מגי יקרה, אינני יכולה לסתור אותך
לדעתי יש הרבה צדק בדברייך ואני הרגשתי כאן קושי אמיתי בימים האחרונים כשקראתי הודעות שהסתבר לי שהן שיחות פרטיות. אך אם לא אכפת לך לטובת אלה שלא מכירים איך תפוז עובד אולי ארחיב בכמה מילים וזאת על מנת שאותם משתתפים היקרים לנו (כל הנוכחים) ועימם אנו רוצים להמשיך להתרועע כאן יבינו מאיפה דברים נובעים: אז לטובת החדשים מקרוב באו: 1. עמוד אחד בתפוז יכול להכיל רק 20 הודעות אך "סובל" המון שרשורים, כך שאם נשרשר הודעה לנושא המתאים לה, גם חברים שנכנסים רק פעם ביום או יומיים, יראו את ההודעה בעמוד הראשון. כל הודעה נוספת מעל 20 דוחקת את ההודעה התחתונה לעמוד הקודם. והעמוד הקודם הוא כמו "החדשות של אתמול" אף אחד לא מחפש שם. 2. מעבר לזה קשה לעקוב אחרי הודעות חדשות וההגיון שבהן, אם הן מגיבות על שרשור קודם. לכן מוטב לשרשר למקום המתאים, כבר נמצא אותן, אחרת גם נאבד אותן, וגם נאבד הודעות שיש להן מקום בעמוד הראשון. 3. מודעה שיש לה תגובות בעלות תוכן (לא רק כותרת נושא) מוקפצת מעלה. ההגיון: יש בה עניין. לכן מתחלף כאן סדר ההודעות כל הזמן. דבר זה נכון לשלשה ימים בלבד. אחרי שלשה ימים המודעה לא תקפוץ יותר. 4. שיחות רכילות על אנשים מפורומים אחרים, או על פורומים אחרים, לא מתאימות. צר לי. אנשים נכנסים כאן בניקים שונים מפורום לפורום, ואנחנו לא יודעים מי הוא מי. חושבת שלא זה המקום. אם ישנה המלצה על פורום זה דבר אחר. 5. ממליצה לכל המשתתפים לפתוח תיבת דאר עבור הפורום. כזו, בחינם. לא ממש מאמץ אבל ניתן לנהל בה שיחות פרטיות שאינם מעניינם של אנשים הפורום. 6. ראיתי משהו מעניין מגי, באחד הפורומים. המנהלים שם משרשרים הודעות למקום הנכון, במקרה ומישהו טעה ולא שרשר, וליד זה מסמנים
7. ודבר לפני אחרון - הודעות שאינן שייכות לגוף השרשור, אבל לא כדאי לפתוח עליהן הודעה בנפרד, בגלל כל הכתוב לעיל, אפשר לסמן אותן
וכך כולם מדברים באותה השפה 8. ודבר אחרון - שנמשיך להנות כאן. לא לכעוס, לא לריב, רק להנות ובעיקר בענייני נוסטלגיה. שיהיה לנו שבוע קסום