מתה לרקוד

יערית

New member
מתה לרקוד

עוד לפני כמה חודשים צפיתי בפרומו לקראת התוכנית "מת לרקוד",זה דגדג לי ברגליים,זה דיגדג לי בישבן, זה דיגדג לי בצואר,כבר בראש הרצתי לעצמי תסריט וראיתי את עצמי באודישינים. אבל,הגיל והחוסר מקצועיות עמדו אל מול עיניי וכל שנשאר לי זה לצפות בתוכניות ולהתרגש, להזיז את הגוף, הרגליים הצואר הידיים ולתת לנשמה שלי, בכל פעם לשמוח- ולמות לרקוד. לרקוד זה לא רק דרך להעביר בילוי,הריקוד עבורי הוא שפת הנפש שלי.

להזיז

להזיז את הגוף להזיז הרגלים זה כל הסיפור אני שומע מוזיקה ומתחיל להתנועונע לא יודע ריקודים רק מזיז ת אברים אז מתי יומהולדת לקשתים שנזיז תאברים

vered 37

New member
שם התכנית "נולד לרקוד "

לרקוד זה חיים , זה קצב , זה נשמה .. זה להניע את כל הגוף ...לשמוע את המוסיקה ולהכנס לעולם משל עצמך.. לחוש חשמל שזורם בכפות רגלייך... להתעלם מכל הסובב אותך ולנוע לנוע ...ולנוע ..לעצום עיניים ולדמיין את עצמך רוקדת על הר גבוה...לחוש את הרוח על פנייך .. לרקוד לרקוד ...ללא הפסקה .... אני רוקדת בכל הזדמנות... על השולחן בסלון .. עם הסמרטוט והמגב ... בזמן הנסיעה ברכב או כשאני עומדת ברמזור אדום... לרקוד זה כשרון לא צריך ללמוד..גם אני דמיינתי את עצמי באודישנים ..ואני בטוחה שהייתי עוברת... והגיל הוא לא פונקציה אלא התרגיל והביצוע ...לאלתר תנועות ללא עזרתו של אף כוריאוגרף..כי זה שלך. נולדים לרקוד...ואם יש לך את זה אז אתה תצליח.... מתה לרקוד....

שלי 9

New member
ורד , כ"כ הזדהיתי עם "הלרקוד בכל

הזדמנות"...כשאני מנקה את הבית זה לוקח לי כפול זמן..כי אני כל הזמן נעצרת ורוקדת..המוסיקה ברקע מטריפה את חושיי..בקיצור אני שייכת לקהילת "המכורים לריקודים"...ולא ממש בא לי להיגמל..

למה להגמל ?

אני מתעוררת בבוקר ובעיניים עצומות ישר למוסיקה כמו מכורה ... כשעצוב לי או רע לי כשאני שמחה או בכל מצב אחר מוסיקה חייבת להיות ברקע.. בלי מוסיקה וריקודים אני לא חיה...!!! אז תמשיכי לרקוד בכייף ובהנאה עד אינסוף...

יערית

New member
אז נפלתי בשם התוכנית../images/Emo6.gif

אבל זה רק ממקום של רצון עז יען "מתה" לרקודדדדדדדדדדדדדדד הכי מקצועי שאפשר!אני מזילה ריר כשרואה מקצוענים.

ישנם מספר מקומות במודיעין

בעיר עצמה יש את "הבית עם הגג האדום" שנמצא בכניסה לעיר ובנוסף יש ב"פארק המים" ברעות פעמיים בשבוע (שני וחמישי) ריקודי עם בשעה 20:00 מ ו מ ל ץ מ א ו ד !!!!

° זואי °

New member
מישהו מאצלי בעבודה התקבל

לא מישהו שאני מתה עליו במיוחד אבל בגלל שמכירה.... צופה בתוכנית ודנה איתו עליה כל יום ראשון. איזו גרופית טיפשית אני

° זואי °

New member
חחחחחחחחחחחח

עכשיו ראיתי את הפרק של היום. זה שעובד איתי, זה ההוא שנעלם וחיפשו אותו סיפר לי את זה בעבודה ולא האמנתי לו

למעלה