מתגעגעת...

טאKילה

New member
מתגעגעת...../images/Emo182.gif

אני מרגישה מין עצב מהול בגעגוע להורים שכבר אין לי מזמן מזמן, התחושה הזו תמיד תופסת אותי לקראת החג, כל כך התחשק לי לעשות היום דבר פשוט,להיתקשר ולומר אמא אבא חג שמח. אני אפילו לא משוטטת בין חנויות לחפש להם מתנה לחג, רק מניחה פרחים על השיש הקר, והשנה גם זה נבצר ממני מסיבות אישיות. הבוקר התעוררתי לתוך מחשבות שפתחו את ארגז הזיכרונות לאותם ריחות של החג, ריח עם טעם של ילדות ותום. מתגעגעת לניחוחות,לתבשילים והמטעמים שאמא שלי הטיבה להכין עם ידי זהב. איך האישה הזו עמלה בשביל המשפחה המורחבת,החג היה אז חג אותנטי בדיוק לפי הכללים שהיא הביאה מארץ המוצא שלה. אני נזכרת איך אמא אחת הייתה בשביל כולנו, אספה ושמרה על ליכוד המשפחה, ביום שהיא הלכה לעולמה הכל הלך יחד איתה, הבוקר עצוב לי... אני מתגעגעת כל כך מתגעגעת עד דמעות, בא לי כל כך בא לי חיבוק של אמא שלי. הערב ליל הסדר, הערב אלכד את המשפחה הקטנה שלי, אולי בעתיד ילדי יזכרו שחיבקתי בכל כוחי כמו אמא שלי. חג שמח לכולם

שמים1

New member
כמה יפה כתבת ../images/Emo23.gif

בלב עמוק בפנים תמיד יש געגועים אל השורשים שלנו , אל הנשמות שדמם זורם בתוך גופינו. חבקי חזק חזק את התא המשפחתי הקטן שלך ומי יתן ותדעו תמיד רגעים של חג , שמחה ואהבה
חג שמח חברה יקרה שלי

אוי

על הבוקר דמעות? טאקילה. יש מעט דברים שונגעים ללבי כך. נגעת לו. ממש עד דמעות. חבקי את ילדיך ובקשי מהם חיבוק בחזרה. זה הכי קרוב ודומה.

12אניהיא

New member
גם אותי ריגשת עד דמעות

שיהיה לך חג שמח ומאושר למרות הזכרונות למה שהיה ואיננו

../images/Emo24.gif

טאקוש.. כתבת נוגע ללב.. עשית לי צביטה שם.. הן זה טבעי ביותר בבוקר של חג להתגעגע לימים אחרים.. שתדעי רק ימי שימחה עם בני משפחתך...

נשואה1

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

נגעת לי בנקודות הכי חבויות ורגישות. יודעת בדיוק על מה את מדברת. כבר עשרות שנים מניחה פרח על השיש הקר, מחממת אותו בדמעת געגוע חמה, ופונה למשפחה הפרטית שלי. רק מההכרה שהם שם- אני כבר מחייכת. תמיד נישאר הילדים של הורינו. גם כשנזקין. חג שמח יקירה. העלי חיוך של חג על פנייך.

jozefin3

New member
../images/Emo24.gif../images/Emo13.gifטאק רק חיבוק../images/Emo24.gif

ולומר לך שריגשת את כולנו.......מאוד.......
חג שמח לך מתוקה

טאKי יקירה

ריגשת אותי מאד בסיפורך ואני בחגים מרגישה בחסרונו של אבי אבל טוב את עושה וכה חכמה ליכוד המשפחה כה חשוב לעשות לקיים את החג וזה מה שאימך ז"ל הייתה רוצה שתעשי ואני מחבקת אותך ליאור

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gifלך ולכולם

ולכל אלה שחסרים בחגים את יקיריהם...
כל חג מעלה בי זכרונות...של אלה שאינם איתנו עוד... ומזכיר לי כמה ברת מזל אני שיש לי את המשפחה המצומצמת החמה והאוהבת חג שמח לכולכם

טאקי ../images/Emo24.gif

ריגשת אותי אין בעולם כלום שישתווה למשפחה הקרובה מחבקת אותך יקירה

למעלה