מתגעגעת...

אלמרה

New member
אצלי החסרון שבלב הוא אחר...

ההגדה שתהיה בידי הערב היא מהדורת זכרון לבן בכור שכל כך יחסר הערב לצד שני אחיו.

טאKילה

New member
אלמרה אין לי מילים נאלמתי, עצוב לי

שולחת לך חיבוק גדוללללללללללל
שלעולם לא תדע עוד צער ושכול.

12אניהיא

New member
אלמרה../images/Emo24.gif

שלא תדע שכול וצער שולחת לך
ים חמים חג שמח אדם מקסים..

jozefin3

New member
../images/Emo10.gif../images/Emo140.gifאל...הוא תמיד יחסר..אך

ישאר בליבך

לפני כשנה וחצי התיתמתי מאב שהיה

איש מדהים אבא למופת ומערכת היחסים שלי איתו היתה הכי מדהימה בעולם הוא פירגן לי תמיד תמיד תמך עזר ותרם באהבה לי ולילדיי אם זה לשמרטף ןאם ללטף אם להסיע ואם להביא חג אצלו זה חג במלאו חליפות שלוש חלקים פרחים ותמיד חופשות כיד המלך הוא היה מלך אמיתי אני קיבלתי את הסולטנות וזו לא טעות גם אני מתגעגע לקול שלו לדמותו ולחיבוקו עכשיו נשאר לאחל לאימי בריאות ועריכות ימים . לכם חג
שמח

טאKילה

New member
ידעתי שאתה סולטן אמיתי

גם כשזה עושה עצוב תמיד ניזכור. חג שמח מותק

טאקילה....../images/Emo24.gif

המילים שכתבת עוררו בי צמרמורת ודמעות... למרות שלא יודעת מה ההרגשה הזו... חג שמח לך יקירה...ושתמיד תדעי ימים שמחים ומאושרים למרות הכל...

הAני

New member
משפחה לא קונים

במכולת, אין לה ערך נקוב, אין לה תאריך פקיעה והיא לא אוזלת. מקסימום משנה צורה. כשההורים שלנו נמצאים איתנו אנחנו סופגים מהם ערכים מעשים ואהבה ואחר כך אנחנו בתורנו מעבירים את הגחלת הלאה לדור הבא. על עצמי אני יודעת שההמשכיות והמסורת העוברת ממני אל ילדי נותנת לי סיפוק והנאה רבה. ובכל זאת אמא זו אמא בכל גיל ובכל זמן, והגעגוע אליה מובן
ובחגים זה רק מתעצם, אז החסר בולט. חיבוקים ממני

טאKילה

New member
הAני אצלי זה אחר../images/Emo39.gif

התפקשש לי העונג להיוולד מוקדם, נולדתי לאימי כשהיתה קצת אחרי גיל 40 ואבא שהיה סביב גיל 45 הם נפטרו בלי קמטי זיקנה, רק התחילו את המעבר אליה. כך יצא שלא שבעתי אותם מספיק, והילדים שלי לא הכירו סבא אפילו לא היו פרוייקט כשהוא הלך לעולמו. וסבתא היתה להם רק שלוש שנים, קצר כך שלא נשאר להם זיכרון בגיל כזה, רק מסיפורים ותמונות. נכון בכל גיל קשה לאבד הורים, כי הם יסוד שנתן לנו המשך בגלגל החיים.

עפיפiנט

New member
../images/Emo23.gifברגעים של...../images/Emo14.gif

ברגעים של עצב עמוק של זכרונות יפים, אהובים וכואבים נגמרת העיר נסגרים החלונות נעצבים המבטים ואתה נותר לבדך נותר עם המון שאלות שאלות שלא הספקת לשאול... מי אני? מי אתה? מאין באת? ולאן אתה הולך??? ואתה היושב במרומים בוחר לך מלמטה את הטובים והיפים. אבל... הפרידות הכואבות שהחלטת לעשות אולי מפרדים בין אנשים אבל... אינם משכיחים לא את הרגעים לא את הימים לא את הגעגועים ולא את הזכרונות לאותם יקירי ליבנו, אהובים שהיו חלק מחיינו בשר מבשרנו אלא ישארו נצורים בתוכינו לעד. ברגעי עצב ברגעי שמחה ברגעי אושר ברגעי חול ברגעי חג תמיד, תמיד,תמיד תהיו נצורים בלינו ולך אישי היקר

עפיפiנט

New member
כל חג מביא איתו געגועים כואבים-אופ

אז שתדעו, שאני בכל חג (האחרונים) תמיד ברחתי לא רציתי להיות פה, לא רציתי לחגוג פשוט ברחתי חשבתי שזה יעזור, אבל חזרתי ונפגשתי שוב תמציאות שבשנים עברו מאוד אהבתי אותה ואת החגים ערבי חג אצלנו היו מאוד מיוחדים, אבל מה לעשות שזו המציאות המכה אותך מבפנים- ללא כל התראה ואתה לא מכון לקבל, לא מוכן ללמוד לחיות עם זה מתמלא כעסים על... ואין אתה לא יכול להוציא זאת אלה כעסים השייכים רק לך, אתה צריך ללמוד לחיות איתם. אתה מרגיש שכל העול עליך, ראבק זה קשה אבל. זה מה יש. אז החג הזה אני חוגגת אצל אחותי החלטתי לא לברוח ולהתמודד האמת הייתי צריכה לנסוע היום אבל הבן שלי יוצא לבומבומלעעעעע איה אז ני לא אסע עד שהוא יחזור אחבקותו חזק חזק ואז אהיה רגועה ואסע אז תהייייווווו טובים וקבלו את...למרות הכאב
אבל תיכף אחרי אני בורחת רחוק...עד אחורי החג

למעלה