שימו לב! אני החלטתי שגייל נמצא פה על הבמה! מי מוצא אותו?
P PretTy LiTtle DittY New member 11/9/03 #27 ../images/Emo12.gif הוא... הוא... ה...שלישי.. שני... מהצד/אמצע... בעעע!!! אני מוחה!!! הוא לא שם
P PretTy LiTtle DittY New member 11/9/03 #31 אבל לכולם שם יש סומבררו../images/Emo5.gif אני מאוד מנסה למחוק עכשיו מהראש תמונה של גייל עם סומבררו... פריקי...
אבל לכולם שם יש סומבררו../images/Emo5.gif אני מאוד מנסה למחוק עכשיו מהראש תמונה של גייל עם סומבררו... פריקי...
ס סילביא New member 11/9/03 #25 לא את...... אבל תרגישי חופשי להמשיך לשים תמונות שלו.... אוף! גם כשהוא ישן הוא נראה טוב עוד!
P PretTy LiTtle DittY New member 11/9/03 #28 ../images/Emo68.gif יש לי מצברוח טוב ואני רוצה לעשות מעשה נחמד אז הנה
P PretTy LiTtle DittY New member 11/9/03 #32 והאמת שזה בשביל האושר שלי../images/Emo26.gif התמונה שאני הכי אוהבת
ס סילביא New member 12/9/03 #39 בעודי מנקה את הריר מהמקלדת.... אוח אוח אוח הוא פשוט יפה מדיי בשביל להיות אמיתי!!! עוד! בחיי התגעגעתי לפורום...ולשרשורי התמונות
בעודי מנקה את הריר מהמקלדת.... אוח אוח אוח הוא פשוט יפה מדיי בשביל להיות אמיתי!!! עוד! בחיי התגעגעתי לפורום...ולשרשורי התמונות