מתג הWIFI בדל 1330

מתג הWIFI בדל 1330

שלום, משום מה המתג שיש בצד המחשב אשר מראה לי איזה רשתות אלחוטיות הוא רואה כרגע איננו עובד. בעת גלישה באקספלורר אם אני מזיז את המתג, הוא מקטין לי את הפונטים של הדף. כמו CTRL+גלילה של העכבר. מישהו יודע כיצד לסדר זאת?

דריברים של מה?

התקנתי את הדרייברים של הכרטיס רשת האלחוטי. אני לא יודע אם בגלל זה התחילו הבעיות.... בכל אופן העדכון שעשיתי הוא עדכון מהאתר של אינטל, רשמי ולא איזה סתם דרייבר

sb21

New member
הדריוור שתומך בלחצנים המיוחדים, תומך בין השאר

גם במתג ה-Wi-fi. אצל דל הדריוורים הללו מאוגדים בתוכנת Dell QuickSet.

sb21

New member
אולי זה קשר ל-Bios.

ה-Bios מאפשר לשלוט על פעולת המתג ולקבוע איזה פעולה תתבצע בעת הזזת המתג (כיבוי "שן כחולה",כיבוי Wi-fi, שניהם, אם אני ךא טועה). נסה לבדוק ב-Bios איך המתג מוגדר, ובמקרה הצורך שנה את ההגדרה.

אני לא מתכוון למתג של כיבוי/הפעלה תקשורת אלחו

אלחוטית. יש מתג נוסף, מתג קפיצי אשר פותח חלון ומראה לך איזה רשתות אלחוטיות הוא קולט. התקנתי דרייברים לעכבר ולמקלדת, וגם עשיתי עדכון דרייבר לכרטיס רשת. יכול להיות שאחד מהם השפיע על זה?

sb21

New member
ב-Dell QuickSet יש רשימה של כול...

קיצורי וצירופי המקשים, אולי שם תוכל לבדוק אם הלחצן הזה מוגדר.

sb21

New member
ד.א: גם דרך ה-Bios ניתן לשלוט בפעולת הכפתור.

"Because the Wi-Fi Catcher Network Locator is disabled and not configured for use when your computer is shipped to you, you must first use Dell QuickSet to enable and configure the switch to control WiFi network connections. For more information on the Wi-Fi Catcher Network Locator and to enable the feature through Dell QuickSet, right-click the QuickSet icon in the notification area, and then select Help." מתוך: Dell Wi-Fi Catcher™ Network Locator

ההסבר שהוספת הוא בQUICK SET

הוררדתי שם את הENABLE, והחזרתי ועדיין לא עוזר. איפה זה בביוס?

sb21

New member
נכון, שחכתי לכלול את החלק של ה-Bios,

למרות שהדבר היחיד שנכתב שם בקשר לב-Bios הוא: " the switch is configured through Dell QuickSet or the BIOS" דל לא מפרסמים מפרסמים עבור ה-Bios, לכן אני מעריך שתחת עץ wireless יש הגדרה בקשר ל- Wi-Fi Catcher.

כן, עבד פעם

עכשיו כבר לא משום מה. יש איזה מוקד תמיכה של דל שאפשר לבדוק איתם אולי?

sb21

New member
היבואן הוא זה שאחראי תמיכה.

אם זה לא יעזור, נסה לפנות לדל ישראל.

bar666xp

New member
כנס להגדרות העכבר...

שם צריך להופיע SYNAPTICS בדוק שם בהגדרות ויש הרבה... אם לא מוגדר בתוכנה זו ו/או אחרת ו/או ביכלל לעשות ZOOM במקום לגלול.

למעלה