מתוסכלת!!

מתוסכלת!!

אוווווווףףףףףףףף! נמאס לי! אני בבית, בחופש, אין לי מה לעשות! שיט! אין לי חברות לצאת איתן! אין לי אפחד להרגיש חופש נורמלי! משרד החינוך נותן חופש שנה לפני פסח אבשלי יוצא לעבודה ולסבתא בבוקר מוקדם וחוזר בלילה מאוחררררר, אישתו לא מעניינת אותי היא גם יוצאת לעבוד! אחי הגדול הולך לעבוד, ואני לבד בבית! רוצה את אמאאאאא שתהיה איתי בחופשים כמו שאני אוהבת... אוף! מי מוכנה לאמץ אותי?? פעם רביעית.... נמאאאס!

תצחקו... צוחק מי שצוחק אחרון!

נראה אותכן נרקבות בין 4 קירות... ומתפוצצות משיעמום, ובנוסף כשאשתו של אבא מגיעה הביתה היא רק צועקת עליך ובנוסף מכה אותך.. אלוהים אדירים! אפחד לא מבין אותייייייייייי! נמאס!

A GIFT OF LOVE

New member
סליחה

לא צחקתי על זה.. כשראיתי את ההודעה ללא מילים של גולי זה הזכיר לי את מה שהיא אמרה על סדר היום שלה.. אז הבנתי שזה מן תהליך של הזדהות- לא שאני לא מזדהה.. זה הכל.. את חושבת שאני יכולה לעזור במשהו?

וכל היום רק לבכות...!

אופ! אפחד לא אוהב אותי, אפחד לא מבין אותי, כולם נגדי! למההההההה? אמא למה?? יש למישו תשובה בשבילי? לא מסוגלת יותר! מרגישה נרקבת, מתמוטטת, שנואה, לא שוה, זבל, הכל! אוווווווווווווווף!

dear prudance

New member
תתחילי לצחוק ילדה כי

דייי!!!!! אנחנו אוהבות אותך,אנחנו מבינות אותך (מנסות לפחות...) אנחנו בעדך!!! כי ככא !!! וזאת המציאות שלנו... ואם את מאמינה (ואת כן...) אז הכל זה ניסיון אחד גדול..ועוד אחד ועוד אחד... לאלוהים פתרונים. את מסוגלת!!! ותפסיקי להירקב את מוזמנת לבוא אליי לכפר סבא ואני ברביעי בירושלים (אם תרצי בכיף נצא) ואת יותר משווה ושלא תעזי לדבר ככא!!!!! אז די תתחילי לצחוק ובאמת התכוונתי לכל ההזמנות מתה עלייך
תגידי
יעזור?

dear prudance

New member
איפה שתרצו....

אני כל רביעי שם מבקרת חניכה וחברה אני אשמח אם נפגש שלושתינו ונוצאי קצת סרטים מעדן...

לא רוצה כלווווום!

רוצה את אמא! נמאס לי רק לבכות... מהבוקר.. דייייייי! כלום לא יעזור לי! אפחד לא אוהב אותי! דיייי! לא רוצה! למה רק לי? למההההההה? נמאס לי להתבכיין אני רוצה כבר לשמוח ולהיות מאושרת! לא מצליחה.... שיט!

A GIFT OF LOVE

New member
קודם כל-

כשאת בוכה את לא יפה, את לא יפה- אז די לך , הו די לך ילדה... כן.. השיעמום באמת מביא לידי חטא.. תיסכול פשוט ככה.. את יודעת שמה שאת אומרת לא נכון וזה רגע של משבר שחולפ.. אבל עד שהוא יחלוף.. עד שהוא יחלוף אנחנו כאן- וגם אחר כך ובמקרה אבל ממש במקרה שלחתי לך עוד לפני זה מסר.. גיפט`

מאמי אל תהיה מבואסת זו תקופה נורא

כיפית החופש מהלימודים תנצלי אותה בלישון לקרוא ספרים מענינים ותראי טלוויזיה וכמובן תשחקי ותכתבי במחשב... מאמי אל תשכחי שכל הבנות בפורום אוהבות אותך ותומכות בך וכמובן שפה בשבילך את גם מוזמנת לבוא אלי מתי שבא לך אני אשמח...את ממש מתוקה... בקשר לאשתו של אבא שלך אל תשימי עליה היא לא שווה יחס מי היא שתרביץ לך אני במקומך לא הייתי נותנת לה יש לך פה תספרי לאבא שלך שהיא מכה אותך ותגידי לה שאם היא לא תפסיק אז את תתלונני עליה..תאמיני לי שהיא לא תיגע בך.....זה כל כך מעצבן אותי שהיא מרשה לעצמה להרביץ לך מי היא בכלל....אני לא מכירה אותה אבל אני כבר שונאת אותה נשבעת לך שאם היא היתה פה לידי לא יודעת מה הייתי עושה לה..חצופה!!! מאמי כל מה שאת צריכה אפילו סתם לבכות בכיף תשלחי לי מסר ואני אתן לך את הפלא שלי ונדבר אוהבת המון!!!!

איפה כל האנשים שאומרים לך תמיד

כשתצתרכי עזרה, תתקשרי נדבר.. איפה??? עכשיו האדמה בלעה אותם! בדיוק כשאני עומדת בפרשת דרכים כזו דפוקה, וכל מה שאני לא רוצה שיעלה לי בראש עולה... איפה הם נעלמו לעזאזל!

לונה..

New member
רגע, רגע

קודם כל קחי נשימה עמוקה. תנסי להרגע ולהכניס את העניינים לפרופורציה. יש אנשים שאוהבים אותך ואכפת להם ממך, בזה אני בטוחה. אולי כעת נדמה שהם נעלמו, זה קורה שאנשים קצת נעלמים לתוך החיים שלהם מדי פעם. הרי בכל זאת, את יודעת, לכל אחד יש את הצרות שלו. אם את מרגישה שאת צריכה תמיכה מחברים או ממשפחה או מאנשים מסויימים בכלל, למה שפשוט לא תרימי טלפון? תגידי "היי, בואו נלך לאיזה בית קפה, אני צריכה לאוורר את הראש/חייבת שיחת עידוד". זה מאוד הגיוני להזדקק לאנשים ומאוד לגיטימי להודיע להם שאת זקוקה להם. אם יש משהו שלמדתי בשנה האחרונה זה שרמיזות וציפיות מאנשים זה סתם בולשיט. אף אחד לא יכול לדעת מה את באמת רוצה ומצפה ממנו אם לא תגידי לו את זה. אז בואי דבר ראשון נתחיל בזה שאת יוצאת קצת להתאוורר. עם כל הכבוד למה שקורה עם סבתא והלחצים בבית, זה שתתפרקי לא יעזור לאף אחד. קחי את עצמך לחברה או שתצאו ביחד לאנשהו, מצדי שבי איתה בגינה עם קולה. אבל תדברי. תגידי מה שמפריע לך, תספרי לה על המאורעות של הימים האחרונים, על כל מה שגורם לך ללחצים ולמתחים. או שאפילו תצאי לקניות, תפנקי את עצמך קצת. תעשי הליכה, תקראי ספר. פשוט תנסי לשנות אווירה. עכשיו עוד דבר. שעמום אף פעם לא עושה טוב. כשמשעמם לך את מתחילה לחשוב וכשמתחילים לחשוב, חושבים תמיד דווקא על כל הדברים הרעים. למה? כי הכי כיף לבכות. זה הטבע של האדם. לא נכנס לזה יותר מדי, זה כבר פילוסופי. הפואנטה היא שאת צריכה למצוא לעצמך עיסוקים אחרים מעבר לבית ולמשפחה. משהו שיכניס לך קצת אור ושמחה לחיים, יגרה את השכל שלך וירגש את הלב שלך. משהו שתהני לעשות, משהו שהוא פשוט כיף. אז מה את אומרת לגבי איזה עיסוק שתמצאי לך לעשות בזמן החופש? אולי קיים איזה חוג שתוכלי להירשם אליו וללכת פעם, פעמיים בשבוע? עבודה? בייביסיטר אולי? מה לגבי קריאה? אולי תירשמי לספריה? זה אחלה דבר, אני גם מחזירה את המנוי שלי שבוע הבא. אין איזה ארגון חברתי כזה באיזור שלך שאת יכולה להצטרף אליו? הרצאות של סופרים, תערוכות של אומנים, משהו שיעניין אותך ויוכל למלא את שעות הפנאי שלך ותהני ממנו? תחשבי על זה, יש אינספור אופציות - את רק צריכה לבחור. מעבר לזה, יש לי עוד שאלה. אני מתנצלת אם הנושא נידון כאן בעבר, עדיין יש לי פערים רבים מפני שבזמן השירות לא עקבתי באדיקות אחרי מה שקורה כאן ועמך הסליחה. מה לגבי ייעוץ? טיפול מקצועי? גורם מבוגר אחר כלשהו שיכוון אותך? חשבת על זה? לסיום, אני רוצה להגיד לך שאת בחורה מקסימה, חזקה ואמיצה ואין שום סיבה מוצדקת שתגרום לך להרגיש כמו שאת מרגישה עכשיו, ומאוד חבל לי שזה המצב הנוכחי. מה אני יכולה לומר, תרגישי טוב מותק. ותחשבי קצת על מה שכתבתי, אני מקווה שזה יוכל לסייע קצת, אולי להוביל אותך למשהו אחר שיוציא אותך קצת משגרת היום יום המשעממת. לילה טוב

היי חברות יקרות-בוקר טוב לכן!

באתי לעדכן מה נסגר איתי... קראתי את כל השירשור המטורף הזה... ודי הייתי בהלם ממה שקרה איתי, הייתי בתוך בועה מגעילה כזו, שהסתירה לי את הכל מול עיני! ולכן גם היה לי קשה לקבל את כל ההודעות שלכן ולומר ``וואלה, הן צודקות!`` הייתי מאד מצוברחת! ואתן כאן הכי מקסימות הרגעתן גם כשהייתי הכי צינית בעולם! סורי אם פגעתי במישי תוך כדי.... ודיברתי עם שירוש שהיא באמת מאמי! (שירוש, תודה מתוקה!) והיא חיזקה אותי, עודדה, נתנה לי כלים להתמודד. ואז החלטתי שאני יוצאת לנקות את הראש(!) כמו שלונה אמרה...- אבל אין לי חברות אין לי עם מי לצאת, אז יצאתי לבד, אתמול החלטתי בדקה האחרונה לצאת לבד, לקחתי ארנק ו...ברחתי כל עוד נפשי בי! בשעה 5 נסעתי להופעה של חב``ד שהיתה באיצטדיון בלומפילד בת``א-היה פשוט כיף! קפצתי, השתוללתי, שרתי, שכחתי מכל העולם, פשוט התפרקתי ונהניתי מכל הלב והנשמה, הוצאתי את כל המרץ שהיה טעון בתוכי... וחזרתי ב2 בלילה, אבל היה שוה! וכל זה בזכותכן! אם לא אתן מי אני?! אתן נותנות לי את הכח! תודה חברות, אוהבת ומעריכה עדןןן.

מאמי אין על מה להודות

עשיתי את זה מהלב ומתי שרק תרצי אני פה בשבילך תמיד את ממש מתוקה ואני מרגישה שכיף לי לדבר איתך...אז המון תודה לך אוהבת שירוש תמשיכי לעדכן אותי מה קורה איתך אני מקווה שתפעלי לפי מה שדיברנו נורא חשוב לי לשא תישארי באותו מצב...מאמי יש לך כוח אולי נראה לך שלא אבל יש לך מאמי והמון!!!!

למעלה