מתוסכלת...

ellulli

New member
מתוסכלת... ../images/Emo4.gif

אז ככה.. אף פעם לא ממש כתבתי פה חוץ מלעזור לאחרים, מעבר לפעם אחת שלא הייתה מאוד מרכזית בחיי הפורום. בכל מקרה, אני כרגע מאוד מתוסכלת מחיי המין שלי, או חוסר חיי המין שלי. יש לי חבר מקסים שאני מאוד מאוד אוהבת כבר שנה.. יש לנו מערכת יחסים טובה עם אמון ועם תקשורת כנה והכל - ואני אומרת את זה כדי להבהיר שאנחנו מדברים על הנושא ומודעים לביעות של כל צד בעניין. הסיפור הוא שיחסי מין מאוד מכאיבים לי, לאורך זמן למרות שאני לא בתולה כבר שנה וחצי בערך. מהפעם הראשונה ועד הפעם האחרונה (שהייתה כבר די מזמן) זה תמדי כאב לי. בתחילת הקשר עם החבר הנוכחי פחות כאב לי והייתי אפילו מסוגלת לקיים יחסי מין יותר מפעם אחת ביום, מה שבאותה תקופה הסתמן כהתפתחות טובה מאוד, אבל התגלה כאכזבה. מהר מאוד זה הגיע למצב שמאוד כואב לי ובקושי אפשר לקיים יחסי מין פעם בשבוע. כמובן שהמצב התדרדר - נפשית ופיזית. מבחינה פיזית הכאב לא השתנה, לא החמיר ולא הקל מאז.. הוא אותו כאב, אבל מבחינה נפשית גם לי וגם לחבר שלי יש מחסומים רגשיים בעניין כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם. אני מפחדת מיחסי מין ומכל מגע מיני, והוא מאוכזב ומפחד להכאיב לי. הייתה תקופה שבה אני לא הייתי מסוגלת אפילו להתנשק איתו במשך יותר משתי שניות, ואז הוא ניסה לתקן ולשפר ואני לא הייתי מסוגלת. עכשיו אנחנו בתקופה שבה אני מנסה לשפר למרות הפחדים והכאבים, והוא לא מסוגל. מה שמביא אותי למסקנה שלי - אני לא יודעת מה לעשות. הייתי אצל גניקולוג שאמר שאין שום בעיה רפואית, פשוט להרפות את השרירים ולשים שמן ילדים. זה לא עזר - ניסינו ג'ל על בסיס מים - לא עזר. עוד מעט יש לי בדיקה אצלו שבה אבקש ממנו לבדוק את העניין שוב, ואם אראה שהוא לא מגיע למסקנה אחרת ולא מתייחס לעניין ברצינות אלך לרופאה שמישהי פה נתנה לי את המספר שלה והמיקום שלה. בכל מקרה - אני לא חושבת שיש בעיה רפואית אבל אלך לבדוק את זה. השאלה שלי היא לא רפואית, אלא נפשית. מה אני עושה? איך מתקנים? איך ממשיכים הלאה? איך אני מתקנת את הקשר הכל כך לא מיני שלנו כרגע ומחזירה אותו למלא להט ותשוקה כמו שהוא היה בהתחלה? (כמו שאתם יכולים לתאר לעצמכם זה משפיע גם על תחומים אחרים). מה אני עושה? סליחה על המגילה, אני מודה מראש לכל מי שרק קרא, ובמיוחד למי שגם ענה..!

סיון 1 23

New member
אני מניחה שהרוב יגידו...

"שאם את רטובה מספיק? יש מספיק משחק מקדים?" ובגלל שזה פזמון חוזר בפורום ואת בכל זאת מציגה את השאלה אז אני מאמינה שהתשובה לשתי השאלות היא חיובית... מה שכן יכול לעזור זה באמת נוזל סיכה (כן כן על בסיס מים כדי שלא יפגע בקונדום, מומלץ KY) ניסית? זה באמת יכול לעזור... ואם זה גם לא אז תפני לרופאת נשים... יש איזו סיבה מהעבר שיכלה ליצור טראומה?

ellulli

New member
אז זהו

שאני לא רטובה מספיק ואי קשר למשחק מקדים כי גם כשאנחנו עושים המון אני פשוט לא רטובה - משהו אינדיווידואלי אני מניחה. את הג'ל זה בדיוק מה שניסיתי זה ממש לא עזר.. אין שום דבר טראומטי בעבר.. אולי הגיל שלי (17 וחצי כרגע) אבל לא נראה לי שיש קשר.

לאלולי -

אם אינך נהנת מחדירה עד כדי כאב כדאי לנסות בינתיים דברים אחרים, כגון התמקדות בדגדגן. אני בטוחה שחבר שלך יבין את המצב. יחסי מין לא אמורים לגרום לכאב וחבל על ההתנסויות שלך כרגע, שעשויות לגרום לך להרתע יותר ויותר ממין (ומבן זוגך) ולקשר בין חדירה לכאב. את באמת מאוד צעירה ולכן לדעתי אין סיבה ממשית לדאגה, דברים עוד עשויים להשתנות ובגדול. התנסי בינתיים כאמור באוננות עצמית, ועם בן הזוג - בגירוי הדגדגן.

אולי הגיל אולי חוסר הניסיון

אולי זה פשוט עדיין לא מתאים לך. אם את עצמך מעלה את השאלה על גיל, יכול להיות שאת מרגישה בצורה לא מודעת "עדיין לא", גם אם נדמה לך ולחבר שלך ש"כבר הגיע הזמן". אולי תניחו לזה לזמן מה. תתמזמזו, תתחרמנו, תטלטפו, תעשו את כל ה"מסביב" שבעולם, עד שיגיע הרגע שתרגישי שאת ממש ממש רוצה ומשתוקקת. לי נשמע שגיל 17.5 והפעם הראשונה זה טיפהל'ה מוקדם מידי להחליט שיש בעיה קריטית.

ellulli

New member
בעניין הגיל

תראו, אני באמת צעירה מאוד, אבל אני לא חושבת שיש לזה קשר למוכנות. העלתי את זה לא מהסיבה הזאת של המוכנות, אלא אולי מבחינה גופנית. אני חושבת שאני מאוד מוכנה, אני לא פחדתי ולא מפחדת מסקס , רק מהכאב.. ואני פוחדת שאם יש בעיה, אז זה סתם יזיק יותר לחכות עם זה עד שאני אהיה גדולה יותר..

אבל נראה שהגוף שלך "מודיע" לך

שהוא לא מוכן. להיפך, דברים יכולים להשתפר, בעיקר בכל מה שמדובר במיניות האישה הגיל עושה את שלו. בגיל שלך חשבתי שאני פריג'ידית והייתי מאוד מודאגת, והיום אני נהנית מאוד מיחסי מין. אין צורך למהר בקיום יחסי המין, בינתיים יש מליון דברים שניתן לעשות במקום. האם הגעת לאורגזמה? אם לא, כדאי להתנסות בזה בינתיים, ולחקור מה מהנה ומגרה אותך ואיפה (לחוד או ביחד עם החבר). בדרך זו, כאשר תתחילי שוב לקיים יחסי מין, תרגישי הרבה יותר מוכנה ובטוחה.

ellulli

New member
זהו שזה הקטע

שבתקופות שפחות כאב לי, נהנתי מאוד. אני גומרת מהר ובלי בעיה, אבל זה בתנאי שאני לא מתה מכאבים לפני ומפסיקה את הכל, ואחרי הגמירה תמיד באים הכאבים ממילא.. לא יודעת זה נראה לי ממש לא קשור לגיל.. כי הרבה נשים לא נהנות מסקס או שכואב להן והן יכולות להיות גם מאוד מבוגרות. אני לא חושבת שזה קשור אצלי.. גם אני חשבתי הרבה םעמים על להפסיק לעשות סקס לכמה שנים, אבל זה נראה לי בריחה מהבעיה האמיתית, שכאמור לדעתי היא לא הגיל..

גם אם אכן מדובר בוגיזיסמוס

שהיא תופעה מאוד נפוצה אצל נשים (כ10% מהאוכלוסיה), היא ניתנת לטיפול וההמלצה הראשונית היא לחדול בינתיים מאקט החדירה. הנה משהו שמצאתי, מקווה שיעזור.

ellulli

New member
תודה רבה!

כל מקרה, אנחנו לא שוכבים, לא שכבנו מספר חודשים.. אבל אני עדיין לא בדיוק יודעת מה לעשות מעבר לזה.

היי, אין לך ממה להיות בתסכול...

חברה טובה שלי הייתה במצבך. אני יכול להמליץ לך על מה שנקרא "תארפיסטית מינית". בעיקרון, היא מלמדת שיטות נשימה נכונות להפגת החשש הנפשי-גופני, לידידה שלי זה עזר, בד בבד שהיא השתמשה בשרותיי כ"סרוגייט"( לא מוסמך...) מסתבר שהפעילות של נשימות נכונות מאוד הרגיע אותה והיא הצליחה להתגבר על הוגיניסמוס שהיה לה( אני חושב שאולי יש לך וגיניסמוס( שזה בעצם, חשש מפני מגש אשר גורם להתקשחות שרירי הנרתיק וכתוצאה מכך לקושי וכאב בחדירה ). חשוב מאוד שאת והחבר שלך תמשיכו במגע, לאט לאט, לא חייבים להיות עירומים, תתחילו בלחקור אחד את השני תוך שימת דגש עלייך. כאשר תמצאו מקום שנעים לך, תתמקדו בו וכך תמשיכו הלאה, חשוב לבנות מחדש את הביטחון המיני וזה ישפיע במידה מסויימת על חששותייך ממגע מלא. נוסף לכך, ממליץ ללכת לרופאת נשים ולא לרופא, מכיוון שאולי יהיה לך קל יותר לדבר איתה וכן מן הסתם היא מכירה טוב יותר את נפש האשה. מצטער על האורך.... פירסס

s e l e n e

New member
קרה לי אותו הדבר

כשהייתי טיפה יותר מבוגרת ממך (אוי, כמה שאני מרגישה זקנה). אני ובן-זוגי דאז תפסנו אומץ ואחרי שיחה עם רופאת הנשים הלכנו לרופא סקסולוג. אבל לפני זה אני מסכימה עם פירסינג: בדיקה נוספת אצל רופאת נשים, דעה שניה לעולם לא מזיקה.

ellulli

New member
והסקסולוג

עזר לך? איך הבעיה נפתרה? דיברתי עם חבר שלי על כל הנושאים האלה, אבל כמו שאמרתי כרגע הוא לא ממש מתמודד עם המצב.. זאת אומרת אני מרגישה שאני מתמודדת לבד עם הכל ובגלל זה מאוד קשה לי. אני רציתי ללכת לרופאת נשים, לסקסולוגית, להכל - והוא לא ממש מביע דיעה על למי ללכת.. בקיצור, הבעיה נופלת עלי ואני לא מסוגלת להתמודד איתה לבד - להחליט למי ללכת ומתי ולמה ואיך - ולכן זה פשוט נדחה ונדחה..

גלית35

New member
אני מסכימה עם האחרים שכנראה../images/Emo20.gif

את עדיין לא מוכנה נפשית. מכל מה שכתבת המשפו שהכי תפס לי את העין ונקרא לי הכי חמור הוא:"הייתה תקופה שבה אני לא הייתי מסוגלת אפילו להתנשק איתו במשך יותר משתי שניות" להנשתק זה לא כואב-ולא כל נישקה וליטוף חייבת להסתיים בחדירה.... תבררי באמת בקופת החולים שלך אם יש סקסולוג לנוער בהצלחה

מתוסכלת...

אשמח לדבר איתך במסרים... זה עניין מסובך ואני חושבת שאני יכולה לעזור לך לפחות קצת כי בעצמי הייתי במצב הזה ויצאתי ממנו. אם את מעוניינת תפני אלי במסר

l i r u s h

New member
אני רק יכולה להגיד לך...

שיש לי בעיה דומה=/ וגם אני השתמשתי ב KY הוא דווקא מאוד עוזר אבל מפנים אני מרגישה כאילו יש לי פצע ששורף...בכל מקרה אמרו לי שזה פסיכולוגי...שמרוב זה שכואב את מפחדת ואז יש מעגל כזה של פחד וכשפוחדים אז אי אפשר להמשיך הלאה...תנסי לא לחשוב על כלום ולתהרכז אך ורק בזה ולא בשום דבר אחר ותנסו את כל השיטות המקדימות שיש בעולם אצלי בחלק מהפעמים זה עובד...

l i r u s h

New member
אגב,זה חשוב

תעשי כל מה שאת יכולה במהירות (וגם אני) כדי לפתור את הבעיה אחרת זה יגרום לך הרבה כאב פיזי והרבה סבל נפשי כי הכל נופל עלייך והחבר לא מביע את דעתו אז כדאי שתלכי ותתקני את זה-למען עצמך ושלא יהיו לך נזקים אחר כך...

ellulli

New member
רגע ואת לא

הלכת לסקסולוג או משהו? הבעיה שלך היא כמו שלי?

l i r u s h

New member
מצטערת על האיחור בתשובה

אני עד היום לא הלכתי כי הייתי חיילת ובצבא את יודעת הטיפול לא מי יודע מה עכשיו אני מחפשת רופא טוב ואני אלך

למעלה