מתה מפחד...

במבי999

New member
הי דפי

נשמע שאת מוכנה לקרב... כמו שצריך. גם אם נפסיד בקרבות לבסוף במלחמה ננצח! מקווה שיעבור מהר ובקלות.

דפי 30

New member
אני רגע לפני המחזור וכל פעם שאני...

עושה פיפי כואב לי (לא ברור לי אם זה רחם או שלפוחית השתן, מרגיש יותר שלפוחית...) זה קצת מלחיץ אותי... מישהי מכירה?

אורטל262

New member
זה קורה גם לי

ככה אני יודעת שהמחזור מגיע ,בד"כ לפני מחזור אני נהיית ממש צמאה ואני שותה הרבה ומתנפחת ואז יום לפני המחזור יש לי לחץ בשלפוחית ואני חייבת לעשות פיפי כל איזה חצי שעה , זה כאילו ממש לוחץ ואני לא יכולה להתאפק . ככה הגוף שלי משחרר את הנפיחות ואת הנוזלים .

liats80

New member
כואב או שורף?

איזה מין כאב? איך הוא מרגיש? שורף? לוחץ? דוקר? תראי יכול להיות שזה תחילה של דלקת בשלפוחית שלא קשורה לאנדו - בדר"כ דלקת בדרכי השתן גם שורפת ולא רק כואבת. מצד שני יכול להיות שזה כן קשור לאנדו ושיש איזשהו מוקד שם. לי היו בזמנו כאבים ממש כמו אלו של דלקת בדרכי השתן רק שלא שרף לי בכלל. אבל כן היתה לי הרגשה שאני לא מסוגלת לעשות פיפי. זה עבר אחרי שהסירו את המוקד על השלפוחית בניתוח הראשון. קודם כל אני ממליצה לך לשתות הרבה (אפילו שאז צריך לרוץ לשירותים יותר וזה כואב). אם זו דלקת בדרכי השתן אז זה אחד מהטיפולים הראשוניים. מעבר לזה, אם לא ברור לך מהם בדיוק הכאבים אז כדאי לראות רופא. תרגישי טוב!

דפי 30

New member
זה..

לא שורף רק כאב כזה שדומה לכאב מחזור חד אבל ממש נמוך. לא משהו שימנע מבעדי ללכת לשירותים אבל מטריד. אולי באמת יש שם מוקד ויסירו אותו בניתוח הקרוב אוטוטו... סתם זה הלחיץ אותי כי מצד אחד אני חושבת על עוד מוקדים ומקבלת סחרחורת מהמחשבה (כאילו מה קשור שלפוחית עכשיו...) מצד שני אני אומרת לעצמי שגם ככה ירדימו אותי אז מה זה משנה כמה מוקדים?... העיקר שזה בדרך החוצה. יאללה רוצה כבר להיות אחרי המחזור והוא לא מגיע... (הוא מותח אותי..)

דסי31

New member
דפיל׳ה

לא רוצה להלחיץ, אבל זה בדיוק הכאב שיש לי עכשיו באשפוז, מעין דלקת בדרכי השתן שהתחילה עם המחזור... כל פעם שאני הולכת לשירותים זה מין כאב חד בצד שמאל-אמצע למטה שממש כואב, לפעמים עד כדי מצב שאני לא יכולה לתת שתן. לא בהכרח שזה המצב אצלך גם, אבל כדאי שתיידעי את מי שמבצע את הניתוח שיחפשו גם שם מוקד, למקרה הצורך. עד עכשיו לא ראו משהו שקשור לאנדו ולדרכי השתן? בכל מקרה גם אם זה סתם דלקת, באמת כדאי לשתות המון המון, ובעיקר מים, לא ממותקים או מוגזים, כי זה מנקה את המערכת ועוזר בוודאות. יש גם שעוזר להן מיץ חמוציות, אבל לי פחות עזר. בהצלחה ותרגישי טוב!

liats80

New member
חמוציות

אמורות לעזור לדלקת בדרכי השתן. אבל לא עוזרת לכאבים שנובעים ממוקדי אנדו.

chocolata1

New member
גם חופן אגוזי מלך טריים ביום

הם מעולים לתפקוד הכליות

liats80

New member
אוקיי

אבל תעקבי אחרי זה ואם תהיה הרעה אז תפני לרופא. כמובן שכמה שפחות מוקדים יותר טוב. פשוט בגלל שהמצב טוב יותר כשהאנדו לא מפושט וגם הניתוח פשוט יותר. אבל זה נכון שאת מבחינתך ישנה ובניתוח לא תרגישי כלום. בכל אופן מומלץ באמת לציין את הכאב הזה למנתח כשאת משוחחת איתו. ליאת.

פז08

New member
בהחלט יכול להיות קשור לאנדו

וחשוב שתיידעי את רופא האנדו שמטפל בך. כתבת שאת לקראת ניתוח, חשוב שתיידעי את הרופא המנתח. אולי ירצו לעשות לך בדיקות נוספות לפני הניתוח..... תרגישי טוב

זואילי

New member
מה שאמרו הבנות

תדווחי לרופא האנדו, ותמיד את יכולה גם בלי קשר לבקש מרופא המשפחה בדיקת שתן ותרבית לראות שלא מתפתח משו. (תעקבי אחרי חום). דרך אגב, אצלי כשזה כן היה קשור לאנדו (כי היה לי מוקד שנכנס לשלפוחית) - אז בזמן ווסת היתה לי עצירת שתן. משכך כאבים היה "פותח" לי את הצנרת ומקל על הכאב מהסוג הזה. אבל כמובן - הכל שאלה של ממה זה נובע.. שיעבור הכי נסבל שאפשר

למעלה