מתחילים עונה

כל הכבוד!

לא רואים על חצי שהוא כזה מבוגר. הוא סוס מאוד מוכשר, הגמד הקטן
169? לא הייתי יודעת אם לא היית אומרת. אגב, זה כבר 8 ס"מ מעלי. אולי אני צריכה לחשוב על לעבור לפונים
סתיו סוס מוכשר. יש משהו קפיצי ואלגנטי בצעד שלו, ומשהו מאוש שקט וברור בך, ואני בטוחה שתהיה לכם עונה טובה. הליכה אגב, זה מקצב שהעבודה בו מאוד חשובה ולא פשוט לייצר בו כיסוי קרקע ואימפולסיה, בטח אם זה לא בא בקלות לסוס. נראה אותך בשבת? (תהיי נחמדה, אני רושמת
)

כן,אני מגיעה...

מה לא הייתי כבר גדולה לחצי באליפות?אולי אני מדמיינת?חחחח בכל אופן,רוב האנשים זוכרים אותי קטנה כי עד לפני שנה וחצי הייתי אולי 140 נראה לי לקחתי שמרים או משהו... לפחות דאגתי שהיה לי משהו גדול למקרה שאני אמשיך לגדול...להלן תמונה של החתיך(בן לסנטנה נהולנד ולזכר של טל גורן)

לא זוכרת אותך גדולה

ובייב החמוד הזה, כזה תינוק
ואיזה רוחב צוואר
(אין על הג'ינג'ים
)

עונה...

דרסג'- אני נכנס לג' עם שני סוסים (סופי ולואי), את תחילת העונה -הצ'לנג' אני אעשה עם סופ ואחריו אני מאוד מקווה שלואי יגלה שוב את עולם התחרויות (אחרי הפסקה ארוכה מידי
) ושיהיה בסדר. כרגע זה עוד לא נראה באופק, אבל יש סוס צעיר שאימנתי ובעונה שעברה עשינו איזה תחרות או שתיים בא' והיה ממש נחמד. אם הוא יתבגר קצת אנחנו נצא לב'... קפיצות- אני מאוד מאוד רוצה להתחרות העונה עם סופי (כמובן) והסוס הצעיר, כנראה במטר ובמטר עשרה. אחרי תקופה די ארוכה בלי אימון נראה לי שאיתרתי מאמן טוב ובתקווה להיכנס לכושר קפיצות ולהתחרות בשבתות הפנויות מהדרסג' (ויש די הרבה כאלה
) בעיקרון וועדת דרסג' העונה נראת לי מ-מ-ש לעניין, בנות שלא רק מדברות... אני מצפה מהן להמון, ואם לשפוט לפי הרעיונות והשאיפות שלהן לעונה הבאה (כמובן רק עם שיתוף מהרוכבים) הולכת להיות עונה מעולה!!! מבחנים יותר מתאימים לקדם עם הרבה דגש על איך רוכבים ולא לאן רוכבים.(אקווטיישן סטייל) ועוד חידושים מעניינים. צפויות כמה קליניקות לשופטים ולרוכבים עם אנשים מחו"ל כשהשאיפה היא להוציא את הענף מהבוץ שנראה כאילו נתקענו בו בשנים האחרונות, להעלות את רמת השיפוט (ולהרחיב את מעגל השופטים לרמות הגבוהות), להעלות את רמת המאמנים ובכך בעצם לשפר את הביצועים של כל הרוכבים המתחרים. בעיקרון אני מאוד מקווה להצליח להמשיך לרכב ולהתחרות, יש איזה טפיל קטן שיושב לי על הוריד (קוראים לו צה"ל) אבל עם מספיק תקווה אולי זה יסתדר... סש"נ ברשותך אני אענה בקצרה על נועה. נטשנו את הטרח הזקן לטובת סוס שאת מכירה היטב, ואני מקווה שהיא תתחרה העונה גם על הפוני שלנו (עם שניהם לא') שהו נראה לי, מספיק לא?

לואי!

יהיה כיף לראות אותו שוב, ואני מקווה שהוא יעבור את העונה בשלום. חדשות טובות על פעילות הוועדה, יש בכוונתי ליצור איתן קשר ולראות איפה אפשר לעזור.

Ontario R Z Y H

New member
אני

עם הסוס גראנד פרי שלי. פפפ לא סתם ככה: מי מתחרה? באלו מקצים? אני מקווה למצוא סוס לאחרי הצ'לנג' ולהתחיל להתחרות ב-ב' (כי יש לי מספיק נקודות) האם יש לכם פרשנויות מעניינות לעונה הקרובה? אמ.... יהיה מעניין, גם אם אני לא אמצא סוס... הימורים על הצלחות צפויות? שלמיה אמן תיהיה עוד עונה מרשימה ומוצלחת! ושבעצם לכולנו תיהיה עונה טובה, עם עליות וירידות, כי זאת הדרך היחידה ללמוד לרכב! שאיפות אישיות? למצוא סוס פפפףףף מסכן קטון>>

Ontario R Z Y H

New member
סיכוי קטנטן וקלוש מאוד

שנחזור לקראת סוף העונה.... הוטרינר הכין אותי לסביבות ה4-6 חודשים.......... מאוד מקווה שפחות........... אבל אני באמת מקווה להתחרות על משהו אחר

את כזאת חמודה..את יודעת שאני מתה

עליך!!!!!!!!!!!!!!! מחזיקה אצבעות שתמצאי סוס(אם היה לי הייתי נותנת...) והחלמה מהירה כמובן

Ontario R Z Y H

New member
מיה!! תודה רבה נשמה

כבר יש מועמד לסוס המחליף... מקווה שאבא יסכים לפנסיון מלא ושזה יצליח ונוכל להתחרות!!! אני אמסור לשמן החלמה מהירה ממך......... הוא נורא יתרגש! ועוד מאלופת הארץ אז בכלל

arieledaho

New member
טוב נו...

מי מתחרה? באלו מקצים? אני על טיה מתחילה בא' כי היא עדיין צעירה ואת הצ'לנג' ילדים [מקווה להמשיך את המסורת] האם יש לכם פרשנויות מעניינות לעונה הקרובה? האממ לא ממש הימורים על הצלחות צפויות? אני מקווה שנצליח ונהנה וזה יקרה אם אני לא יהיה לחוצה חח.... שאיפות אישיות? קודם שהרגל שלי תבריא..........ואז נדבר.... בנתיים אני כבר ממש מחכה להתחרות ולהראות לטיה מה זה תחרויות שמנה שלי....

חקלאית

New member
טיה... קנית מג'רום?!!??

אם כן... אז טיה הייתה שלי לפני שנה וחצי!! היא פשוט מותק של סוסה... המון בהצלחה בעונה הקרובה!

שירלי317

New member
אנחנו...

מתכננות לצאת לא' ואולי להאנטר אנדר סאדל (או איך שלא קוראים לזה... זה עדיין בברורים, ובעיקר בגלל שיגור זה תקוע ורחוק..) תחרות ראשונה ככה או ככה, הולכת להיות הכי מצחיקה, תחרות התאבדויות..
מקווה לעבור את התחרות הראשונה בשלום, מתחילה אולי מהתחרות השניה של העונה.. מקווה להוציא מקים ומעצמי כמה שיותר! מקווה לשפר את הישיבה, ולהיעזר גם בביקורות של השופטים.. ופחות חשובה לי השנה (לפחות להתחלה) ההצלחה הכללית, אלא יותר לעשות את המיטב שלנו, להתקדם בקצב שלנו... מאחלת המון הצלחה לכולם!
ומחכה כבר להשוויץ בכוסית שלי
!!!

Ontario R Z Y H

New member
נודל את מתחרה או לא?!?!

שיהיה לכולם המון בהצלחה!! בטח נתראה אם מישהו מהחווה יצא לדראסז'... חח

למעלה