עונה...
דרסג'- אני נכנס לג' עם שני סוסים (סופי ולואי), את תחילת העונה -הצ'לנג' אני אעשה עם סופ ואחריו אני מאוד מקווה שלואי יגלה שוב את עולם התחרויות (אחרי הפסקה ארוכה מידי
) ושיהיה בסדר. כרגע זה עוד לא נראה באופק, אבל יש סוס צעיר שאימנתי ובעונה שעברה עשינו איזה תחרות או שתיים בא' והיה ממש נחמד. אם הוא יתבגר קצת אנחנו נצא לב'... קפיצות- אני מאוד מאוד רוצה להתחרות העונה עם סופי (כמובן) והסוס הצעיר, כנראה במטר ובמטר עשרה. אחרי תקופה די ארוכה בלי אימון נראה לי שאיתרתי מאמן טוב ובתקווה להיכנס לכושר קפיצות ולהתחרות בשבתות הפנויות מהדרסג' (ויש די הרבה כאלה
) בעיקרון וועדת דרסג' העונה נראת לי מ-מ-ש לעניין, בנות שלא רק מדברות... אני מצפה מהן להמון, ואם לשפוט לפי הרעיונות והשאיפות שלהן לעונה הבאה (כמובן רק עם שיתוף מהרוכבים) הולכת להיות עונה מעולה!!! מבחנים יותר מתאימים לקדם עם הרבה דגש על איך רוכבים ולא לאן רוכבים.(אקווטיישן סטייל) ועוד חידושים מעניינים. צפויות כמה קליניקות לשופטים ולרוכבים עם אנשים מחו"ל כשהשאיפה היא להוציא את הענף מהבוץ שנראה כאילו נתקענו בו בשנים האחרונות, להעלות את רמת השיפוט (ולהרחיב את מעגל השופטים לרמות הגבוהות), להעלות את רמת המאמנים ובכך בעצם לשפר את הביצועים של כל הרוכבים המתחרים. בעיקרון אני מאוד מקווה להצליח להמשיך לרכב ולהתחרות, יש איזה טפיל קטן שיושב לי על הוריד (קוראים לו צה"ל) אבל עם מספיק תקווה אולי זה יסתדר... סש"נ ברשותך אני אענה בקצרה על נועה. נטשנו את הטרח הזקן לטובת סוס שאת מכירה היטב, ואני מקווה שהיא תתחרה העונה גם על הפוני שלנו (עם שניהם לא') שהו נראה לי, מספיק לא?