתוכניות הרדיו שלי לא ישמעו אותם, את זה אני יכול להבטיח לכם...

inbarushh

New member
אם אתה חושב שאתה מאיים עלינו

שאתה החרמת אותם אז אתה ממש ממש ממש לא!!!
שיהיה לך שבוע טוב סאלאמת

scuba buba

New member
כמה קל לראות את השלום וההרמוניה

מאמריקה המוגנת והקסומה,האימפריה המודרנית,מהוילה בלוס אנג'לס... הכל כל כך פשוט...מעניין אם חוץ לזפזף בטלוויזיה בין ערוצי התקשורת ה"אובייקטיבים" הוא עשה עוד משהו... ואם הוא כל כך רוצה שלום והרמוניה שיסתכל על ה"דוד סם" שלא משנה מי עומד בראש(בוש קלינטון וכו') הם חייבים להיות בכל מקום כל הזמן(אפגניסטן,עיראק,סומליה,ויאטנם). מצילי העולם הגדולים,מלכי הדמוקרטיה האינטרסנטיים... לא קונה את המכתב שלו.

scuba buba.......

גם אני תומכת במה שאמרת, אבל לא הבנתי מי/מה זה "דוד סם" ולמה התכוונת פה:"ואם הוא כל כך רוצה שלום והרמוניה שיסתכל על ה"דוד סם" שלא משנה מי עומד בראש(בוש קלינטון וכו') הם חייבים להיות בכל מקום כל הזמן(אפגניסטן,עיראק,סומליה,ויאטנם). מצילי העולם הגדולים,מלכי הדמוקרטיה האינטרסנטיים"......

scuba buba

New member
דוד סם מסמל את ארה"ב

האיש עם הזקן(קצת דומה ללינקולן) הלבן והכובע המוארך בצבעי דגל ארה"ב

ronee3

New member
תמיכה בעמדה

גם אני מסכים בכל מה שאמרת וזה הפתרון האידיאלי

Gold Girl

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifOMG../images/Emo99.gif

איזה חמוד