מתחילים לשפץ

כותב רק על מה שאני בטוח

ואני גם מאלה שיוצקים את התקרות האלה ולא רק מדברים עליהן אז.. עם כל הכבוד אם אינך מבינה בזה אל תשתיקי אחרים שכן יודעים בכל אופן גם אם זה לא נראה לך הגיוני זהו התקן לא לקחתי שום אחריות.. ולא יעצתי לבחור לקחת אחריות שעלולה לסכן מישהו בסה"כ הבחור שאל והסברתי לו.. בכל מקרה הוא יהיה חייב לגשת לקונסטרוקטור

קצת צניעות לא תזיק לך עד היום חשבתי שהמהנדס מתכנן, והקבלן עושה את שהוא נדרש ע"י המהנדס לעשות. למדתי ממך שאתה יוצק תקרות ,והמעשה הזה עושה אותך מבין בכל הקשור לכך.

לא תזיק לכם קצת הבנת הנקרא

לא תכננתי כלום ולא יעצתי לעשות משהו ללא התיעצות עם קונסטרוקטור.. גם לא מתיימר להתחזות למהנדס בסך הכל עניתי על שאלה שאת התשובה לה אני יודע הן מעבודת כפיים והן מלימודים מלאים

יש לך בעיה עם מה שאתה כותב תקרא את כל מה שכתבת, ציינת מספרים ,כתבת שזה התקן . יכולת בשתי מילים לכתוב : תפנה למהנדס. או שלא להתייחס ,כמו שאני למשל עשיתי ........

לכם יש בעיה

כתבתי שזה התקן ואני עומד מאחורי המילה שלי רק למהנדס מותר להקריא תקנים ? ראבק לא אישרתי כלום לאף אחד ולא תכננתי כלום בסה"כ ציטטי לבחור את שאומר התקן גם לזה צריך להיות מהנדס ? עדיף שתתמקדו בתכנון דבר שאתם עושים נפלא ותפסיקו לזיין לאנשים את השכל ולהתנפל על כל מי שמנסה ליעץ כדי למנוע אסון

למסעוד...

מנסיון , ככה זה שאתה חדש בפורום , בפורומים צריך לגשת לאט לאוכלוסיה. כאן אף אחד (בנתיים - חח) לא קטל אותי. סה"כ אחלה כאן , ויש כאן אנשים שמבינים עניין. לא קרה כלום אם מישהו טועה. אפשר לרדת ממסעוד ולרדת מהנושא. תעמדו כמה אנשים שאתה רוצים בבית , מישהו חשב על זה בשבילכם... חייכו קצת. יום טוב. אוויר לנשימה.

../images/Emo98.gif מצטער לאכזב אותך

אני כאן עוד מימי המנהלת הקודמת האמת שלא השתנה כלום.. עדיין מתנפלים האחד על השני ואם מישהו רוצה להינות מחדוות היצירה.. צועקים עליו שיפנה לבעל מקצוע נשאר כאן רק כדי ליעץ למי שבאמת רוצה וממש לא בא לי להתנצח עם אחרים תמיד מחייך

יש לי שאלה אליך ערס נחמד בעבודה שלך אתה גם מציג את עצמך כ "ערס" ? לפעמים צריך להבדיל בין חדוות יצירה ,לשטויות . לא חייבים להגיב על כל דבר,במיוחד אם לא מבינים. אף אחד לא פונה לפורום הזה בשביל חדוות יצירה. אנשים מחפשים פתרונות ,בוא נעזור להם לקבל אותם.

למעלה