מתה לרקוד

יערית

New member
שומעת

מה רצית להביע?

Netta79

New member
פשוט לכי לרקוד ../images/Emo13.gif

אני רק חזרתי ...
ואפילו זיהיתי מישהו מהפורום שם ... מגניב...

אז מה הבעיה להצטרף ללהקת מחול

שרוקדת בעיר המגורים שלך??? בכל עיר (בדרך כלל) יש להקת מחול, תבררי הריקוד הוא דרך מצוינת להשתחרר, לשחרר, לשכוח, להוציא אנרגיות, לקבל אנרגיות. קשה להסביר את התחושה כשרוקדים. יכולה להעיד על עצמי, שמחכה בקוצר רוח לימי שלישי בערב,לחזרות
. שעתיים וחצי של שכרון חושים, צחוק שמתפרץ מהלב והתמכרות לצלילים (יש אחלה פרטנרים בלהקה שלי) וכזה נגמר רוצה שימשיך. שעתיים וחצי שאת לא חושבת על המינוס בבנק, הבעיות מהגרוש/פרוד,הצעקות של הילדים ושאר טרדות העולם ואז מגיעות ההופעות מול קהל ברחבי הארץ, אי אפשר לתאר את האנרגיה שזה מוציא מהבן אדם שווה וכדאי לך לברר איפה שאת גרה (בדרך כלל במתנס"ים). וכמו שאני מכירה אותך, הריקוד הוא כלי מצוין עבורך לבטא את עצמך לכי על זה

יערית

New member
6 שנים

רקדתי בלהקת מחול,מאז הצבא כבר לא ממש ממוסגרת
אבל תמיד אפשר לחזור לזה,זה כמו רכיבה על אופניים מבחינתי.קודם מנסה לחזור לחלל ,מבחינת מחול,ריקודי עם זו שפה אחרת,חושבת שמיציתי את זה עד סיון כיתה יב. ג'אז,סלסה,היפ הופ ומחול מודרני יותר מחוברת בשנים האחרונות.

אז מה מונע בעדך להצטרף לקבוצה

שרוקדת?? זה כל כך IN עכשיו. יאללה, קדימה, תזיזי ת'טוסיק ויאללה לרחבה!!!!!!!!!!!!!!!

maof

New member
יוווווווו ../images/Emo12.gif

מותקקקקקקק
תמיד ידעתי שיש אנשים טובים באמצע הדרך
מעוף

אין להקת מעופפים, אבל בשמחה

אוכל לתרום לך בעיטה בטוסיק, ואז תוכל לעוף גבוההההה גבוהההההההההההה חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

maof

New member
תראי סופי אני אלרגי לבעיטות../images/Emo10.gif

יד מושטת היתה מיתקבלת ברצון
מעוף

maof

New member
וואלה ידעתי.....

שאלימות זאת לא הדרך הנכונה
מעוף

maof

New member