מתגעגע

תודה לך

קראתי בהכנעה את גידופיך המנומקים היטב.חן חן לך. רק מטרידה אותי בעיה קטנה,ישנה סתירה בין הכותרת שהצהרת שאני מגעיל,לבין הסיום שבו עשית הנחה מסוימת שאני רק מעצבן,וכאן נשאלת שאלת מליון הדולר,האם זה הנחה אמיתית ובסופו של דבר אני רק מעצבן,או שמא כוונתך שאני גם מגעיל וגם מעצבן,בבקשה תאיר את עיני,אני במבוכה גדולה בנושא.

נדודי

New member
מי אני?

גם לי נעם להכירך גם אני הייתי שם ויצאתי גם לי העונג לקרוא בפורום מזה זמן מה גם לי האומץ להגיב סוף סוף ולהצטרף לגדולים ממני. לפרטים נוספים אתה מוזמן בשמחה לפנות אלי במסר אישי ומקווה שתיתן גם לי את הרשות להגיב בפורום מכובד זה.

../images/Emo39.gifברוכה הבאה ../images/Emo24.gif

משום מה הניק שלך נשמע לי מוכר... שיט! לא זוכר מאיפה...

סיטרא

New member
אופק אחי היקר והחשוב !!

באם חשקה נפשך לכתוב כאן, עשה נא עמנו חסד של אמת ותקן את מקלדתך, שנוכל לעיין היטב בהודעתך, לשפוט, לחוות דעה ואף להגיב בהתאם לרוח שנחה בליבך באותו היום. הייתי ממליץ לך על טכנאים מוכשרים מקרב מחננו, אך נמסר לי ברגעים אלו ממש כי הפרסום אסור בפורומקייט. סיטרא

mndi gold

New member
בסך הכל מתגעגע

ואם גם אתם מתגעגעים,אל תתבישו לשפוך את המילים דרך המקלדת אל מסך המחשב,ותשתפו את כולנו בחוויה, אני מתגעגע לאהבה האמיתית הראשונה, זה היה ביום שישי אחר הצוהרים,עוד בתחנה המרכזית בתל אביב התחלתי להתרגש,נגשתי לחנות מתנות וקניתי לה מתנה רומנטית,אמרתי למוכר שיעטוף את זה יפה ויוסיף סרט קישוט,לקחתי את המתנה ועמדתי בתור לאוטובוס שנוסע לירושלים,שנים שלא הייתי בעיר הזו. באוטובוס הרגשתי פרפרים בבטן,המחשבות על מה שהולך לקרות במהלך סוף השבוע היסעירו את דימיוני הפורה,הכרתי אותה באחד המפגשים של הלל,בחורה חכמה, יפה ואינטלגנטית,עם ראש על הכתפיים,נוצרה ביננו שיחה מענינת שבסופה קבלתי הזמנה לסוף שבוע בירושלים. המשך יבוא

גם אני מתגעגע!

אני מתגעגע למרפסת של הבונגלו שלי באי קו-פי-פי בתאילנד... הייתי יושב שם כל היום, עם הגיטרה, המוסיקה ושר הטבעות, קורא/שומע מוסיקה/מנגן ומסתכל על הים המדהים... אנשים היו עוברים ונעצרים לשיחת חולים על הספר שאני קורא או על המוסיקה שאני שומע, ולפעמים, רק לפעמים, היו נעצרים אנשים (ואפילו בחורות יפות) ומזהים שאני מנגן ביטלס, ואז היינו יושבים שעות ושרים ביטלס, תוך שתיית שייקים קרים...

m666s

New member
ואני מתגעגעת לחופש שלי

ליציאות כל ערב לאנשים החדשים שפגשתי כל יום לטרוף המשוחרר ולעוד המון... אבל עוד יבואו ימים!

למעלה