שמלת תחרה1
Well-known member
ח"כ אייכלר נדבק בקורונה למרות שחוסן...
(כמו כן עוד 224 ישראלים נוספים)
ערוץ 13.
האם מישהו רוצה להעשיר מישהו?
ערוץ 13.
עזבי, תימצאי מילמולים שלא עבר 10 ימים ושלא עבר חודש וחצי ועוד כמו הציטטה הבאה "חכי, חכי. אדם מת מהתקף לב שעתיים אחרי שהתחסן. מתנגדי החיסון יתנפלו על המקרה כמוצאים שלל רב."ח"כ אייכלר נדבק בקורונה למרות שחוסן...
ערוץ 13.
מה הפרסום הזה מחדש ?ח"כ אייכלר נדבק בקורונה למרות שחוסן...
ערוץ 13.
אז מה אם הוא נדבק? ראשית לא ידוע מתי הוא נדבק ויתכן שנדבק לפני שחוסן. שנית ב7-10 ימים הראשונים לאחר החיסון הוא לא מונע הדבקה. שלישית גם הזריקה הראשונה של החיסון מונעת רק באופן חלקי מאוד.ח"כ אייכלר נדבק בקורונה למרות שחוסן...
ערוץ 13.
מיוחד. אם החיסון אינו יעיל למה להתחסן?אז מה אם הוא נדבק? ראשית לא ידוע מתי הוא נדבק ויתכן שנדבק לפני שחוסן. שנית ב7-10 ימים הראשונים לאחר החיסון הוא לא מונע הדבקה. שלישית גם הזריקה הראשונה של החיסון מונעת רק באופן חלקי מאוד.
אז מה כל כך מיוחד בכל הדיווח הזה?
אין שום דרך בעולם ללמוד מהמקרה הזה שהחיסון אינו יעיל.מיוחד. אם החיסון אינו יעיל למה להתחסן?
מהחיסון? או אולי לאחר החיסון? זה הרי משהו אחר לחלוטין... בינתיים לא נתגלה אף לא אדם אחד שמת מהחיסון. האם יכול לקרות? תיאורטית בוודאי. אבל בינתיים כלל לא ידוע שזה קרה.אדם 3 מת להחיסון.
עוד מוקדם מדי כרגע לדעת בוודאות מוחלטת מה יוחלט לקראת סוף השבוע-עשרה ימים לאחר הזריקה השניה. אבל ממילא אינני רואה קשר מיוחד בין הדברים. אם יתעקשו על מסכה גם לאחר שכל האוכלוסיה תתחסן, או אז אתחיל להסכים איתך.למרות החיסון חובה להמשיך להסתובב עם מסכות, איך לא אתהה אם כול עניין החיסונים אינו רק מסחר?
מוקדם מידי לקבוע איזושהי קביעה, כי מבחינה סטטיסטית אין מספיק נתונים כדי להעריך כמה מהאחוזים שהתחסנו לפי רמת החיסון והחשיפה שלהם נמצאים בתוך אותם 5% שחברות החיסון קבעו שהחיסון לא משפיע עליהם.ח"כ אייכלר נדבק בקורונה למרות שחוסן...
ערוץ 13.
כן, בטח. אני יודעת שהמנה הראשונה תגרום לי לייצר נוגדנים ברמה נמוכה, למשך זמן מוגבל. ברור לי שבימים הקרובים אני ממש לא מוגנת, אולי בשבוע הבא הסיכון שלי מופחת, אך עדיין לא אגיע לרמת נוגדנים טובה. המנה השניה תזניק את כל תאי הזכרון ותעלה את ההגנה עלי. אם הייתי חושבת שהחיסון לא שווה הייתי נמנעת מלקבל את המנה הראשונה מלכתחילה.
כל זאת בידיעה ברורה שגם המנה השניה לא מבטיחה שאהיה מחוסנת ב- 100% נגד הוירוס, ואם אהיה בין 95% שהחיסון תופס אצלם, לכמה זמן אהיה מוגנת.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.