מתוך שעמום

מתוך שעמום ../images/Emo128.gif

"אני לוקח את הגיטרה ומנגן לך דרך הידיים את נשמתי...." "לפעמים אני שוכח איך התחלנו מול ירח את היית כבר בת 21...תסכלי על הירח שם יש כבר היינו בני 30 וכמה וחודש רגישים כמו שתי עדשות של משקפי שמש...אל תכבי לי את הרדיו הישן אל תרדמי לפני שאני אשן אל תכבי את האור לפני שנקשיב לו עוד רק במאי אחד מאיזה ארץ רחוקה יעשה ממך סרטים הוא כבר לא שם הוא בדינגוף עכשיו ואת תרקדי בג´ינס שלך אני על הבמה שלי אלמד....היום היא כבר לא שלי מישהו אחר מנגן עלייה אוווו...את זוכרת איך בגלגל ענק ...ברכבת השדים אולי את זוכרת....איך האהבה הישנה שלי איתך ברחה לי בואי נלך לקחת אותה כי אף אחד לא נוגע בה....אל תבכי לי כי זה כבר לא כואב זה לא ייכאב כי זה כבר הסתדר לשנינו אני גם לא מבקש יותר מדיי מאף אחד...רק את הגשם ואת הירח שישאיר לנו במקומם שלא ייגע בהם...את לא יודעת איך השתנית מאז הפגישה האחרונה שלי איתך וזה היה אולי אולי אולי משהו כמו בעשרים וארבע בדצמבר 1965....חלפו עברו 30 שנה מאז...הנה אני כאן נוסע לאן לאן אל תנחשי איפה אני כי גם אני לא יודע לאן לאן איפה את עכשיו רק אלוהים יודע....איך פעם כשהיינו בני 19 היית חוזר עם פס בלילה היית שר לך נה נה אוו את זוכרת איך הייתי שר לך נה נה...חבל שלא רואים אותך ברדיו נה נה נה ...אני עכשיו מחפש לי רק טיפת אהבה... ואני מדליק ת´אורות ואני רוצה לראות
איפה את איפה את איפה את... יש לי מקהלה יש לי מקהלה...איזו מקהלה יש לי תגידו לי איזה יום היום!! אם הידיים שלכם מכונות הנה הוא בא שמעון בוסיקילה וכולו עשוי מנגב מנתיבות.... אתם מוקלטים לגלי צה"ל...הייתי שר לך נה נה אוו איזה יופי...נה נה נה נה...נשמע אותכם עד הקצה ו.....נה...נה...

למעלה