מתוך סיור ב PARAMOUNT STUDIOS מי מזהה את הבניין והסצינה?
מ מכור לסיינפלד New member 23/1/09 #3 זה לא הבניין שבו גרים דייויד פאדי ומיקי ? בפרק האחרון הם ארזו מזוודות ונסעו למשפט, ורק אז התברר שהם גרים ממש באותו בניין, רק בכניסות שונות. אם אני לא טועה, זה הבניין הזה (אבל אולי אני כן טועה...)
זה לא הבניין שבו גרים דייויד פאדי ומיקי ? בפרק האחרון הם ארזו מזוודות ונסעו למשפט, ורק אז התברר שהם גרים ממש באותו בניין, רק בכניסות שונות. אם אני לא טועה, זה הבניין הזה (אבל אולי אני כן טועה...)
B bart simpson75 New member 23/1/09 #4 אם תסתכלו טוב על הבחור שיושב עם האופניים על מדרגות הבניין הסמוך, תראו שהוא מזכיר קצת את השומר מהחנות של דוד של סוזן, זה שג'ורג' הביא לו כיסא נדנדה ונרדם כשהיה שוד...
אם תסתכלו טוב על הבחור שיושב עם האופניים על מדרגות הבניין הסמוך, תראו שהוא מזכיר קצת את השומר מהחנות של דוד של סוזן, זה שג'ורג' הביא לו כיסא נדנדה ונרדם כשהיה שוד...
B bart simpson75 New member 24/1/09 #6 אולי זה הבניין שבו גרה חברה של ג'רי בריברסייד, אזור הפעילות של "הקוטם" או "הבן של אבא"...
O Optimus_Prime New member 25/1/09 #8 הבית של משפחת רוס חשבתי על זה כשראיתי את הכניסה, ואחרי שאמרת "סצינה היסטורית" זה חייב להיות זה המארבל ריי
הבית של משפחת רוס חשבתי על זה כשראיתי את הכניסה, ואחרי שאמרת "סצינה היסטורית" זה חייב להיות זה המארבל ריי