מתוך "פנאי פלוס"...

netaK

New member
מתוך "פנאי פלוס"...

|]רסומת סמויה
| כתבה על זה שרכשו כבר סופרנוס הבית הלבן חברים וכו'... "...ומה יקרה עם יתר הסדרות האבודות? זה יכול לקחת עוד קצת זמן, אבל כולם- כוללר ד"ר קרטר, לורליי ורורי, ג'סטין ובריאן ולארי ודייויד (?) -ימצאו את דרכם ארצה. למעשה, "טלעד" ו"קשת" לא היו היחידות שניהלו מגעים עם אולפני "וורנר" הן פשוט היו הראשונות שסגרו עסקה" אם להם יש תקווה גם לנו מותר שתהיה תקווה

netaK

New member
אההה יש עוד בהמשך...

זה סתם התזכורות בכתה לגבי ה"גש... "..ב"וורנר" עשווים להורי לרף ריאלי את מחירי הסדרות הללו (הפחות מדוברות)- כגון "בנות גילמור", "הכי גאים שיש"- ולמצוא להן בית בערוץ נישה ישראלי כלשהו." ופסקה אחרונה: " דבר אחד בטוח- הסדרות הטובות יחזרו אלינו הביתה, אבל הרבה פחות דולרים ישובו לארץ מולדתן."

רינת4

New member
וגם: שרון עושה לנו פירסום...

זה קשור באיזו שהיא צורה עקיפה שכזו.... בכל מקרה הרווקה של המדינה אמרה לרייטינג שהג"ש היא הסדרה השנייה האהובה עליה: "כי ראיתי את הפרק הראשון ולא יכלתי להפסיק. אני מכירה הרבה בקהילה ויודעת שתןכנית כזו עושה להם טוב...." ובלה בלה בלה(כי יש המשך, אין לי כח להעתיק). (מתוך "רייטינג") מה אתן אומרות? פירסוםפ טוב או פירסום רע?

סילביא

New member
אז היא לא עד כדי כך סתומה

עד עכשיו החזקתי ממנה בעלת מנת משכל כשל נעל של פרחה...עכשיו היא עלתה רמה...כנראה שהתא מוח היחיד שלה חזר לפעולה... הכוונה ל "קחי אותי" כמובן.....כל יצור (מפגר ככל שיהיה) שאוהב הכי גאים מקבל נק' זכות אצלי. יוווווווו אני ממש שמחה...אז אולי כן יביאו את הסדרה ...

ayaliar

Well-known member
אני לא מכירה אותה

כי אני לא רואה את התכנית אבל זה ממש לא סותר. היא יכולה להיות בעלת מנת משכל של נעל של פרחה ולאהוב את הג"ש. אני מכירה כמה כאלה.

רינת4

New member
חחחחח...משהו בסיגנון:

"אם שרון אומרת אז שרון צודקת"..? אני לא בוטחה שזה פירסום טוב כי כמו שיעל אמרה- גם אני לא ממש תופסת ממנה כאחת שהייתי מקשיבה למשהו שהיא אומרת ופועלת ע"פ זה אבל אולי היא באמת לא כל כך טיפשה...

סילביא

New member
איה שיכנעה אותי

כי ככה זה מסתדר לי יותר: היא טיפשה והיא עדיין אוהבת את הכי גאים שיש.....גם לטפשים מותר לחיות אבל למההה??????? למה לזרוק גם את רודריגו וגם את יגאל????? בנוסף לטפשה גם עיוורת?

ayaliar

Well-known member
גם אני הייתי זורקת את רודריגו

עם כל הכבוד, הוא תינוק

סילביא

New member
הלו! תירגעי שם מעליי

הוא לא תינוק הוא גבר נאה בן 22 (אויש הוא אפילו צעיר ממני) אבל הייתי עושה לו כמה טובות ברצף.....בסך הכל הפוסטמה לא באה לחפש אהבת אמת אז אם כבר סטוץ, שיהיה עם הבחור הכי חמוד שם חוץ מזה שאין לי כלום נגד פדופיליה (כל עוד הקטין עבר את גיל 18) אוייי הוא מהמם והוא כמובן ברשימת ה "בעלים לעתיד" שלי

ayaliar

Well-known member
היא צריכה לחלוק דירה במשך שנה

עם הסטוץ הזה. ילד בן 22 איתך בדירה זה לא רעיון טוב במיוחד

סילביא

New member
זה רעיון מצויין

מיוחד אם הוא נראה כמו אהובי... חוץ מזה שהשנה אני חלקתי דירה עם ילד בן 22...... טוב אבל הוא נהיה בן 23 אחרי כמה חודשים...ואני התחלתי את השנה בת 23 ככה שאולי יש משהו במה שאת אומרת בכל אופן...צריך למצוא את הקוד הגנטי של רודריגו ולעשות עוד כמהו..כמו דולי, רק רודריגואים

סילביא

New member
אבל אבל

בואו נגיד שאני מבינה שרודריגו לא מספיק מבוגר (הייתי אומרת בוגר אבל יחסית אליה הוא מאוד בוגר) בשבילה.. אז... מה עם יגאל?!?!!?!?!? הוא מקסים במקומו היא זרקה אותו והשאירה את יואב "אני יודע לצטט פסוקים מהתנ"ך ואני חושבשזה הופך אותי לשנון".. אז הוא דוגמן, אז? יגאל כל כך הרבה יותר חמוד ממנו...שלא נדבר על בוגר טוב נו אני מקווה שגדי יקח

רינת4

New member
תיקון: היא לא חולקת איתו

דירה. בסוף היא עוברת לשם לבד. אני יודעת שהיה חוזה אבל היא החליטה לצפצף עליו, מסתבר...

ofrikit

New member
חחח

כלבה... דעתי היא שרודריגו לא כזה משו בכלל ועוד הדיבור שלו כול כך מעצבן,אז באמת כול הכבוד לה וכן היא הכי טיפשה שהיא זרקה את יגאל הוא היה הכי מתאים לה לפי דעתי,יש בה טמטום כלשהו.. אבל מקסימום לא ילך,לא נורא!

tulchi

New member
לא בא לי רנדי אפילו טיפה

אבל תדמייני שהוא עומד פה בצד שמאל

למעלה