מתה מפחד...

דפי 30

New member
מתה מפחד...

הי בנות יקרות... אז אחרי שהצלחתי (כנגד כל הסיכויים) לסיים שלוש חפיסות יסמין רצופות בלי לקבל הגיע הזמן למחזור כי הניתוח מתקרב וזו הדרישה של הרופא (מכיוון שהדיכוי מטשטש את כל מה שצריך להיות ברור.) נשארו עוד ארבע גלולות ואני במתח שאני לא יכולה לתאר. אני ממש מרגישה שחודשיים וחצי הייתי בחופש מהחיים הקשים של האנדו וכ"כ לא בא לי להיזכר איך זה. אני מפחדת שבגלל שלא קיבלתי כ"כ הרבה זמן זה ימית אותי... (מחזור אחרי שלושה חודשי דיכוי קשה יותר?) ד"ר דולברג נתנה לי מרשמים לאוקסיקוד שנתנו לי במחזור האחרון (כשהייתי מאושפזת שלושה ימים) וגם לסוכריית מורפיום (מישהי מכירה אותה? זה עובד? אני מפחדת שזה רק ימסטל אותי ולא יעזור לי מבחינת הכאבים...) בקיצור הצלחתי להדחיק עד עכשיו ולחיות את הרגע אבל אתמול נשברתי. אני ממש בסטרס... אוף...

liats80

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo5.gif

באמת מלחיץ. בעקרון, הדיכוי אמור להרגיע את האנדו מעט ולכן הייתי מצפה שדווקא מחזור אחרי דיכוי לא יהיה קשה כמו מחזורים רגילים. מצד שני נראה לי שכיוון שעבר זמן מאז הפעם האחרונה בה קיבלת מחזור אז ההרגשה שלך תהיה של כאב שלא הכרת. אני מקווה שבנות נוספות יענו לך כי ל אין ניסיון עם דיכוי ממושך ויכול להיות שאני טועה. בכל אופן, טוב שהצטיידת. אני מאמינה שהמורפיום יעזור גם לשכח את הכאבים ולא רק ימסטל. אחרת לא היו נותנים אותו. אין לי כ"כ איך לנחם אותך. אני מאוד מבינה את הפחד והלחץ לקראת המחזור הקרב. אבל אני מקווה שבאמת התרופות שקיבלת יעזרו ושהניתוח יעבור בהצלחה ויהיה לך שקט מהכאבים לתקופה ארוכה.

ליאל ד

New member
מהניסיון האישי

אצלי אחרי דיכוי - מחזור פחות כואב מאשר בתקופה ללא דיכוי. יכול להיות שדיכוי מדכא חלק מהמוקדים או מעט את פעילותם אבל המחזור פחות כואב - הלכתי לעבודה עם כדור נקסין אחד בלבד!!! מקווה שהרגעתי קצת!

narkis18

New member
דיווח עדכני ../images/Emo13.gif

אני בימים אלו ממש במחזור, אחרי 3 (או 4...?) חודשים של דיכוי רצוף. לא כי אני רוצה, או צריכה, פשוט כי הוא החליט להתחיל בלי לשאול אותי לפני איזה 3 שבועות, ואחרי שניסיונות שכנוע עצמי של "אם אני אתעלם זה יעבור" לא צלחו - לא נותר לי אלא לעשות הפסקה של שבוע בגלולות. אין ספק שיש כאבים (למרות שאצלי יש גם אדנומיוזיס, אז בכל מקרה יש לי כאבים במחזור, אע"פ שאני אחרי ניתוח), אבל משככי הכאבים עוזרים מעט יותר מבעבר. הייתי רוצה לעודד ולומר שזה ממש הרבה יותר טוב, אבל זה לא... אבל שוב - כל אחת והמחזור שלה. יכול להיות שלא יכאב לך כמו בעבר.
עכשיו בגללך אני מפנטזת על סוכריית-מורפיום ומסתכלת על האדקס שלי במבט מאוכזב
שיהיה מחזור קל!!

דפי...

אני בהחלט מבינה את הפחד שלך, אבל נראה שציידו אותך היטב
מקווה שיעבור בקלות, או לפחות לא באופן חריג מידי... מקווה שתופתעי לטובה...

בוקר טוב דפי

כמובן שאצל כל אחת זה אחרת..כמובן שלא נעים והזכרונות הם משהו שהיינו רוצות לשכוח ....אבל דווקא בגלל שיש לנו זיכרון קשה וכואב אנחנו מצפות לגרוע ביותר....לפעמים יש הפתעות ואחרי זמן השד פחות נורא....לפעמים השד מביא הרבה יותר ממה שידע בעבר. אני לא אוכל להרגיע אותך אבל אוכל לומר לך שבהפסקות המעטות שאני עשיתי היו גם וגם היו כאלה שעברו באי נוחות...והיו כאלה שכן היה צריך לקחת איזה כדור. דולברג ציידה אותך....ואני מקווה שיעבור סביר....לא מכירה את סוכריית מורפיום ... הסטרס והפחד הם טבעיים....ואנחנו כאן כדי להיות איתך...

דפי מקסימה!

הפחד מהלא נודע הוא הכי גרוע.. אני מאחלת לך שתתבדי, ושהמחזור יהיה קל יותר ממה שאת מצפה לו. ואחותי.. סוכרית מורפיום? רק בשביל זה אני אשקול לבקש דיכוי
בטא, שאתמול סגרה שבוע של מיגרנות וכאבי תופת מהגיהינום

אורטל262

New member
היי דפי

תראי במקרה שלי קיבלתי מחזור נוראי! מלא דם , מלא גושי דם (סליחה על התיאור) ולא יצאתי מהמיטה 3 ימים פשוט כמו מתה וזה עוד עם המשככי כאבים (סליחה אם הפחדתי אותך) . אבל כמו שזק והבנות רשמו לך את יכולה לראות לפי הסיפורים שכל אחת מגיבה באופן שונה ויכול להיות שהפעם זה לא יהיה כ"כ נוראי וגם אם כן את מוכנה לזה מראש עם משככי כאבים שהם מאוד מאוד חזקים אז אין לך מה לדאוג . לגבי המורפיום אין לך מה לפחד מלהיות מסטולה ובכל זאת להרגיש כאב כי המורפיום חזק חוץ מזה שלפעמים זה גם נחמד לרחף קצת ולדמיין שטויות ולא להרגיש כאב (בפעם הראשונה שלקחתי מורפיום חשבתי שאני צב )
אז אל תדאגי ותנסי לא לחשוב על זה חוץ מזה שהניתוח ממש מעבר לפינה ואנחנו פה כדי לתמוך . תרגישי טוב חמודה ומקווה שיהיה בסדר !!

דפי 30

New member
אורטל

את מדברת על מחזור אחרי גלולות רצוף? כמה זמן לקחת ברצף?

דפי 30

New member
התייעצות חשובה...

איזה לחץ... אני אמורה לקחת מחר (יום שלישי) גלולה אחרונה אחרי שלוש חפיסות רצופות והודיעו לי שיש לי משהו ממש ממש חשוב בעבודה ביום חמישי (תכננתי כמובן לשכב בבית בזמן הזה וללקק סוכריית מורפיום על מקל. נשמע פסטורלי- NOT...) מה שחשבתי זה להמשיך לקחת עוד שתי גלולות ואז לקבל. אני צריכה להתייעץ עם הרופא שלי. מישהי עשתה את זה? (אם זה גם ככה גלולות ברצף אז כמה זה משמעותי בכלל?...) חוצמזה רציתי לשאול את המבינות בגלולות... האם אחרי הפסקת גלולות ברצף מקבלים ממש יום אחרי ההפסקה או שזה לוקח יומיים שלושה כמו אצל "נשים רגילות"...? באמאשלי אני מרגישה שאני מתכוננת לקרב בעין תחת...

דפי 30

New member
ותודה לכל המקסימות שעודדו אותי

אין עליכן. מעריכה כל אחת ואחת מכן על תשובתה העוטפת והמחזקת!!

זואילי

New member
גשאני מפסיקה לוקח לי בד"כ

4 ימים ואז מקבלת. לא יודעת איך זה אצל אחרות, ובטח שלא אצל רגילות

תשובות שמבוססות על נסיון אישי שלי

אני ממש לא לוקחת בכפולות של 21. אני לוקחת תקופה של שלושה- ארבעה חודשים עד שאני מרגישה שהגוף לא יכול יותר (בטן מתנפחת, כאבי בטן תחתונה) ואז אני עושה הפסקה ההפסקה בהחלט מתוזמנת כך שהימים הראשונים יהיו תמיד שישי- שבת (כדי לא להפסיד עבודה). כך שמהנסיון שלי לא נראה לי שתהיה בעיה שתקחי עוד שתי גלולות. מצד שני גם לא נראה לי שאם הגלולה האחרונה בשלישי- תקבלי ביום חמישי (תחשבי על זה ככה- רק ברביעי הגוף בכלל מבין שעשית הפסקה) אני אישית מקבלת מחזור אחרי שישה ימים מהגלולה האחרונה.

ליאל ד

New member
3-5 ימים אחרי הפסקה

פעם אחרונה לא בדיוק הקפדתי ולקחתי יותר מ-3 חפיסות כי בדיוק היינו בחו"ל ולא יכולתי להרשות לעצמי להיות במחזור. אז "גלשתי" לחפיסה רביעית (2-3 גלולות) ואחר כך עשיתי הפסקה כי הרגשתי שאני ממש צריכה לקבל. והמחזור הגיע כעבור 4 ימים. שיהיה בהצלחה!

דפי 30

New member
לא אישרו לי בקופה את הסוכריות מורפיום...

הרוקחת הראתה לי שזה מאושר בקופה אך ורק לחולי סרטן ושצריך שהרופאה (ד"ר דולברג) תמלא בקשה מיוחדת ובלאגן וכאב ראש ואין לי כח ליפול עליה עם זה עכשיו... החלטתי בסוף שאסתפק באוקסיקוד בשאיפה שזה יספיק ואחזק בוולטרנים... אני מתה מפחד. אני יושבת עם סטופר פנימי לפני הצונאמי. איזה מטורף ולא הגיוני זה להיות בכזאת אימה לקראת משהו שהוא כביכול כ"כ טבעי, מחזורי ואנושי (או שלא...) אבל זהו, אתמול לקחתי גלולה אחרונה. בימים הקרובים מחזור אחרון ואז ניתוח... תחזיקו לי אצבעות... נ.ב כמה נורא לדעתכן לשתות כוס יין הערב? יחמיר?... (איזה לא קשורה אני)

למה שכוס יין תחמיר את המצב?

(מתנצלת על הבורות..) אוי, איך שאני לא מקנאה בך! נותר לי רק להחזיק לך אצבעות שיהיה הרבה יותר קל ושפוי ממה שאת מצפה. הצלחת להעביר דרך הכתוב את כל הפחדים והחששות, ובא לי רק לחבק אותך, בתור מי שמכירה את הסיוט הזה מקרוב. בהצלחה בכל!!!!!!

דפי 30

New member
כי בתכלס אלכוהול לא להיט לאנדו

ככה אומרים בכל מקרה (נטורופטיה וכאלה...) בסוף לא שתיתי (הייתי אמורה לצאת ובוטל...) תודה על החיבוק החם! מקווה לעדכן עידכונים טובים בהקדם...

במבי999

New member
דפי איך את מרגישה?

המכשפה הגיעה? כל כך מקווה שלא ושגם לא תגיע.... תעדכני.

דפי 30

New member
../images/Emo13.gif במבילו

עדיין לא הגיעה הזונה אבל אני חייבת לקבל לקראת הניתוח אז שתפסיק למתוח אותי ותבוא כבר!! הבית כבר ערוך לכבודה, בקבוקי האוקסיקוד עומדים מסודרים בשורה לצד טיפות הטרמדקס והאופטלגין, נרות הוולטרן והפדים הסגולים-כחולים ממתינים בנימוס במרחק כף יד מהאסלה...כולם מתכוננים לפעם האחרונה בהחלט. אחר כך יהיה ניתוח ואז לא מעניין אותי אני למצב הזה לא חוזרת!! ת'זכרי מה אני אומרת :)!! שתהיה שבת טובה עם הפתעות טובות! תודה על ההתעניינות, את מותק!

למעלה