מתוסכלת...

נראה לי...

שהבעיה המרכזית שלך זה פחד. עצם העובדה שכואב לך כל פעם את מפחדת להגיע למצב אינטימי בגלל האסיציאציה לכאב. את צריכה קודם כל לגלות מה גורם לכאב כי נראה לי שזו בעיה פיזית ולא נפשית.

ellulli

New member
צודקת

כרגע הבעיה שלי היא במאת פחד מסקס ואנ מודעת לזה.. הענין הוא שמהפעם הראשונה כאב לי - לא יכול להיות שזה רק פחד..

היי חמודה ../images/Emo13.gif

כדאי לפסול כל בעיה פיזית מוכרת כדי להתמקד בעיקר. מנקודת ההסתכלות שלי הכל קשור ממילא, ואין כזה דבר בעיה שהיא רק פיזית, או הפוך, אבל כדאי בכל זאת לשלול את כל הדברים שהרפואה המערבית מזהה, פשוט כדי לדעת. ברגע שאת יודעת מה אין לך
אז את יכולה לגשת למה שכן. יש המון דרכים, גישות, שיטות, נתיבים, לגעת בפחדים, בכאבים ובקשיים שונים פנימיים של אדם. אשמח לתת מידע או כאן, או במסרים, אם תביעי נכונות לעזור לעצמך בהקשר הזה...

ellulli

New member
עונג..

תראי, אני מסכימה איתך מאוד על שהכל קשור ביחד - הפיזי והנפשי. גם אני חושבת שכדאי לפסול קודם את הפיזי, ואני גם די בטוחה שזה לא פיזי. אבל מה אני עושה עם הקטע הנפשי?

המממ...

זה טיפה קשה לענות על זה ככה, דרך מילים בפורום. אבל אני אנסה לתת כיוונים. הצעד הראשון מבחינתך כבר נעשה, אמרת שאת רוצה עזרה
אם את באמת רוצה עזרה, תמצאי אותה הרי
. אני אישית מציעה להסתכל יותר על האדם ופחות על השיטה בה הוא עוסק. כלומר, חשוב למצוא אדם שסומכים עליו ומתחברים אליו ולהיעזר בו. ישנם מטפלים מדהימים בכל מיני תחומים שיכולים לתת לך יד וביחד להתיר קשרים ולעשות יותר חופש בתוכך. המגוון הוא אדיר וטוב שכך, תוכלי לבחור מה שמתאים לך. אני יכולה לכוון אותך יותר במסרים, אם תתני לי עוד פרטים, או אם תרצי וזה נוח לך , אז אפילו כאן
איך שתבחרי

למעלה