מתחזה, אפשר לשאול בן כמה אתה?

מתחזה, אפשר לשאול בן כמה אתה?

שמתי לב שיש פה מלא בנות שמחזרות אחרי המעט בנים שנכנסים לפה... מתי כבר ישתנו הפרופורציות האלו בנט? רק בקלאסית שלנו בוואלה יש מלא בנים, איזה כיףףףףףףףף

אטיוד5

Active member
בטח שאפשר !

אני תמיד שמח לענות על שאלות.
ודרך אגב, אני לא מתחזה אלא מתחזה לעצמו. יחי ההבדל הגדול.

עיניים

New member
גם את ?????

גם את מתחזה לעצמך???? זה ה"מודה" עכשיו? מזכיר לי שפעם לבשו רק מה שהיה ב"מודה",,,,,

אטיוד5

Active member
עניתי גם עניתי.

שאלת אם אפשר לשאול, ועניתי שאפשר. ואם תשאלי שאלה ישירה תקבלי תשובה ישירה. בינתיים קבלי }{ מגיע לך בתור פיצוי

magy

New member
מאדאם בי - באטרפליי

פנו אליי מספר אנשים שטוענים ובצדק, שההודעות שלך האינפורמטיביות , דוחקות את הנושא העיקרי, לתחתית העמוד... אין לי בעיה עם כל נושא שיועלה פה גם אם אינו כרוך בנוסטלגיה.. אבל יש דברים שניתן לעשות באימייל או באיסי... חיכיתי מספר ימים כדי להגיד לך....כי חשבתי שזה מקרי... אבל אני מבקשת..לא להציף בהודעות שאינן קשורות לשום נושא... בשום פורום......אלא לבירורים בינך לבין אנשים שאת מכירה..... ואם אני טועה....אתם מוזמנים לסתור אותי.....

מגי יקרה, אינני יכולה לסתור אותך

לדעתי יש הרבה צדק בדברייך ואני הרגשתי כאן קושי אמיתי בימים האחרונים כשקראתי הודעות שהסתבר לי שהן שיחות פרטיות. אך אם לא אכפת לך לטובת אלה שלא מכירים איך תפוז עובד אולי ארחיב בכמה מילים וזאת על מנת שאותם משתתפים היקרים לנו (כל הנוכחים) ועימם אנו רוצים להמשיך להתרועע כאן יבינו מאיפה דברים נובעים: אז לטובת החדשים מקרוב באו: 1. עמוד אחד בתפוז יכול להכיל רק 20 הודעות אך "סובל" המון שרשורים, כך שאם נשרשר הודעה לנושא המתאים לה, גם חברים שנכנסים רק פעם ביום או יומיים, יראו את ההודעה בעמוד הראשון. כל הודעה נוספת מעל 20 דוחקת את ההודעה התחתונה לעמוד הקודם. והעמוד הקודם הוא כמו "החדשות של אתמול" אף אחד לא מחפש שם. 2. מעבר לזה קשה לעקוב אחרי הודעות חדשות וההגיון שבהן, אם הן מגיבות על שרשור קודם. לכן מוטב לשרשר למקום המתאים, כבר נמצא אותן, אחרת גם נאבד אותן, וגם נאבד הודעות שיש להן מקום בעמוד הראשון. 3. מודעה שיש לה תגובות בעלות תוכן (לא רק כותרת נושא) מוקפצת מעלה. ההגיון: יש בה עניין. לכן מתחלף כאן סדר ההודעות כל הזמן. דבר זה נכון לשלשה ימים בלבד. אחרי שלשה ימים המודעה לא תקפוץ יותר. 4. שיחות רכילות על אנשים מפורומים אחרים, או על פורומים אחרים, לא מתאימות. צר לי. אנשים נכנסים כאן בניקים שונים מפורום לפורום, ואנחנו לא יודעים מי הוא מי. חושבת שלא זה המקום. אם ישנה המלצה על פורום זה דבר אחר. 5. ממליצה לכל המשתתפים לפתוח תיבת דאר עבור הפורום. כזו, בחינם. לא ממש מאמץ אבל ניתן לנהל בה שיחות פרטיות שאינם מעניינם של אנשים הפורום. 6. ראיתי משהו מעניין מגי, באחד הפורומים. המנהלים שם משרשרים הודעות למקום הנכון, במקרה ומישהו טעה ולא שרשר, וליד זה מסמנים
7. ודבר לפני אחרון - הודעות שאינן שייכות לגוף השרשור, אבל לא כדאי לפתוח עליהן הודעה בנפרד, בגלל כל הכתוב לעיל, אפשר לסמן אותן
וכך כולם מדברים באותה השפה 8. ודבר אחרון - שנמשיך להנות כאן. לא לכעוס, לא לריב, רק להנות ובעיקר בענייני נוסטלגיה. שיהיה לנו שבוע קסום

magy

New member
תודה על ההסבר המקצועי

פנטזיה......... לא חשבת להיות פעם מנהלת פורום???. הכישורים כבר כאן......
)))))

MADAM BI

New member
מאגי!!!!!נשמה!!!! כולי התנצלות בושה

ואשמה איומה!!!! את צודקת!!! הבעייה היחידה היא שאיןלי את האימיילים של אותם אנשים לעומת פורומים אחרים שכן יש לי את האימיילים ואז עושים אוף טופיק באיימיל אבל זו כמובן לא בעיה שלך ושל המשתתפים פה אני עכשיו מורטת שערות והולכת לבכות בפינה ואני מבטיחה להיות ילדה טובה העיקר שתאהבו אותי מה גם שבתפוז המימשק באמת מחייב להיות יותר ממושמע כזאת אני אופי מחורבן שמערבבת הכל ועושה סלט מהכל אבל אני אשתדל להשתפר חברי וחברות פורום אוהבת את כולכם וסליחה סליחה סליחה סליחה!!!!

magy

New member
איך אפשר שלא לסלוח לך ???

עם הודעה כזו??????? שכחנו......ועברנו הלאה.......... אל תיקחי ללב.....גם לא לריאות.....ותזהרי מאנטראקס...... לא לפתוח מעטפות של אנשים זרים.....מחו"ל.... כמו שאמרו לנו כשהיינו קטנות.....לא לקחת שום סוכריה מהדודים שאנחנו לא מכירים....... לא לפתוח דלת, גם אם האיש אומר שהוא מחברת חשמל.... באטרפליי.........אני שמחה שהבנת.....ושהכל בסדר כעת........ ובעיקר, שלא נפגעת.....אלא.. קיבלת את מה שמקובל...... גם לי היה קשה להגיד לך.......באמת , בחי אלוהים ספר תורה.....

תראי מי חתום, אם זה לא בן לאדן -

תפתחי אולי זה איזה אפגאני שמבקש אימוץ כי פה יותר בטוח?

MADAM BI

New member
אטיוד!!!!! אתה רציני? ממש מתאים לי!

אוכל לפרוט עליך עכשיו אטיוד של באך או שופן

אטיוד5

Active member
הצילו!! המנהלת, תגידי לה!!

מילא הגיל שלי איכשהוא קשור לאופי הפורום הזה. כי הרי לא מצפים מבן 25 שיתעניין בנוסטלגיה, אלא אולי בתור עבודה סימינריונית למכללה בגליל העליון.

למעלה