מתחזה, אפשר לשאול בן כמה אתה?

magy

New member
איפה.......הקמתי קונסטרוקציה חדשה

גם הקודמת שינתה את צורתה..... אצלי היה ממש ציור של פטישים....בסוף הם התכווצו... אחר כך ניסיתי לכתוב איתם אותיות.......והמסך ברח לי.....לפני הסוף...

magy

New member
כתבתי

כתוב ........רם?????????????

magy

New member
../images/Emo10.gif

:-
לא כתוב כלום.........לא רוצה לכתוב לי...............

magy

New member
שטות , להשתטות?

אני כבר לא בטוחה שכתבתי נכון את המילה....בשתי הפעמים... את השטויות שלי רואים היטב......אבל.....את תערוכת אגד....אוטובוסים לאורך כל השנים משנת שלושים ושמונה.....עד היום.... ונברשות עתיקות.......וסטטוסקופ........בהתפתחותו........ לא שמים לב אליהם........ אז עדיף לכתוב שטויות........
)))))))))))

עיניים

New member
השני - הוא הנכון

להשתטות. ואיזה כיף להשתטות לפעמים... ומגי, יש לך אותיות, ניקוד - כבר קיבלת היום וגם מחמאות - אז הנה לך גם
אז למה לך לשבור את האצבעות??? אנחנו אוהבים אותך גם בלי שזה יכתוב לך וגם כשנכנסת בך רוח שטות

נתיבה

New member
שוט שוטה שוטים שוטות. להשתטות מה

כל קשה..להשתחוות..כמו ביום ששי אל קודס שלנו..מה לא ברור. אגב בהרהורי הכפירה שלי על אל קודס, חשבתי שתל אביב היא בין כה וכה הבירה שלנו..לא.? אז מה הבעייה. הזו..עם אל קודס,,רק שבמחשבה שניה הרי האוריינט אקספרס- האוס..לא הספיק להם..ז"א אם תיתן את האצבע.. .. [יעני פיסטינג..למי שלא מבין בעברית צחה.!] ירצו את כל היד. ושאלת השאלות בפורום האם ההדגשה הצליחה.?[נבדק]

עיניים

New member
אותיות - יש לך

ניקוד - כבר קיבלת היום וגם מחמאות - אז הנה לך גם
אז מה לך לשבור את האצבעות??? אנחנו אוהבים אותך גם בלי שזה יכתוב לך

magy

New member
את רואה, היה שווה להשתטות....

להשטתות..להשתטוט....להשתתותתתתת...נו..........איך כותבים את זה........? איפה אחותו.????????????

הרגת אותי עכשיו ברכות מגי-

אני אחרונת דוברות העברית הצחה והנכונה פוסט טראומה מאבא שהיה בלשן כפייתי וממילא אני תקועה חזק עם כתיב חסר ומלא פסיקים, נקודות , שלוש נקודות,וכל יתר החבר´ה. מצאת לך את מי לשאול!!! אני אספר את זה לאב´שלי הוא יצחק עד מוות למרות שבגילו,אסור להגיד את זה אפילו. אם אני אספר לך את ייסורי העברית בילדותי העשוקה, את השפה הנכונה שדיברו אצלי בבית ואפחד מהילדים סביבי לא הבין על מה אני מדברת. דוגמית לשבת- אני אמרתי"אין לי פנאי לבוא אליך היום לשחק בחבל" והיא (רותי אגב,הייתה המרשעת של ילדותי) אמרה"מה זה? מה אין לך?" ואני חזרתי על מה שאמרתי. והיא אמרה..."אה, אז תגידי שאין לךזמן" שבתי הבייתה ואמרתי לאבא שלי-רותי אמרה שלא אומרים פנאי אלא זמן והוא בעקשנות ודקדקנות ייקית אמר "זמן תמיד יש, השאלה אם הוא פנוי או לא" אז מצידי תשתי מים (זה טוב לעצבים,ראי מלחמת המפרץ) תשתתי (זה פחות טוב, נראה לי קשור לדם איכשהו) תשתטי (זה תמיד טוב, ובתנאי שאת לא שוטה הכפר) תשתיתי זה יסודי כזה, להשתית יסודות. לא?) TשTטי או איך שאת רוצה רק אל תשאלי אותי על עברית נכונה

magy

New member
תודה ......אחותו....

שימי לב....אנחנו בדרך לקניה.....לסרוק חיות....... תשובתי למדאם.....בי.....

שמתי לב -וירטואלית אני איתך,מעשית

אני טסה לי לסרוק כרמים במזרחה של צרפת בעוד אי אילו ימים. דווקא ללא מכשפים ובלי חיות למינהן חוץ מאלו שהולכות על שתיים ואוכלות פואה גרה . אז כשאחזור -נו פרובלם, אצטרף למסע הוירטואלי מהימים עוד שהייית נסיך אנגלי משועמם אני שונאת לצוד , אפשר ספארי בלי לצוד רק להסתכל על הפילים????

שקדי

New member
ובהקשר לזה ובלי שום קשר............ ../images/Emo9.gif

מה ההבדל בין פיל ופסנתר????? אלמנטרי פסנתר אפשר להפיל אבל פיל אי אפשר לפסנתר או אולי בעצם אפשר????????

נתיבה

New member
מכיון שהייתי במערבה של צרפת

בראשית יולי..כל מה שאני יכול להגיד זה שתשימי לב לפרטים הקטנים.. אולי תקחי איתך את ספרו של אביטל ענבר:"התענוגות של צרפת" כי אם כתוב שם כמו ב´תענוגות של פרובאנס´, אז חבל"ז כמו שאומרים..אם כי חיבתו היתרה למסעדות..קצת מעייפת..! בס"ה אכלנו סנדויצ´ים מבאגט טרי יום-יום..וזה היה נהדר..! ובעיקר זול.! הרי גם פה אנחנו קונים בסופר.. [על האש וארוחות שחיתות עושים בבית..אבל מה הוא עיתונאי..וזה על חשבון ההוצאות.!]

אני מייצרת לעצמי את התענוגות

של צרפת. לא לדאוג. ואני ממש לא נוסעת לפרובנס אלא למזרח -ככה שהספר לא יעיל ופעם טיילתי איתו, והוא היה עבורי קצת מייגע אפילו. ואני לא מקבלת בנתיים חשבון הוצאות אם כי נראה לי שזה יכול להיות רעיון ממש ממש טוב אני אהיה מוכנה לנסוע לכל מקום (כמעט נטול אפגניים) ולכתוב משם לאכול שרצים, לטאות נטולות זנב, מיני רכיכות ומה שלא יהיה ואכתוב על כל מה שירצה העורך ובנתיים נחיה על חשבון הצבור-זה ממש מוצא לי חן. ואם יש שני דברים שאני אוהבת זה לטייל בחו"ל ולאכול שם טוב-יש גם דבר שלישי(אפרופו אלן דילון ממקודם).

נתיבה

New member
אחותי..אוחתו..נירה רוסו היא מלכת

הפנאי..כך היא מוגדרת ב´העיר´ המצורף ל´הארץ´ וחבל שאין לינק לשם..יש שם קצת הברקות..לפעמים ובדיחות גסות אם כי היום אפילו לבבי[?] קצת גס בה.!

עיניים

New member
התחרפן לי התפוז

קודם - נרשם "טעות בדף" והשליחה לא בוצעה... ואני - שנזהרת מהתחרפנויות של פורטלים, עשיתי COPY להודעה, וצירפתי אותה כבר לתגובה האחרונה, והנה מה שיצא,,,,,
)

magy

New member
גם במהלך היום השתגע..

במקום להיות תפוז.....נהייה פומלית.... לא קיבל אותי..... אגב, גם האיסי........היה דפוק כמה שעות..... אתם חושבים שזה בין לאדן????????? לא יכול להיות.......
)))))

magy

New member
איזה כיף להעתיק אייקונים......

--------------------------------------------------------------------------------

למעלה