מתחילים מחדש

מתחילים מחדש ../images/Emo220.gif

יש תוכנית חדשה בערוץ 3 שנקראת "מתחילות מחדש", שזה על 6 נשים בגילאים שונים, שהחליטו שהגיע הזמן לעשות שינויים בחיים שלהם: אחת היא אישה משכילה ונאה שלא מסתדרת עם נשים והורסת לעצמה ראיונות עבודה בתחום שהיא עוסקת בו, אחת רוצה להיות סטנדפסטית ומתמודדת עם מות 2 ילדים, אחת רוצה להמשיך בחייה ולא להישאר בעבר כמו שהיא עושה כרגע בעקבות מות בעלה לפני כמה שנים, אחת רוצה להרזות ולהתחיל לצאת שוב אחרי גירושיה, ועוד אחת רוצה לשנות את עצמה ולהיות טובה יותר- הם מכונסות בתוך בית אחד, ויש להם 2 מאמנות אישיות שמכוונות אותם לעבר המטרות שלהן בעזרת משימות וכו'.
האם הייתם מוכנים להשתתף בסדרה כזו שבה תשיגו מטרות בעזרת מאמנות אישיות, אבל הכל יהיה בשיתוף עוד 5 אנשים והכל בבית אחד
לו הייתה לכם האפשרות להשתתף בסדרה- באיזו מטרה הייתם בוחרים
לדעתכם הנשים הללו יצליחו להתקדם לעבר המטרה שלהן

לקשמי

New member
אני חושבת שזה רעיון נהדר

לדעתי השילוב של התמיכה הקבוצתית וההתמקדות במטרה, שני אלה באמת יעזרו לאותן נשים להצליח להגשים את המטרות שלהן. זה גם מראה באמת על רצון ונחישות עזים, ואלה גם כן עוזרים להגשים מטרות. אז אם הייתי מספיק נחושה והחלטית לגבי מטרה מסוימת, סביר להניח שהייתי הולכת על זה. באיזה מטרה הייתי בוחרת? לגדול ולצמוח, נפשית ורוחנית. לדעת מה אני רוצה, לדעת לתקשר טוב יותר עם אנשים, לאהוב את עצמי יותר ומתוך זה להעניק המון מעצמי לאחרים.

BellA עלמה

New member
אוחח כן כן ושוב כן

מטרות להתקדם בחיים להצליח להגיע למקומות שאני רוצה ושאני חולמת עלהם להוריד במשקל ביטחון עצמי ועוד מלא

magenta73

New member
דווקא השיתוף הוא טוב

אחת עוזרת לשניה. ומפרגנת לשניה. להבין שאתה לא לבד, שהרבה סובלים ושאפשר לצאת מזה, במיוחד ע"י שיתוף זה מצויין. אני בעד שבט נשים גם יחד. אני בחיים אבל לא הייתי הולכת לתוכנית טלויזיה...

ניאו30

New member
נשמע מעניין אבל...

האם השאלה החשובה יותר כאן היא לא אם היינו משתתפים בתכנית טלויזיה כזו,אלא אם היינו עושים את זה בחיים האמיתיים שלנו(מתחילים מחדש) ואיך?

לירננה

New member
לא הייתי הולכת לתכנית טלביזיה

אבל אולי הייתי רוצה לעשות את זה בקבוצה. דוקא היתה תקופשה שחשבתי ללכת למאמנת אישית אבל בגלל שאני בטיפול אז כרגע זה לא אפשרי,לא מבחינה כלכלית וגם לא מבחינת האנרגיות שיש לי להשקיע בדברים. אבל אולי פעם אני כן אלך (לפני כן אני צריכה שיהיו לי מטרות. כרגע אין לי ממש)

אופ 1

New member
בוקר טוב

נשמעת תוכנית ממש מעניינת.תודה נסיכת האהבה שהעלית את זה כאן אחרת לא הייתי צופה בה. אני לא יודעת אם הייתי מוכנה להשתתף בתוכנית כזו,אולי כן ואולי לא.אני רוצה לשנות כול כך הרבה דברים וחלקם מאוד אישיים כך שאני לא חושבת שהייתי רוצה לשתף כול כך הרבה אנשים. לעומת זאת,אם זה לא היה משודר בטלויזיה,מאוד הייתי רוצה.אני גם חושבת שזה היה משפיע עליי לטובה. לגבי מטרה אחת,יש כול כך הרבה,תני לי לחשוב על זה
אני חושבת שהן יצליחו,ברגע שיש מסגרת ויש מאמנת ויש רצון,השינוי יגיע

למעלה