מתה לעבור לקנדה |help|

cookie1

New member
מתה לעבור לקנדה |help|

אני ובעלי אקדמאים יש לי משפחה בטורונטו כיום אני קונדיטורית במקצועי, ובעלי תכניתן JAVA האם מישהו יודע האם יש לנו סיכוי להשיג אשרת עבודה ? האם נכונות השמועות שלמונטריאול קל יותר להגר (מבחינת הדרישות) מאשר לטורונטו ???? תודה מראש

gozala

New member
יש במונטריאול נכס שיאפשר דרכון!

מדובר boarding house עם 15 דיירים. מהבית הזה יש INCOME וזה כרטיס כניסה (התייעצתי עם עו"ד בענייני הגירה בעניין). אם אתם רציניים בעניין, פנוי במייל אישית. מחירו של הנכס הזה הוא כמחיר דירה פשוטה בארץ. 150,000$ ארה"ב. הוא מכניס כ-4,000$ CAD וההוצאות בערך 50%.

babajos

New member
נשמע מעניין

היי שמי יוסי ורק רציתי לשאול שאלה קטנטונת האם הנכס הוצע לכם על ידי עורך דין יהודי מבוגר ?

gozala

New member
אכן כן. העולם הזה כ"כ קטנטן?

ובאיזה אות מתחיל שמו הפרטי? ובאיזה תחום הוא מתמחה?

babajos

New member
אני חושב שזה אותו אחד

השפ שלו מתחיל בJ שם משפחה ב-P .? כי אם כן זהירות ביותר

gozala

New member
לא! אצלי מתחיל ב-A אז צריך להתאפס!

מדובר ב-Arnold אצלי. יהודי שבכלל הגיע מארה"ב וחי לו בקנדה כשלפי הגדרתו: "אני אוהב להרוויח דולר ארה"ב ולהוציא אותו בקנדה", עד כמה ששמעתי הוא עורך דין לענייני הגירה והיה עם שותף, יהודי נוסף. אז מה יש לך לספר על JP? מכל מלמדי - השכלתי!

babajos

New member
האמת זה GP

השם שלו זה ג'רלד והוא נראה סבא טוב אבל צריך מאוד להזהר, אבל אני הייתי נותן אזהרה כללית: לא לתת לאף אחד כסף מראש או על החשבון אלא לשלם בהתאם למה שאת מקבלת במקום, כי הם מאוד אוהבים שתשלמי מראש ואז תתחילי לרוץ עבור התמורה, בכל מקרה תבדקי היטב, לא שאני חס וחלילה מזלזל, אם האיש בסדר ההצעה נשמעת טובה מאוד. בכל מקרה בהצלחה

gozala

New member
תשלומים מראש כולם אוהבים שם ../images/Emo8.gif

למזלי לא היה לי יותר לשלם באותו רגע, הייתי אצל עו"ד לענייני הגירה לייעוץ, "פינקלברג" שמו בישראל... הוא כאילו פתח תיק וכשביקשתי לבטל הודיע בלי להתבלבל שהוא לא מחזיר כספים (וגם לא נתן קבלה כמובן). אבל זה כסף קטן, אם מדברים על נדל"ן... זה קנה-מידה אחר לגמרי. בכל אופן אין בליבי עליו, את הרעיון להגיע לדרכון דרך Income הוא זה שנתן! אז במקום ללכת ולהלוות לממשלת קנדה סכומים מטורפים בתמורה לויזת הגירה, עדיף ללכת ולהשקיע בעסק מכניס ועל סמך ההכנסות לבקש תושבות. שלא לדבר ע"כ שניתן לקבל משכנתא. זה טיפ טוב לכל אותם ישראלים שמאוד היו רוצים להגר ולא יודעים איך.

למעלה