שלום, משום מה המתג שיש בצד המחשב אשר מראה לי איזה רשתות אלחוטיות הוא רואה כרגע איננו עובד. בעת גלישה באקספלורר אם אני מזיז את המתג, הוא מקטין לי את הפונטים של הדף. כמו CTRL+גלילה של העכבר. מישהו יודע כיצד לסדר זאת?
התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי. אני לא יודע אם בגלל זה התחילו הבעיות.... בכל אופן העדכון שעשיתי הוא עדכון מהאתר של אינטל, רשמי ולא איזה סתם דרייבר
ה-Bios מאפשר לשלוט על פעולת המתג ולקבוע איזה פעולה תתבצע בעת הזזת המתג (כיבוי "שן כחולה",כיבוי Wi-fi, שניהם, אם אני ךא טועה). נסה לבדוק ב-Bios איך המתג מוגדר, ובמקרה הצורך שנה את ההגדרה.
אלחוטית. יש מתג נוסף, מתג קפיצי אשר פותח חלון ומראה לך איזה רשתות אלחוטיות הוא קולט. התקנתי דרייברים לעכבר ולמקלדת, וגם עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס רשת. יכול להיות שאחד מהם השפיע על זה?
"Because the Wi-Fi Catcher Network Locator is disabled and not configured for use when your computer is shipped to you, you must first use Dell QuickSet to enable and configure the switch to control WiFi network connections. For more information on the Wi-Fi Catcher Network Locator and to enable the feature through Dell QuickSet, right-click the QuickSet icon in the notification area, and then select Help." מתוך: Dell Wi-Fi Catcher™ Network Locator
למרות שהדבר היחיד שנכתב שם בקשר לב-Bios הוא: " the switch is configured through Dell QuickSet or the BIOS" דל לא מפרסמים מפרסמים עבור ה-Bios, לכן אני מעריך שתחת עץ wireless יש הגדרה בקשר ל- Wi-Fi Catcher.