מתחזה, אפשר לשאול בן כמה אתה?

magy

New member
אמרתי לה....אמרו לה....והיא הבטיחה

נקווה שגם תקיים
))))))

MADAM BI

New member
מהההההה?????אטיוד!!! עבדת עלי!!!

אמרת שאתה בן 52 חמישים ושתיים! ריד מיי ליפס? ככה עושים למאדאם מהבורדל???כל כך הרבה שנים לקח לי להקים אתה את הבורדל המוסיקלי שלי וככה את מזלזל בי??? תיכף תגיד שהחלפת בטעות את הספרות בכוונה עשית את זה!!!! סמיילי האמת שחשדתי שאתה צעיר אבל לא תיארתי לעצמי שעד כדי כך טוב אם תרצה אאמץ אותך לבן וירטואלי יש לי עוד כמה ממזרים כאלה ברשת...

תגידי משו, מאדאם, איפה

ראית שאנחנו מחזרות אחרי הגברים? לא שזה מעצבן אותי, הקביעה הזו
זה סתם מרגיז אותי
אלא, כמובן, אם לא הבנתי משהו

עיניים

New member
זה קורה

שמתבלבלים..... לא להתרגז
מה שלומך פנטזיה שלי? וקפה, שתית כבר היום?

עיניים שלי

בדיוק שותה קפה אולי זה יוריד לי קצת את ה-
חוצמזה שהמכונית שלי תקועה ומישהו הבטיח להביא לי חשמלאי הביתה והביא לי קדחת וזה אומר שגם מחר המכונית שלי בבעיה ומחר זה היום האחרון לטסט. אז אולי בכלל בגלל זה אני
אולי אם אעשה עוד כמה
אז ארגע? מה שלומך את, אגב?

עיניים

New member
הסתכלות חיובית

אני תמיד אומרת שיש להסתכל חיובית על דברים שקורים. טוב שזו רק המכונית שתקועה. ואני גם עם כוס קפה אחרי יום מתיש, אחרי שראיתי את כותרות החדשות העצובות... מתרווחת קצת ליד המכשף משחיזה צפרניים

magy

New member
צודקת. גם אני שמחה שאני בישראל

איזה כיף פה.....לעומת אפגניסטאן......למשל....

נתיבה

New member
היום חשבתי על זה שהקואליציה נגדנו

כבר קימת הרבה שנים..למשל ב-73 היתה ממש קואליציה. וגם עכשיו זה לא רחוק..איראן,עיראק,סוריה,פלש....תין.נו.? ותארו לכם שהיה לנו צבא כמו שיש לאפגניסטן.והיו מפציצים אצלנו...מה שאני מתכוון שפעם [אולי בגלל הסרוב לפנות...ת´תנחלסונים]אנחנו ניקח את החמורים ונעמיס..תעמיס,תעמיס ..ונצא לדרך..אז אני מזמין את המקום בפרובאנס..כי שם לפחות יפה כמו בגליל או לפחות כך זה היה בתחילת יולי.! אז יאללה לקנות חמורים..!

MADAM BI

New member
יה עיניים פעם ראשונה שאני רואה את

זה - מכשף...איזה הברקה!!!! זה מהנט? טוב חידודי לשון לילדים ששמעתי הערב - מכירים את אלכס הרוסי? אלכסטזי מכירים את בסאם הערבי? בסמנפל לא גזעני סתם חידודי כמו הפנס של גולדה מאיר נפל על אבא אבן

magy

New member
עשי כמוני, העמדתי פנים שלא

ראיתי ....... ואז .......זה מחליק הלאה אמרה......אמרה..... מ´תומרת??????? התאפקתי.............נשכתי את הלשון.... חרקתי בשיניים..... ואמרתי......לא ראיתי.....לא ראיתי........לא היה...... נדמה לי.... והופ.......שכחתי ...... מי מחזר??????? איפה? למה? כמה? איך? מה זה בכלל המילה הזו??????????

בעדינות אופיינית

שברת כאן עיר שלמה, לא? מה זאת אומרת לא מתעצבנת?
אני מתעצבנת?
מהפיתום, אני תמיד רגועה
ובכלל מתוקה כמו פרי
אולי אם אקח לנוסע רגע את ה-
ואסע לי ב-
במהירות מופרזת אכנס באיזה
או סתם אחליק על
אז ארגע? ואשב לי כ
מלכה בארמונה מה נשמע מגי?

magy

New member
מעוצבנתתתתתתתתתתתתתתת

רבע שעה אני מדביקה פטישים ומנסה לרשום אותיות........והופפפפפפפפ הכל נעלם.......

למעלה